Friday, April 18, 2008

Svak generalprøve

Tap 1-4 for Elnesvågen2

Med en aldri så liten keeperkrise i oppladningen, ble Steinar en fullgod løsning mellom stengene.
Håkon, Frank, Magne, Idol-T
Ole, Kjell, Reidar, Øystein
Gard, Fiske

Gledelig nok så vurderer Malmefjorden-spissen Gard en overgang til Ekko, og idag kom hans første opptrendnen i Ekko-trøya.

Innledningsvis åpnet begge lag friskt, og Fiske hadde en frekk og deilig lobb fra 25 meter i tverrliggeren etter bare 6 minutter. Desverre var vel også dette vår eneste reelle målsjanse i 1. omgang. Gjestene puttet to ganger etter noe tafat forsvarsspill. Et forsvar som ikke akkurat ble bedre av at Frank måtte ut tidlig grunnet skade.
Etter pause var vi i små perioder noe bedre, og en viss spenning ble gjennskapt i kampen da Ole Magnus ble tacklet innenfor 16-meteren, og innbytter Morten satte straffen kontant i buret. Forøvrig hans 75. straffemål av 82 mulige. Ole Magnus hadde forøvrig en godkjent kamp på venstre midtbane!
Gjestene svarte imidlertid, og det ble både 1-3 og 1-4 før dommeren fant det for godt å blåse av matchen. Reidar stod for vår største sjanse på et langskudd som gikk hårfint over, men desverre ingenting å si på at Elnesvågen stakk av med seieren på Øyra.

Mye som må rettes på før Smøla-utflukten!

17 comments:

Anonymous said...

trur ekko må bynne å slanke "innkjøpa" sine!!! han m.fjorden spilleren har møtt opp hele 6 ganger på trening de siste 4 åra.. er det slike spillere ekko vil bygge laget sitt på?

ikke rart at spillere som grønnland, nygård, valle dahl, hoem hansen, har prøvd lykken i andre klubber..

Anonymous said...

glemte å si at de nye spillerne til mr.morten sjelden viser seg på trening, og heller ikke på kamp.. til neste år må ekko sette fokus på et tett sammarbeid med skikkelig plan for hvordan de vil gjøre det med juniorlaget og a-laget. nå blir det for mye på sparket og alt rask er velkommen.. ikke bra! ekko er for folk i bygdene; sandsbukta, hoem, jendem, åndal, aureosen og julsundet. der kan vi hente spillere. slutt å hentfra byen. folk intreserer seg ikke for laget når det er en så stor "innvandring" til klubben

Anonymous said...

men lykke til med seriespillet for både a -laget og juniorene. håper dere gjør det godt i år!

Anonymous said...

Enig i at ekko/aureosen,skal og bør være et lag som i hovedsak, består av spillere fra julsundet til sandsbukta.Ekko/Aureosen har som tidligere sagt,noe på gang. Begge junior spillerne,som spilte i går,gjorde det bra.Da har vi 6 junior spillere som i vinter har vært med på a laget og alle har fått skryt.La disse gutta få spille junior ett år til,før vi sender dem opp til a laget.Så må vi jobbe med å få de som skal dra lasset/bærebjelkene,tilbake til klubben.(valle,nygård,hoem hansen og grønnland,kanskje noen flere) Da har vi en gjeng på over 20 stykk som er treningsvillige.La Kjell Arne få en betalt trener jobb.En oppmann + noen medlemmer,som jobber og tenker fotball.Joda,jeg tror vi har noe på gang.Det kommer mange lovende spillere bak junior gutta også.Vil ønske a laget lykketil i år.Tror de får en positiv sesong.
Hilsen Odd Gøran.

Anonymous said...

per dags dato er ekko veldig avhengige av å hente folk fra andre plasser enn sandsbukta å julsundet. syns at "ivesteringene" gard, fiske, magne og andre alle leverer på et høyere nivå enn hva juniorene gjør nå i dag, at juniorene vil komme er jegg sikker på, men mange er litt vfor pinglete enda. et problem med "investeringene" er at de kommer fra klubber hvor det satses mer på formasjonstrening og lignende, der treningene blir brukt til å finne et system som passer hver enkelt bra, noe ingen opplever i ekko. å si at disse spillerene ikke viser seg på trening, er også feil, da de møter opp minst like jevnt som alle andre. håkon solsvik er en bygutt, som møter opp på stort sett samtlige treninger for eksempe..

i forhold til kampen i går mener jeg at vi spillemessig er fullt på høyde med elnesvågen. syns reidar til tider gjorde en bra innsats med å ta ut andre av kampen. høyre siden fungerte bra i første omgang offensivt, da vi var flinke til å vri spillet, og trond og øystein viste seg villig til å være med framover. kondisjon er noe som burde prioriteres! Lykke til i årets sesong, jeg tror vi kan overaske mange visst vi brulker spillerene våre riktig. LKykke til også til juniorene!

Anonymous said...

fantastisk!

i 1. kommentar så er det en tulling som drar opp gard sitt treningsoppmøte i malmefjorden 4 år tilbake!
snakk om å lete etter alle mulige møter å få kunne slenge drit om ekko på!
nettopp slike folk som deg som er med på å skape negativitet rundt klubben!
på vegne av 99% av klubbens medlemmer, så ønsker jeg gard hjertelig velkommen til ekko!!

Anonymous said...

enig at håkon e en spellar som ekko he hatt mye nytte av, skikkelig godgutt, men er også enig me dei som sett litt sp,tegn med alle andre nye. men dette går seg vel t.:-)

HEIA MALMEFJORDEN!!!

hihi:-)

keeperfantomet

Anonymous said...

greit å stå på utsiden å kritisere ørjan. en fin jobb det.
uten "alle" de nye spillerne, så hadde a-laget til ekko ikke eksistert denne sesongen.

men, enkelte syns vel gjerne det hadde vært et bedre alternativ...

Anonymous said...

fiskemannen, tidligere hjelset kleive, en bra hode spiller. har også bra fart og kan betegnes som gjennombruddshissig visst han får de rette ballene. i ekko har han til nå, kanskje sett bort i fra den første kampen, ikke blitt brukt riktig. andre thomassen er også en spiller med et enormt toppnivå, tidligere kaptein på molde junior. sterk og kraftig midtbane spiller, som blir brukt som spiss i ekko, altså i feil posisjon. gard, malmefjorden spiss, blir brukt som spiss, men blir ikke brukt riktig. vanskelig å være spiss når bare lange baller blir slått i mangel på andre kreative forsøk. magne, tidligere træff og molde junior har kanskje ikke vist seg fra sin beste side ennå, men har gjort en fin figur på kamp, og er en sterk hodespiller, møter opp på trening. visst ekko skal ha et a-lag er vi avhengige av at disse er med oss. ørjan, syns det blir for dumt og sutre og klage over nye spillere som kommer til en klubb du ikke engang er spiller i lenger selv, og klage over oppmøte deres på trening. du var langt på nær ikke på hver trening selv. opplever det som feigt å forlate ekko til fordel for elnesvågen, viser deg som ikke go nok, og gå til malmefjorden!!! var det ikke du som snakket om hvor klubbfølelsen ble av? patetisk

a

Anonymous said...

altså mister.. jeg kritiserer ikke!!! d må da være lov å sette spørsmålstegn ved noe, uten at d skal hauses opp så mye! jeg ser også behovet for "utlendinger" men ikke for enhver pris:-) for å omformulere meg litt da: kan laget finne andre muligheter, enn å skaffe spillere på spillere?

jeg klager, kritiserer ikke, jeg probløematiserer og stiller åpne spørsmål! slutt å vri om på ordene mine hele tiden! d ser jeg blir gjort hver gang jeg legger inn en kommentar!!

keeperfantomet

Anonymous said...

for å få den lokale forankringen, som du faktisk snakker om da.. kunne du tenkt deg å komme tilbake, og forandret klubben til det bedre?

a

Anonymous said...

"kan laget finne andre muligheter, enn å skaffe spillere på spillere?"


-ikke så lenge de spillerne med lokal forankring som burde ha spilt her velger andre løsninger.

Anonymous said...

noen som vet noe om smøla som fotballag? vet at de var elendige i fjorårssesongen og har vel kanskje ikke kommet seg fra den gang, men så kjenner jeg folk i krsund som sier de har hentet hjem nesten alt av 2/3/4 div. spillere som fantes av opprinnelige smølafolk der.. da kan det jo bli kamp å få! isåfall "løkkå t!"

jon harald

Anonymous said...

uinteressant for ekko hvilket mannskap smøla stiller med.
vi må uansett konsentrere oss om våre egne arbeidsoppgaver. motstanderens lagoppstilling er det lite vi kan gjøre med...

s

Anonymous said...

det skal i svare på når du skriv kem du e!?!?

så hvem er du a? flink til å vri om på ord, er du vertfall! og til dels være jævla useriøs!

keeperfantomet

Anonymous said...

klubben må hente inn spillere utenfra når spillere, som hører til klubben som deg ørjan, forlater klubben sutrende til fordel for elnesvågen der du viste deg å være langt på nær god nok. synes du heller skal komme tilbake til ekko og være med å løfte klubben og foreta de grepene du og andre mener er nødvendige. visst ikke, så kan du bare holde kjeften din og ha et fint opphold på et lag som i alle fall de siste årene ikke har holdt et høyere nivå enn det ekko har gjort. er enig i at malmefjorden har flere folk på trening og en bedre treningskultur enn det ekko har per dags dato, men det er trossalt noe ekko kan jobbe videre med. med kristian stranden i mål lider uansett ikke ekko stort av at du velger og gå til malmefjorden!!

a

Anonymous said...

hold kjæftn din sjøl mister andre porno hansen.