Friday, March 27, 2009

Jevnt oppgjør på Ekkobanen

Ekko - Eide 2-3 (1-1)
Eide var gjester på Ekkobanen igår kveld, og selv om det ble tap så gjorde Ekko sin beste kamp så langt i oppkjøringsperioden. Nå er heller ikke det viktigste med treningskamper fokuset på resultatene, men hva vi faktisk foretar oss ute på banen. Og her har vi hatt en jevn stigning. Baklengsmålene kommer fortsatt som en følge av at vi ikke er 100% konsentrert ved defensive dødballer og innlegg. Tre baklengs mot Batnfjord og to nye mot Eide kom av at vi ikke greier å avklare innleggene skikkelig.

Eide kom best igang igår, men skapte minimalt med sjanser før Oddgeir Visnes puttet inn 0-1 etter at vi ikke fikk avklart et innlegg. Men ikke lenge etterpå kvitterte Ole til 1-1 etter et glimrende forarbeid fra Fiske og ikke minst Daniel som kom seg fri og satte ballen i stolpen før nevnte Ole puttet returen. Resten av omgangen var svært jevnspilt.

Etter pause fortsatte spillet mer eller mindre slik som i første omgang. Eide gikk opp i ledelsen etter å ha headet inn et mål, før Kjell (bildet) utlignet på straffe. Kampen ble avgjort da gjestene fikk godkjent en scoring som utvilsomt burde blitt avblåst for off-side.

Likefullt en veldig positiv match for Ekko. Skryt også til Jørgen som debuterte i mål, og spilte svært sikkert hele matchen gjennom!