Saturday, August 16, 2008

Tap mot Clausenenga

Clausenenga - Ekko 5-1 (1-1)

Tommy
Joachim, Morten, Steinar, Trond
Emil, Reidar, Jarle
Gard, Jarl
Fiske

For å sitere favoritt-setningen til Svennis; "first half good, second half not so good".
1. omgangen var faktisk god, motstanderne tatt i betraktning. Jarle Rønning, med 17 år fartstid som Rosenborg-spiller, debuterte på høyre midtbane.
Vi tok føringen i kampen og ledet 1-0 etter rundt 20 minutter. Nevnte Jarle slo et godt frispark, og vår bestemann for dagen, Reidar, stanget inn 1-0. Vi holdt godt følge med hjemmelaget, men beklageligvis fikk de headet inn utligningen like før pause.
Ved halv tid gikk Fiske og Trond ut, og ble erstattet av Daniel og Ronny. I tillegg kom Aleks inn ti minutter ut i 2. omgang.
Hjemmelaget tok tak i kampen umuddelbart de siste 45 minuttene, og det var igrunn aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Tommy noe uheldig med to av baklengsmålene og svært uheldig ved ett baklengs. Dog hadde vi nok ikke vunnet denne kampen selv om disse scoringene hadde vært unngått.

De siste 45 får vi sette en stor svart strek over! Forhåpentlig vis er både Frank og Kristoffer klar til neste kamp, for nå må det tettes igjen bakover på banen....

19 comments:

Anonymous said...

ekko har en keeper-krise gående. forventer at trener/manager morten hol søker gjennom talentstasjonene, danckert krohn, molde bakeri og bussbygg, som tidligere har gitt rask kortvarig suksess, etter forsterkninger. situasjonen er uutholdelig. erik fiske og idol-trond viser nok en gang stor innsatsvilje og mot. dette er spillere som virkelig blør for drakta.

Anonymous said...

meget god 1.omgang, spesielt ute på kantene, mange gode løp, på høyre kombinerte Jokke å Jarle fint, når joachim løp han Jarle igjen! glimrende, 2.omg revnet det...

Anonymous said...

total skivebom av trener hol å bytte ute formspillerene fiske og hammerø

Anonymous said...

e s når en ikkje satse på keeperan, kan ik frvente mer da!!!

heldigvs siste sesong med ...

Anonymous said...

mange innlegg fra duoen fiske/trond her inne... hvorfor ikke likegodt signere med navn, trond?

Anonymous said...

mange innlegg fra duoen fiske/trond her inne... hvorfor ikke likegodt signere med navn, trond?

Anonymous said...

Trond og Fiske var i storform;) en liten bom å bytte de ut

Anonymous said...

trond å fiske?
snakker vi om alkisene trond å fiske her?
snakker vi virkelig om de de to mest utrente kroppene møre & romsdal har å by på her? trond å fiske...

en morsom duo. ufrivillig morsom, men dog...

Anonymous said...

No ska du siste der passe kjeften din veldig masse ... før du ikje kan bruke den meir ! signer me navn så kan me ta d opp ! bare vent t i finn ut kem du e jævla faen!

Hilsen Fiske

Anonymous said...

trodde denne siden var sperret for innlegg ,uten navn.Negative og sure oppstøt trengs ikke.Prøv heller å engasjere deg og bli med å bygge opp noe i klubben.Ikke rart Fiske blir forbannet på slike beskyldninger og syns du går langt over streken.Stå frem med navn,så skal jeg være med å diskutere.Lykketil med resten av sesongen Fiske og Trond,ikke bry dere om denne FEIGINGEN.

Odd Gøran

Anonymous said...

det ryktes at ekko/aureosens toppspiss erik fiske blir jaktet på av flere klubber. fiske selv er heller ikke fremmed for tanken på et klubbskifte. fotballnomaden, som kom til ekko før inneværende sesong, har i de siste dager blitt observert på trening hos gamleklubben hjelset/kleive. det er likevel bjørset som leder ann i kampen om underskriften til fiskemannen. fiske har selv uttalt at han føler grensen er nådd etter flere innlegg på ekkos hjemmeside som angriper han som person direkte. at folk ikke deler samme humor som han, og at noen mener han er uttrent ser han på som greit, men å bli stemplet som alkoholiker skal være den utløsende årsaken til at ekkos toppscorer nå skal være på vei bort fra klubben..

Anonymous said...

bra, da kan endelig alex/ daniel få spilletid på et litt bedre nivå en junior laget. flott for alle parter:-)

det er vel flere her inne som har fått som hatten passer, for å si det mildt. men personer som ; Morten, Odd gøran, Ørjan står rakrygget gjennom stormen.. disse har virkelig fått kjørt seg på denne siden!! fiske var brukbar, men blir ikke et savn. litt bør man erlig talt tåle. selv om det ofte er for mye av det gode inne på denne siden. dette er jo ikke bra, men sånn er verden, skittslenging over hele linja. de som gjør mest får jo mest tull slengt etter seg. usmakelig, selv om dette var noe en mann i 20 årene bør tåle:-)

Anonymous said...

ser du hva som skjer! Fiske er en meget god spiller som Ekko vil savne! å Daniel sliter for tiden med beina, så han blir vel ikke med hve gang! da står vi igjen med Aleks, han holder vel i 10 minutter! hvem skal så komme inn å spille de siste 80?? så er det også grunner til at Aleks ikke får prøvd seg så mye, Daniel er litt skadet, men også noen små grunner der kan jeg tenke meg... Fiske ver så snill å bli;)

Anonymous said...

Fiske blir.

Case closed.

Morten.

Anonymous said...

Alex istden for fiske!? dummeste i har hørt på lenge

Anonymous said...

erik fiske har etter gårsdagens trening å bedømme mest sannsynligvis spilt sin siste kamp i ekko-trøya. kritikk her inne er nok ikke grunnlaget for at han slutter. dette blir et stort savn for ekko, da jeg ikke ser hvem som p.d.d kan erstatte han. ekko er inne i en negativ trend for tiden, og jeg må si meg enig i mye av det som ble sagt av blandt annet ørjan før sesongstart. ekko trenger skikkelig trener. jo fortere jo bedre. visst ikke er jeg redd det er flere enn fiske som går ut dørene på øyra stadion!

Anonymous said...

jaja, da e vi påen igjen me drit slenging å kritisering på høgt nivå, e de ikkje heller mulig å oppmuntre i stede for å dra oss jr-spillere lenger ned i driten?!,
Fiske e en genial spiss, å i håpe han blir, noe som i nesten kan garatere, Daniel å Me (Alex)klare fint å mestre a-laget med sånn motstand som vi fikk mot clausenenga. så må dere huske på att mesteparten av jr-spillerene har bedre kondis enn a-lagsspilleran! å de kan fleire sitere me på!


Greetings Alex!

Anonymous said...

DEt e fint at dåkker har bra kondis men det e viktig å ha egenskapen å kunne bruke den å. Dåkker må snart begynne å forstå at en spiss er lagets første forsvarer. Ska ikke nødvendighvis vinne ballen , men komme mellom motstandernes forsvarere og eget mål og låse av og styre oppspillene. Derfor går det ikke an å skryte av god kondis og samtidig ta hoftefeste hver gang man har mistet ball i angrep. Konstruktiv kritikk fra en gammel ørn!

Anonymous said...

hælt enig, vi jobbe og slit for å bli bedre, og visst du ser på tabellen etter ferien, så ser du att vi har de som trengs! 3 strake seira og en daniel som sett alt som e så går de rake veien oppover:) 4 plass på tabellen! visst vi klare og prestere like bra mot frei kommende onsdag så e vi på 3 plass, da har vi klart de vi har trent på, og all honør til stig, odd gran og resten av trener apparatet til ekko som har fått oss i så god form som vi e no! men smellen e de ingen unnskyldning for! den va rett og slett sugen, men vi ska reise oss!

Alex