Wednesday, August 20, 2008

Ny seier for juniorene


Ekko jr - Eide jr 3-1

En ny seier for juniorlaget, som ikveld slo Eide med 3-1 på Øyra. En fullt fortjent seier som fort kunne vært langt større om ikke gjestens keeper hadde storspilt!

Daniel puttet to mål denne gangen, mens Jim Roar scoret ett.

Ekko brente forøvrig også et straffespark.

25 comments:

Anonymous said...

virke som om juniorlage e i slag!

Anonymous said...

Artig!! Håpe formen tejuniorlaget smitta over på A-laget snarest mulig!! Gratulerer !!

Anonymous said...

daniel fast på seniorlaget snart????? bedre for han å ha se dit enn spelle ilag med 14-15 åringa!!!!! og få lillebror hass opp på junior!!

Anonymous said...

Daniel spiller jo mest med 16 og 17 åringer, 2 stk som er 18 også! han spiller bedre på junior enn på a-laget

Anonymous said...

Viktig for alle juniora å holde fokus. ikke hvile fordi det går bra. Ikke være fornøyd pga noen gode prestasjoner. Alltid ville gjøre det bedre. De fleste junior spillerne har veldig mye å gå på når det gjelder defensiv samhandling og at den som mister ball alltid skal være første forsvarer. Gjør ikke mye nytte for seg når en står og river seg i håret eller står igjen med hoftefeste og ser om lagkameratene ordner opp. Men det er selvfølgelig viktig å glede seg over at ting går bra. Fotball er moro!

Anonymous said...

Daniel bør bytte klubb etter sesongen. Han er altfor god for en klubb som Ekko.

Anonymous said...

daniel, øystein, emil, bør og bytte klubb. anbefaler elnesvågen, de beviser nå at de er den desidert beste klubben i nærområdet til å få ungutter opp i systemet!!!

Anonymous said...

Ja Elnesvågen treng mange nye spillera til å fylle opp B-lag og juniorlag. Veldig lurt på sikt...Treng jo ikkje A-lag i Ekko/Aureosen. Blir jo ikkje satsa likevel. Vi driv med barneidrett og trening i styrearbeid. Det vises i alle fall på kommentaran her inne at det er mest unga som er inne på sida.

Anonymous said...

Syns det er synd at det er personer i klubben som vil rive istykker,det som vi har prøvd å bygge opp.Skal vi heller ikke se fremover,få til noe i vår egen klubb?Sikker på at viss vi er litt positive og får til ett opplegg rundt a laget og guttene,så kan vi være den beste klubben Fræna.Vi var jo det en gang.For å få til det,kan vi ikke oppfordre guttene til å finne seg annen klubb.
Tror jeg kjenner jr.guttas sterke/dårlige sider.Vi har ett stykke igjen ennå.
Lillebror Ødegård,er for ung til å spille junior i år.
Til slutt vil jeg si,at jeg er såpass VOKSEN,at jeg kan undertegne med navn.

Odd Gøran

Anonymous said...

Daniel, Øystein og Emil bør bli! resten også!

Anonymous said...

for klubben sin del så bør dei bli, men for deres egen del bør de gå. og det snarest!! har snakket med de gutta dr, mye i år. og for å si det sånn, de skjønner det selv også. i ekko har de ingen tilbud, som kan gjøre at de om noen år kan ha utviklet seg til spillere i 4-3 div. klasse.. i e.vågen får de trene med gode spillere og en fantastisk trener(e) som vet hva de snakker om. noe helt annet enn hva som kan tilbys i ekko!! er voksen jeg og, o.g

Anonymous said...

det er jo Elnesvågen junior-spillere som går videre til Molde! hvorfor det tro? ikke nokk tilbud? liker seg ikke? ikke vet jeg...

Anonymous said...

I trur det e endel historielause folk inne her. Når Ekko starta klatringa var det faktisk en gjeng 16-17 åringa som dro lasset sammen med noen mer rutinerte gutter. Problemet no e vel at det nesten kun e juniora igjen som vil satse og derfor blir det au vanskelig å gjør gode resultat. Hadde vi derimot fått samla de som naturlig hører til i klubben samt fått på plass ett støtteapparat rundt A-laget så de slapp å greie seg sjøl , så hadde veien opp i 4.div ligget åpen. Håper klubben tar tak i dette før neste sesong sparkes i gang.

Anonymous said...

kristian er eneste spiller som har gått veien til molde, fra eoil. dette på grunn av han vil satse som f.. for å bli god. resterende spillere har tatt et stooort skritt nærmere 3.div standard. disse gutta har jeg sett nå MYE de siste to åra.(eoil. gutta) ingen tvil om at d jobbes rett i dn klubben!

er og enig at viss de beste på ekko skal komme seg fram, må de få inn noe nytt. enten trener eller et nytt lag. dette sier og spillerne selv, at de vil ha forandring. men i en klubb som ikke har for mange av aktuelle trenere og ledere. hva skal en da gjøre? jeg har tidligere kommet med flere forslag. inntil da, synes jeg stig gjør en helt fin oppgave med å ta seg av gutta.

til de som vil ha tilbake spillerne som "tilhører ekko" kan jeg stille dette sp tilbake; hvorfor skal gutter som stig reidar, magnus komme tilbake? de har vel i nesten alle år ikke hatt et seriøst tilbud fra ekko. disse er god pga. egeninnsats og ikke på grunn av ekko. dvs. jeg synes ekko ikke kan "kreve" at disse skal gi noe tilbake til gamleklubben sin, gøy hadde det vært, men tror det blir mange år til.. andre hoem har ikke lyst til å spille for et så dålig lag som ekko, denne spilleren har kvaliteter på godt 3.div nivå. hvorfor kan ikke han ha det gøy i noen år til som spiller, for så å kansje komme til ekko som en god trener/spiller?? for meg selv har jeg absolutt ingen tilbud i ekko, ingen som noen gang har satset på meg utenom kjell, men da var det også VELDIG LITE opplegg rundt treningene for en keeper. dette er særdeles viktig.!.!

men så over til juniorene, disse har som mange forstår en god framtid foran seg, med brukbare resultater i år. men som skrevet tidligere her, det er viktig å fortsette det gode egentreningen dere gjør, dette varmer et fotball hjerte:-) men savner enda mer trening på noen av gutta som vil bli god! for å si d sånn, det vises hvem som trener og ikke.

håper fortsatt at juniorene gjør det godt, og at a-laget vinner i kveld. men 4.div blir det desverre ikke før noe radikalt skjer med lagbyggingen i klubben, lagene må støttes opp i større grad enn i dag. og flinke folk må være velkommen inn i varmen, uten at noen skal føle seg truet:-)

keeperfantomet.

Anonymous said...

Vi skal ikke gå så mange år tilbake,så var elnesv.i samme situasjon som oss.Kan heller ikke si at deres junior lag har imponert meg.
Men nok om det.Jeg har heller lyst å få til noe i vår egen klubb.
En plass må vi starte og jeg mener at tiden nå har kommet.Veldig enig i det Frank sier.Helst skulle trener,app rundt a laget vært klart,før årets siste kamp.
La klubben legge frem ett tilbud,så får hver enkel spiller avgjøre.Klubben må få litt tid,før spillerne evt forsvinner.
Det finnes mange gode trenere i Romsdalen.Kanskje kunne vår klubb vært så heldige å fått tak i en?
Kanskje en som er bedre enn elnesv treneren?Mener at hovedstyret må få tid til å si hvor mye de vil satse til neste år,før vi går videre.
Frank er en positiv person som MÅ inn i gruppen rundt laget.
Til slutt vil jeg si til deg som vil at spillerne skal gå til andre klubber.
Jeg sitter med en del FAKTA,for hver enkelt junior spiller,fra de var på knøtte laget og tror jeg kjenner gutta bedre enn DEG!Tar du kontakt,så skal jeg dele faktaen med deg.Men som selvfølgelig,DU TØRR IKKE!

Odd Gøran

Anonymous said...

for juniorenes del vil jeg ikke gå ut med navn på de, siden det kan få konsekvenser for dem senere.. men de med ett åpent øye og ett åpent øre, så er det liten tvil om at flere på juniorlaget vil ha forandringer/ eller kommer til åslutte/ skifte klubb. dine fakta om hvem som er med å hva de har gjort er vel og bra, men uten fortrolige samtaler med guttene om hva de vil og ønsker kommer du ikke langt med de fakta du sitter på o.g desverre. ikke vondt ment til deg, men tror vi neste år ser flere spillere som er i ekko i dag i andre farger neste år evt. har sluttet om ikke det du nevner i ditt siste innlegg blir en realitet.

jeg er fortsatt voksen.

Anonymous said...

Junior gutta skal nå være såpas voksne at de sier ifra,viss det er noe de ikke er fornøyd med.Så åpent har vi det.Klart vi tar det alvorlig,viss spillerne vil forlate oss.Kan du si meg hva vi i junior gruppa gjør feil,så vi kan prøve å rette på det?
Hvorfor kan ikke du engasjere deg,så har så mye å bidra med?
Jobben er ledig neste år,syns jeg har holdt på lenge nok nå.Negative holdninger og FEIGINGER har jeg fått nok av.Ønsker bare det beste for klubben.Håper dere tar vare på det som vi nå har prøvd å bygge opp og tenke positivt.

Odd Gøran

Anonymous said...

Tosk!odd.g spør ikke etter navn på spillere.Han vill at DU skal være tøff nok til å undertegne.

Anonymous said...

gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden...
ser elnesvågen blir hyppig nevnt her. klubben som betaler et seks-sifret beløp til treneren. i en plastpose under bordet! er vel bare et spørsmål om tid får myndighetene blir tipset i den saken... forøvrig så er det ikke bare glamour i klubben rent sportslig heller. a-laget fosser fremover, all ære til mørkøre der. men spillerne på b-laget/jr.lagt er langt ifra fornøyd, og flere gutter vurderer sin fremtid i klubben.
årsaken vet jeg, men dette forumet er ikke rett plass å ta opp dette.

øvrige klubber i kommunen er heller ikke spesielt veldrevne. malmefjorden står ribbet tilbake neste sesong, siden holmen-klanen forlater klubben etter sesong-slutt. bryn sliter sportslig, treneren får selvsagt skylden også der når det går dårlig. realiteten er imidliertid at de pr idag har den beste treneren de kunne hatt.

i stedenfor å fokusere på det negative slik folk flest har en tendens til, så bør en ha fokus på det positive. de som har ting å utsette på klubben sin bør ta opp dette med de rette folkene, face-to-face, og ikke gjemme seg anonymt bak pc-skjermen.

situasjonen i ekko både kan og bør bedres, men sammenlignet med klubber i nærmiljøet så er det ingen grunn til å henge med hodet.

i likhet med alle andre klubber så er det ingen grunn til å bruke trenere og oppmenn som huggestabber. de jobber bare innenfor de rammer som klubbens sprtslige styre har satt. dette gjelder i alle klubber, ikke bare i ekko. nå et lag anklages for manglende ambisjoner, treningsopplegg eller spillere, så bør disse klagene rettes mot klubben, og ikke enkeltpersoner.

Anonymous said...

kristoffer, tommy hol, alex, emil, ole magnus..

Anonymous said...

Ka me dem?

Anonymous said...

ehhhh? lest d åvom du siste mr?? dei stille neppe på junior neste år..

Anonymous said...

De spillerene som ikke er fornøyd med trenings opplegget,må komme til oss og ikke gå på bygda å rakke ned.Har ikke hørt noe negativt fra disse spillerne som nevnes.Så da må det være andre årsaker.Vi vet jo at ikke alle spillerne satser like mye og er innforstått med det.Trenings oppmøte,forteller vel hvem som satser seriøst på denne sporten.
Men som sagt:Spillere som ikke er fornøyd,må komme til oss å si ifra.Takhøyden er høy og spillerne får ingen konsikvenser i form av spille tid.

Odd Gøran

Anonymous said...

av erfaring så vet jeg at det er mye mer morsomt å vinne noe sammen med de du alltid har spilt sammen med/vokst opp sammen med, enn å vinne noe med det anntatt beste laget. det kan ikke finnest en kulere ting for ekko junior enn å slå f eks molde jr, som på papiret er et bedre lag. prøv å bygg opp noe i egen klubb. skjønner at noen spillere har større ambisjoner enn ekko. men en spiller som tommy hol, bruker han som eks fordi jeg hvet at han tåler det, burde ikkje åpne kjeften å prate om klubbskifte. han burde ikke så mye som anntyde en gang at han er for go for ekko p.d.d. bevis noe først tommy før du åpner kjeften. jobb som et lag. bare et tips

lykke til ekko

Anonymous said...

litt hard mot tommy dr, mr ukjent! men men.. hadde ekko hatt noe treningstilbud som viste at ekko vil ha en god keeper, tror jeg tommy ikke ville sagt til deg at han ville skifte klubb, som du antyder.

for å sette dette i perspektiv; ville det vært mange som hadde spillt fotball om man aldri hadde ett opplegg for utespillerne? tror ikke det. det er ikke gøy å aldri bli satt priss på, som keeper får du mest kommentarer om du har vært uheldig i enkelte situasjoner, fra folk som overhodet ikke vet hva keeperplassen går ut på. dette er fra både trenere og spillere og publikum. og aldri er det noen form for tillrettelagt trening for en keeper. så ikke gå så hardt ut mot en spiller som kansje har lyst på ett opplegg, istedet for ett klubbskifte.