Steinar
Joachim, Morten, Frank (Kristoffer 45), Are (Tommy 55)
Jarle, Reidar, Øystein, Emil
Gard, Jarl

Endelig løsnet det for Ekko hjemme på Øyra, og kveldens seier var svært fortjent mot gutta fra Kristiansund!

Ekko åpnet kampen klart best, og var spillemessig i føringen stort sett gjennom hele de første 45 minuttene. Gard og Jarl kombinerte flott på topp, og vi var uheldige som ikke fikk hull på byllen. Spesielt Gard føler seg nok noe snytt for et mål etter en fantastisk reaksjonsredning fra Nordlandet's keeper.

Mot spillets gang så tok imidlertid gjestene føringen like før pause. Et gjennomspill til spissen (som var i klar off-side posisjon) førte han alene med Steinar i buret, og 0-1.

Etter pause fortsatte hjemmelaget som i de første 45, og når Jarl utlinget etter en flott pasning fra Emil var det intet mindre en fortjent. Ekko var nå inne i en god steam, og minutter seinere scoret Reidar etter et flott frispark fra Jarle. Etter dette var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne, og da Reidar var frempå nok en gang var kampen i realiteten punktert.

Noen situasjoner oppstod de siste 15 minuttenen som dommer Lodve fra Gossen ikke helt hadde kontroll over, men likefullt en fair spilt kamp fra begge lag.

Øystein storspilte gjennom hele kampen, og fikk æren av å sette den siste scoringen etter et hærlig solo-raid.

Vi spilte oss til en god del sjanser forutenom målene , og ble i tillegg snytt for et soleklart straffespark på tampen. Alt i alt, kampen sett under et, så var dette trolig en av de aller beste kanpene våre denne sesongen.