Friday, August 29, 2008

Total kollaps

Eide - Ekko 9-0 (4-0)

Tommy
Svein, Kristoffer, Steinar, Joachim
Morten, Kjell, Gard, Ole M
Fiske, Jarl

Daniel og Aleks inn som innbyttere.

Mannefall før kampen idag, bare 4 av de som startet forrige kamp som startet idag. Likevel ingen unnskyldning for at vi går fra årsbeste til årsverste på to kamper.
Stillingen ved pause var 4-0, litt brutalt når en ser på måten målene kom.
Etter pause var det nærmest total kollaps, og hjemmelaget hadde få problemer med et svakt Ekko-lag.
Mest postive idag var Joachim og Daniel som begge får store pluss i margen.

22 comments:

Anonymous said...

Det som er ett stort problem for A-laget er at det er ingen kontroll på spillerne. få i gang en skikkelig stall og spillere som møter opp hver kamp. kan ikke fortsette med dette at vi ikke vet hvem som møter opp. det virke som at de eldre i a-stallen er med som bare støtte spillere. hadde faktisk bare hvert bedre om hele Jr-laget hadde tatt over kanskje. trener oftere og møter opp som en gjeng. bruk flere Jr spillere. få inn en fast stall.

Anonymous said...

njæææææ...

Anonymous said...

ja, i e enig. Ekko he så stor mangel på rutine. få inn rutine. syns det sku ha vært meir treninga i. få inn spillera som stille opp for laget!!!

Anonymous said...

det finnes to-tre kanskje fire personer i ekko, som har kvaliteter til å ta ekko opp i divisjonssystemet. samle senior laget sammen for å dra i en retning---> fremover! i mine øyne er det kjell a. hestad ørjan nygård sveinung røsok og muligens idar kristengård

kjell har pedagogiske evner,KAN FAGET FOTBALL, vært der før, mye erfaringer. og er godt likt av alle, samtidig som han har respekt. men det regnes vel som usannsynlig at han gidder å ta et comeback som trener for en gruppe med pr.dags dato; middellmådigheter.

ørjan har vært en trener som har lert oss mye på bare få treninger, gir en gnist i gruppa vi ikke har hatt før. går trenerkurs oppe i bodø.. kan mer enn mange kanskje skjønner! ser både enkelt individer og hele laget. dette gir solid bakgrunn for å trene et lag. har og mye erfaring fra diverse nivå. godt likt blant alle som ikke skriver dritt om han på forumet:-) KAN FAGET FOTBALL

sveinung har respekt blant mange. har og mye erfaring både som spiller og trener, har vist på begge plan at han duger til en oppgave å få samlet ekko i rett retning. er flink med folk. noe som er ytterst viktig, for at det skal bli litt styr i rekkene. kjenner godt til personer som stig reidar og iver, kanskje han kan få de på rette tanker?:-) KAN FAGET FOTBALL

idar kristengård. mye erfaring både som spiller og trener. KAN FAGET FOTBALL. kan generelt mye om trening, dette er viktig.

snakker med noen typer av og til, de mener det å få en "kjent" trener vil være smart. dette er rett det, men kan han ikke faget sitt, er det liten vits i å ha en "kjent" trener. disse navnene som er sitert her, er det beste innen ekko, uten tvil!! styret bør ta en prat med disse, og få de inn som treener(e). disse gutta kjenner ekko, kulturen, spillerne, og ikke minst kan de det de holder på med! og for ekko, tror jeg det er MYE smartere å satse på disse gutta enn en kjent en. de tankene hadde man tidligere, ekko må se på hva den enkelte person kan, ikke navn!! tror disse trenerkandidatene ikke vil koste så mye for ekko, som en som kommer utenfra.

takk.

Anonymous said...

bare synd at Ørjan og Idar ikke lenger er i ekko?!

Anonymous said...

Va da sinnsykt mykje prat om ny trener da. Har ikke nokka å si kem som er trener hvis ingen av spillerne vil satse. Hadde spilleran hatt lyst til å satse så hadde det vært nokka anna. Ser for me at mange av dagens spillera e redd for at dem ikkje skal holde nivået i 4. Divisjon og som derfor like se i 5. Divisjon.

Anonymous said...

i e medlem av ekko i:-)

e vel sant d som sies i siste innlegget dr, pr dags dato trives dei fleste med å vare et helt middels 5.div lag. og det må vel bare respekteres:-) ei he d fint, og dei som kjem opp av juniorene he d fint, ingen som kjefta dei hua full å slikt om seriøsitet å ta greiern der.. det har mange fordeler.

men skal ekko satse som flere vil. da helst dei som ikke spella på laget (rart, må vel vare spelleran som bestemme det) så e jo det som blir sagt på et lengre innlegg her sant.

keeperfantomet

Anonymous said...

hvem som er trener,
spiller mindre rolle nedover i divisjonssystemet.
lag i 5., 4. og tildels 3. divisjon oppnår sine resultater først og fremst ut ifra hvilke spillere laget består av, og ikke utifra ferdighetsnivået til treneren. er nok å titte ut til oss på skotten. selv ikke alex ferguson hadde berget plassen med bryn, stallen tatt i betraktning.

viktigste er å ha en engasjert trener, som bryr seg om klubben å laget. joppe er en slik person, ingen andre kunne erstattet han eller gjort en bedre jobb.

dette gjelder nok stort sett de fleste andre lag på lavere nivå.

takk

Anonymous said...

der e i rimelig uenig! selfølgelig treng laget gode spellere, men en god trener kan få et lag 2-5 plasser lenger opp på tabellen. men han joppe e en legende i lokal fotballen, så all kred til han, 3.div e nok 1 hakk for mye for bryn i år. desverre.. så eniog i at ute der kan nok ikke treneren lastes! men sånn gennerelt kan en trener ha veldig mye å si for et lag. det kan du bare spør spillere som har hatt gode trenere om.

Anonymous said...

for å si det sånn. Ekko virke ikkje som at det e nokka satsing. du ser jo no at mange ung gutta som har talent drar fra Ekko til ett by lag. det e fordi at det e for dårlig satsing. i veit om at det e snakk om at ett par Jr-spillera for tia som vil vekk te neste sesong og. det e for lite sats i Ekko. det e ikkje ett skikkelig lag uten satsing. Ekko e bare ett fritids lag virke det som.

en Jr-spiller.

Anonymous said...

hvem da? Tommy Hol og Aleks?

Anonymous said...

Som om dem e god nok for andre klubba enn ekko.

Anonymous said...

Tommy og Aleks har mykkje meir potensial dem enn det Ekko gjir dem. du e jo på det nivået som laget e, så å si. det å dra te ein klubb som trene godt å satse blir du mykkje bedre av med en gang! Og tommy å alex e ikkje 2 spillera å rakke ned på for øyeblikket. dem har strålt på Jr nivå no til høst sesongen.

Anonymous said...

Aleks kommer kanskje inn på Skåla jr, ikke andre lag! og va mister HOL angår så er han ikke i nærheten av det nivået han selv tror han er! men for å ta et eksempel: se hvor god Emil er, han har blitt så god i ekko! eller Øystein, han har blitt så god i ekko, slik kan jeg bare fortsette og nevne! til jeg kommer til Daniel, han gikk jo på Molde, men liker seg i ekko, og spiller bra! nesten hele jr.laget har gått på ekko siden knøtter! se hvor gode de har blitt i nettopp Ekko/Auresoen! så slutt å klag!

Anonymous said...

Begynner ikke denne kritiseringen og ta litt overhånd?

Dere må huske at det er flere spillere i fotball klubben Ekko /Aureosen som er god, ikke bare enkelt utnevnte?

Du har Tom Juvy, 1993 mod som blomstrer på Jr-laget, utsøkt ball-følelse, teknikk, skudd. Alt det en spiller trenger?

Emil ikke minst som jeg personlig spiller bedre på a-laget enn på jr, men ting går for sakte, skulle gjerne hatt litt mer tempo, inget mer negativt. dette er en kjempe talentfull spiller som det lukter tippeliga av i de kommende 5 årene.

Daniel, Molde gutten som gjør det bra på Ekko, han scorer, spillerforståelse, teknikk, Den lange tåa. han har scort 40% av jr-lagets mål denne sesongen.

Aleks, har sine opp og nedturer, gjorde en kjempe kamp mot Sunndal 2 forrige uke med 2 mål. men ut i fra det jeg har sett av han på kamp prestere han når det gjelds, det skal han ha. også skal det nevnes at han har potensialet til å nå like langt som de andre gutta i ekko som alle skryter så fælt av!

Tommy, glitrende keeper, men detter litt bakpå og mister grepet når målene kommer imot og gir liksom litt opp. men visst han jobber med og holde seg skadefri og trener, så lover det gode tider.

og til slutt Øystein, Han har en arbeids-kapasitet som folk kan bare drømme om, men har uvanen til og dra på seg for mange gule kort som fører til karantene. men en hardt arbeiende gutt som kan nå langt.

Hilsen Sør Fræning

Anonymous said...

det er egentrening som gjelds for å bli god, å en trener som kan å formidlr dette, pluss vise vei for gutta videre. dette kan ørjan, sveinubg, idar, kjell.

takk.

Anonymous said...

Værsågå

Anonymous said...

fy faen. folk e håpløse her inne. sku ikkje vært lov en gang.

Anonymous said...

ikkje lov

Anonymous said...

i personlig treng en trener som kan motivere me til å oppnå kondisjon.. ørjan.. tar du utfordringa?

idol-trond :)

Anonymous said...

ifølge morten, så har i peiling. kondisjonen din e lett å trene opp!! vent 5 år, så kjem i å trena d trond:-)

du kan eventuelt bynne å ta tak i problemt sjøl, tips; mer senge kos med dama. hun fortjener det;-)

ta en stille lars, godt for selvpleien og du slipper etterspill med dama.

ta en gåtur ut av busshytta på jobb, og begynn og jobb:-) nå er tida inne for å slutte å lese avisa på jobb trond:-)

start med dette, så ska vi se ka vi kan finne på:-)

keeperfantomet

Anonymous said...

i ska gjør mitt beste i tida framover ørjan, så får vi sjå om d bli nåkka framgang!

idol-trond