Håkon, Frank, Kristoffer, Trond
Torgeir, Morten, Øystein, Reidar, Ole Marius
Fiskemannen
Subs: Aleks, Ole Magnus, Joachim

Fint vær, 120 betalende tilskuere, store forventninger til hjemmelaget og en speaker som stavet "Smøla" feil i sin iver på å dra opp stemningen ytterligere.

Joda, rammen rundt kampen ute i havgapet var ypperlig. Og når hjemmelaget kom masjerende ut til "Champions League"-vignetten og speakeren lovet samtlige tilskuere pengene tilbake dersom hjemmelaget ikke vant, så var hvertfall Ekko klare til kamp!

Hardtsatsende Smøla har hentet inn en islending på trenersiden, en hel del nye spillere og satser knallhardt på opprykk til 4. divisjon. Klubben har utvilsomt mange gode spillere, men spesielt godt samspilte kan de ikke sies å være.

Kampen startet rimelig greit for vår del. Etter et par tidlige hjørnespark, så fikk vi i det 6. minutt full utteling. Et knallhardt og presist innlegg fra Reidar ble stanget i mål av Morten, og Ekko hadde fått en perfekt start. Omgangen videre utover var ganske jevnspilt, Fiske og Reidar hadde hver sin gode skuddforsøk, hjemmelaget produserte et minimum av sjanser, før Øystein ble lagt i bakken innenfor 16-meter'n. Straffe!

Morten sikker ekskutør og 2-0 10 min før pause, et resultat som stod seg omgangen ut.

Joachim kom inn på høyrabacken i pausa, Aleks og Ole Magnus fulgte etter litt ut i omgangen.

Ikke uventet kom det et stormløp fra hjemmelaget mot Steinar og Ekko-målet nærmest fra start av denne omgangen. Heldigvis slo de stort sett langt opp mot angriperene. Perfekt for vår del, da Frank vant samtlige hodedueller! Steinar gjorde ellers en ypperlig figur i målet. Beste keepern i Nygård-slekta!

Høy temperatur, både på og ikke minst utenfor banen blant de mange Smøla-tilskuerne, bidro til at dommer'n mistet litt fokus i det som ble en skikkelig koke-kamp i siste halvdel av omgangen.

Koke-Torgeir var vel noe heldig som ikke røk ut for vår del, mens hjemmelaget fikk udelt mange avgjørelser til sin favør. Slik kom da også reduseringen. Et innlegg ble slått over 1 meter bak dørlinja, og bredsidet i mål. Dommer'n godkjente målet til enorme protester, og etter denne hendelsen så gikk stort sett de fleste 50-50 avgjørelser i vår favør...:)

Hjemmelaget fikk blod på tann mot et Ekko som lå veldig lavt og kompakt, men Øystein avgjorde kampen på egenhånd i det han snapper opp en ball midt på banen, løper fra alt og alle før han smeller inn seiersmålet fra kort avstand!

Siste fem minuttene går stort sett med til å la tiden jobbe for oss.

En herlig laginnsats fra samtlige spillere. Alle 5 juniorspillerne gjorde en topp innsats, spesielt Kristoffer og Øystein som begge var blant banens beste. Bestemannsprisen går imidlertid til Frank, som ruvet i midtforsvaret!