Sunday, March 8, 2009

Fuglset tar over Malmefjorden

Etter mye om og men har også Malmefjorden mer eller mindre også fått på plass en trener. Etter alt og dømme tar Jan Fuglset fatt på sin andre periode i MIL.
Malmefjordingene slo forøvrig Bryn ute på skotten med hele 5-2 idag, tidligere Ekko-spiller Reidar Storvik stod bak ett av målene på et langskudd. Hverken Ole Marius eller Alexander var i troppen til MIL.
.
Ellers så har to av våre divisjonskollegaer i VestnesVarfjell2 og Fiks/Rek møttes til dyst, og ungguttene fra Vestnes vant komfortabelt 6-2.
Nyskapningen i 4. divisjon, Bud/Elnes2, fortsetter å høvle over 5. divisjonslag. 6-0 seieren mot Skåla ble fulgt opp med hele 7-1 over Eide! Med forbehold til hvilket lag Eide stilte, så er det imponerende stort.

11 comments:

Anonymous said...

Var ikke Eide tippet som favoritt i avdeligen? Hmmm

Anonymous said...

Elnesvågen 2 ha fem som starta a-kamp da...

Anonymous said...

6 faktisk. Og 8 som har startet a-kamp i år. Skal liksom slå et 5. divisjonslag da.

Anonymous said...

eide stilte vel med tilnærmet b-lag, om de hadde hatt et 2. lag

Anonymous said...

iflg mørkøre himself var det hele 9 mann fra a-troppen til elnesvågen som stilte mot eide. mao møtte eide et lag som kunne hevdet seg svært godt i 3. divisjon. og da skal det også være klasseforskjell mot et 5. divisjonslag...

Anonymous said...

care

Anonymous said...

elnesvågen kan jo stille hvilket som helst lag a-b-junior og hevde seg mot 5.divisjon i år..

de har vel 20 mann som holder bra 3.div nivå i år. og 10-15 som holder bra/meget bra 4-5 div nivå..

har sagt at dette er et lag folk må til om de vil være med både sportslig og om de vil prøve seg på høgt nivå.. men får bare sure tilbakemeldinger på d.. nå kan dere se at jeg hadde rett:-)

eoil kommer til å styre fotballen lokalt i mange år. bud har insett dette og vært smarte med å begynne et sammarbeid.. skulle bare ønske ekko ikke hadde så mange gamle grinebitere og benyttet seg av kunnskapen som er i eoil, og tatt et samarbeid med de før bud gjorde d, men men.. nå sliter ekko mer enn noen gang, mens bud og eoil har flust av spillere og det beste støtteapparatet en klubb kan vise til i fræna gjennom tidene..


eoil/bud= sunn fornuft

ekko= null nytenkning!

Anonymous said...

fantastisk at du, selvsagt som anonym, gidder å ta opp igjen denne diskusjonen. for en'te gang!

Anonymous said...

www.insidesoccer.com

kjempe side for trenere og spillere.


BØR SES!


ørjan nygård:-)

Anonymous said...

Den diskusjonen ville jeg gjerne vært med på,men siden du velger den feige metoden,med å være anonym,så skal jeg holde kjeft.Enkelt å sitte på gjerdet å kreve,kreve,kreve,uten å bidra litt selv.
Odd G

Anonymous said...

Varhol gjør en kjempjobb,men syns spillerne kunne henta ballene i skogen selv.Trenger ikke Barnevakt vi.