Tuesday, April 1, 2008

3 signeringer på plass!



Andre Thomassen (t.v), Erik Fiske (midten) og Magne Pettersen (t.h.) har alle signert b-skjema for Ekko!


Erik Fiske (21) kommer fra Hjelset-Kleive, og gjorde seg godt bemerket under vintercupen i oppgjøret mot nevnte lag da Keeperfantomet, Ørjan, fikk en real smell av Fiskemannen. Har ellerede figurert i lagoppstillingen de to siste kampene og gjort en meget bra innsats. Scoret også i kampen mot Eide, og vil bli en nøkkelspiller på topp for Ekko denne sesongen!


Magne Pettersen (21) gjør come-back på banen etter halvannet år opphold. Tidligere spilt for Molde og Træff, og i likhet med Fiske har også Magne spilt de to siste treningskampene. Begge som stopper, og han blir en fin tilvekst for klubben.


Andre Thomassen (21) har allerede vært i aksjon i tre oppgjør for Ekko denne vinteren. Storvokst, offensiv spiller med gode tekniske kvaliteter. Gjør i likhet med Magne come-back på banen etter et par års fravær, og sist klubb han spilte for var Molde.
Blir en viktig brikke for laget inneværende sesong!

11 comments:

Anonymous said...

Bli litt viktig å få samla ett lag på trening snart da , så det blir artig å sjå nye treningsvillige fjes briljere der. Vi treng å få litt intensitet i treningan våre snarest. Vi må huske at Bud aldri skremte oss før ; vi tok kampen. No va heile gjengen vettskremt. Ikke så rart når vi ser på innsatsen på treningan.

Anonymous said...

bra at litt yngre krefter kan få sjansen i ekko igjen, i stede for gamle rustne helter.. morten & co burde ikke ha klippe-kort på laget. ekko trenger en trener på linja

Anonymous said...

Morten og co hadde vel slutta for lenge sia hvis det fantes andre alternativ. Bli litt vanskelig å drive ett A-lag når du må ringe til 20-25 mann for å sikre at det kjem 11...Slik blir det når våre lokale helter heller vil være reserve på alle andre lag i stedet for å stille et slagkraftig EKKO/AUREOSEN. Kor e klubbfølelsen?!!

Anonymous said...

ekko bli bra i år! solide signeringer!

Anonymous said...

med bra oppmøte, på skikkelige treninger, kan ekko/aureosen bli et veldig slagkraftig lag i årets 5. div. det er ikke mange år siden ekko vant 5 div, å det var snakk om opprykk. da var det gamle helter som bærte lasset, men med bra treninger så er det mye mer potensiale i de yngre spillerene, bortsett fra de helst yngste, der bare tommy og øystein holder mål. årets juniorlag kommer til å bli en katastrofe

Anonymous said...

juniorlaget katastrofe??

syns dei jær d godt i, huske på at dei fleste på laget e 1 års junior og flere e 14-16 spillere.. slutt å prat om ting du ik he peiling på.. morten og frank Skal ha klippekort på laget.. hvorfor?? fordi de er de beste på laget!

kem slit benken i andre lag?? av de lokale heltene!?!? magnus og stig reidar e rimelig fast på elnesvågen, som har en kjempesterk stall! å i sjøl spella på et lag som deffinitivt e bedre enn ekko!kem andre av lokale spillere som kan bli med??

hadde ekko hatt et opplegg, hadde flere blitt med. men som nevnt tidligere: det er mye artigere å spille for lag man kjenner personene på, no kjenne i fan ik fler enn frank, morten og håkon.. og de har jeg ingen kontakt med utenom fotballen.. og det er opplegg og det er spillere på laget LES e.vågen se til de om ekko vil gjøre noe, der er det jøkla bra organisering

keeperfantomet.

Baker'n said...

ingen grunn til å disse juniorlaget. stiller et ungt lag, som kan bli brukbart etterhvert.
ellers så har både joachim, emil og kristoffer gjort gode kamper for a-laget forutenom de to som allerede er nevnt i tidligere innlegg...

Anonymous said...

problemet e at i e alt for dårlig trent..

idol-trond

Anonymous said...

Junior guttænj e bra dei. Må bruke sesongen t å venne se t A-lagstempo og fysikk. Dei bestemme sjøl ka god dei vil bli , men det e vanskelig hvis dei ikkje fer trene rett og nok. Me he nok ei utfordring der og klubben må ta signalet frå Morten om at det e siste året på alvor og starte å planlegge fær neste år allerede. Må bestemme se fær om dei vel ha A-lag.

Anonymous said...

Litt artig å lese div komentarer.Bra at folk engasjerer seg.Når det gjelder årets junior lag,så spilte samtlige gutte fotball i fjor.De vil få det tøfft i år,men de to neste åra skal bli lovende,viss alle blir med videre. vi har noe på gang i ekko.Derfor er det viktig at a laget,er oppe å går.Erfarne spillere som Morten,Frank og Kjell Arne,er MEGET viktige,med tanke på å binde laget sammen,når de yngre spillerne kommer opp til a laget.Har sett de fleste trenings kampene til a laget i vinter.Der junior spillerne har spilt meget bra.Tror noen av a lags spillerne,faktisk har noe å lære av juniorene.Trenings oppmøte,kondis,disiplin,for å nevne noe.Vanskelig for Morten trener,når spillerne ikke gidder å trene.1-5 på trening,er en skam.SKJERP DERE!Til slutt vil jeg si at Morten og Frank er bærebjelken i a laget og skal selfølgelig spille.Ekko/Aureosen må også gå på keeperfantomet,slik at han kommer tilbake til klubben snarest.Vi trenger slike som han i klubben.Glimrende keeper trener.

Anonymous said...

Keepertabbefantomet har vel slengt se med apeberget på feil sie av Frænfjorden. Kommer til å lukte råttent heile sesongen han etter å ha rota rundt i potetåkern t Malmefjorden. Heilt underbukseløst!