Wednesday, April 9, 2008

Storseier for juniorene!

Juniorlaget benyttet onsdagskvelden til å spille mot Elnesvågen's guttelag, som var forsterket med 4 stk juniorspillere. Sist oppgjør mellom disse to lagene endte med 6-3 seier til Elnesvågen,
men ikveld slo Ekko jr til med en solid 12-2 seier!
En bra gjennomført kamp, og hjemmelaget hadde følgende målscorere;
Tommy (4), Daniel (4), Aleks (2) , Øystein (1) og Emil (1).

44 comments:

Anonymous said...

nå må dere begynne å klage på juniorene igjen:-)

flotte greier gutta;-)

keeperfantomet

Anonymous said...

Ta va dårlig. Det va nå mot 14-16. Huff og Huff.

FÆRNÆDD ØRJAN ?

Anonymous said...

Hvorfor i alle dager spiller juniorlaget vårt mot guttelaget til Elnesvågen??!

Anonymous said...

der ja, få mer klaging på sia..

koffor spelle molde mot 2.div lag??? samme d som juniorene spiller mot 14-16 lag.. samtidig som at nesten samtlige spillere på ekko er 14-16 spillere.. u se mongo??

Anonymous said...

På ekko.jr er det rundt 15 spillere, 8 av de er 16-17, mens resten er 14-16 spillere. Elnesvågen hadde med seg flere juniorspillere i denne kampen. Så det var Ekko mot Elnesvågen...RETTFERDIG. så det er bra du støtter Juniorlaget keeperfantomet, hvem du nå er...

Anonymous said...

klage nemda,er våken ser jeg.Årets junior lag,består av 1 somer født i 93 og 6 som er født 92.disse er gutte spillere og resten av junior laget er første års.Det blir et tøft år i serien,derfor noen trenings kamper mot gutte lag.Aldersmessig var vel gårsdagens kamp lik.Vi kan jo møte KLAGENEMDA i en trenings kamp,stiller dere opp?Dere klager på Morten trener,gamle spillere,sure oppstøt til Ørjan og juniorlaget.Jeg lurer på om dere spiller fotball selv?Har dere vært trener for noen lag?Det er ledige oppgaver i ekko/aureosen.Mangler trenere i aldersbestemte lag.

Hilsen Oddy.

Anonymous said...

dem beste spælleran som har ambisjona forlate ekko/aureosen før dem har nådd junior-alder.. dærfor sitt vi kun igjen me dem nest beste spilleran, kanskje ikkje de en gang.. tippa at mange av årets "juniora" spælla fotball for første gang i år.. når d gjeld treningskamp mellom a laget og junior laget så trur i a laget kan ta den utfordringa på strak arm.. dåkker kan ikkje vare så kjepphøg at dåkker faktisk trur at dåkker greie å slå dem.. kondis e en ting, fysikk en heilt anna. kunne tenkt me å sett kristoffer for eksempel, i duell med frank.. trur han hadde fått passet sitt påskreve da.. håpa junioran gjær d bra i år, men trur laget inneheld for mange primmadonna typa te at d bli nåkka suksess

Anonymous said...

vis du mener dette, oppgi navnet ditt da, se om du er så tøff som du virker...

Anonymous said...

Har ikke utfordret a laget til kamp.Det var KLAGENEMDA jeg ville spille mot.Jeg tolker deg slik,at du spiller på a laget.Ikke få alle inn i nemda de.Noe duell mellom Frank og Kristoffer,blir det heller ikke.Frank er ikke i nemda.Han er veldig positiv til juniorene.Vi kan kanskje lage en kamp mellom deg og Kristoffer?Vi er ikke kjepphøye.En trivelig junior gjeng,som har spilt fotball siden knøtte alderen.Så tippingen din er helt feil.Føler heller ikke at vi har noen spillere, som har så store primadonna nøkker.Oppfordrer at viss du spiller på a laget,så få med deg spillerne og kom på trening.Vanskelig for Morten,når det er lite med folk på trening.Jeg er positiv til a laget,men dere trener sammens med juniorene og det er lenge siden jeg har sett dere.TRENING I KVELD kl20.oo.Vi har heller ikke sagt at vi skal ha suksess!
Oddy.

Anonymous said...

hehe, no bynne d å tek fullstendig av her syns i..

juniorlaget: dei jær d bra, veldig bra om dagen og om nåkken år vil sa spelleran der spille i øvre del av 5.div eller i 4. div med ekko..

får de inn litt nytt, tror jeg disse gutta kan nå opp i 3.div, kansje jeg håper litt for mye, men d hadde vært artig!

a-laget: dette er labre greier om man tenker på hvordan d kunne vert, men nå er det slik situasjonen er å vi må jobbe ut fra dette.

og til slutt, selfølgelig hadde a-laget slått juniorene i treningskamp, å d uten en junior på a-laget, a-lags spillerne har mye mer fotball i hodet en unggutta, og fysikk. dette går over alt d juniorene har! MEN om 2 år vil junior knuse a-laget. for da er det ikke noe a-lag i ekko:-) hihi....

keeperfantomet

PS. ser lovende ut for ekko, en ny gjeng på vei, ser for meg kjell i en trener rolle neste år, da blir det suksess!! styret MÅ ansette han, viss de vil ha et godt lag, eller en annen med pondus. og gjerne flere oppmenn som har hatt nær tilknytning til juniorene de siste år. de gamlekara har mye å tilføre i positiv retning!

Anonymous said...

Vis bare noen av a-lags spillerne begynner å kåmme på trening, så vil ekko fort bli et godt lag, men når ingen trener(bortsett fra Ronny, Morten, Frank og av og til noen andre) så vil ikke ekko kunne forbedre seg. og med Juniorspillere på a-lagskamper får a-laget yngre og kondissterke forsterkninger, de er kanskje unge, men de viser seg på a-laget. Og a-laget hadde ikke klart å stille mange kamper uten jr.spillere i år.

Anonymous said...

Mye rett i det Ørjan sier.Men a laget har faktisk noe å lære av junior gutta.TRENINGS VILJE OG KONDIS.Blander vi dette med fysikk og kloke fotball hoder,kan dette bli bra.Men vi trenger litt tid.Ørjan må tilbake som keeper trener,trener på linja,så ei gruppe rundt laget.Skal se at a laget kan spille litt høyere i div.
Oddy.

Anonymous said...

Storscener her mann !! Ikkje alle som he like mykje ironi ser i. Somme som e lettare å fyre opp enn andre...
Kjekt mæ litt temperament , bære det ikkje tek overhand. Me spællæ tross alt på samme lag.
I må bære sæ at i he vore på nippet t å slutte et par gånge når i he komme på trening å det he vore 5-6 mann der. Då e det bedre å sete hæme å ete potetgull...
Men i he lovt å vare mæ å prøve å halde liv i A-laget t det kjem opp en ny gjeng. Me e ikkje alltid like gode forbilde lenger men me stille på trening når me kan og yt det me kan og litt t når det e kamp.
Når det gjeld trenær så e vel Kjell Arne et perfekt valg , men husk på at han he brukt fritida si på A-lagsfotball i ca 25 år no...
Vanskelig å finne en perfekt trenær , men det må vare enn som klaræ å få spællæræn mæ se å fer dei t å ville trene og bli bedre når dei e på trening. Alt fær monge som bære e der uten å vare konsentrert og uten å yte max. Bli ikkje bedre hvis du ikkje yt like mykje på trening som i kamp. Må få det inni blodet at det ikkje e greitt å tape på trening!

I HATÆ Å TAPE !!!

Nok tullprat fær i dag

Frank

Anonymous said...

15 mann på trening på torsdag, d e vel tilnærma ny rekord d? så d e jo bra!

idol-trond

Anonymous said...

treningsopplegget til a-laget er kanskje ikke oppe på nivået det kanskje burde være, men d er tross alt noe som kan forbedres! syns det er positivt at det har kommet inn flere unge, slik at ekko ikke er like avhengig av de eldre for å i det hele tatt ha muligheten til å stille lag. Andre, Magne og Fiskemannen er 3 solide forsterkininger som kan bidra sterkt i år. Iver kan også stille i noen kamper, noe som er veldig postivt. Visst vi overtaler ørjan nygård, andre hoem hansen og stig reidar grønland til å komme tilbake, samtidig som vi endrer treningskulturen noe, har vi plutselig et veldig slagkraftig lag i årets 5 div! Skjønner ikke hvorfor alle er så negative!

Anonymous said...

andre og grønnis kommer aldri i verde tilbake til ekko..

de er jo så alt for gode

Anonymous said...

Trur ikkje me he sett Porno og Grønnis fær siste gång i Ekko-trøyo i då mæn.
Lægg te Maule å Magnus så e me plutseli i 4.

Anonymous said...

bra dåkkå drømme.. trur neppe nåkken av dei kjem før d bli nåkka anna med ekko, enn ka d e no

keeperfantomet

Anonymous said...

d må jo ikkje være slik som d e no i dag ørjan, d går ann å forandre på ting, eller? tror ekko blir mye bedre i år enn mange tror

Anonymous said...

i mæna at ekko neppe fer sa spelleran der, for nokken spella på utruli mysje bere lag, andre he lagt opp.. og dei he fått se nye "venna" i sa klubban dei e, ska mysje t om dei kjem tbake.. å i mena ik at ekko bli en kasteball av den grunn!!! ekko må satse nytt. for d e å tru på julenissen at sa kjem tbake t ekko slik d e no.. he i jort klart for me?

keeperfantomet

Anonymous said...

Du e ei pyse. Stekk av mæ halin mellom føtn i stan fær å ta i et tak fær klubben. Dåli klubbfølelse.

Anonymous said...

hahahahahahaha.. riktig!

he vel gjort mer for klubben enn enn ka dei aller aller fleste som e der no!!

keeperfantomet

ps. fotball handla om å ha d gøy, føle ik at i hadde hatt d i ekko i år. desverre!

ps2. hadde vore arti å vesst kem så skriv alt tull innpå her, jeng med pinglå så ik tør nevne kem dei e.. kansje skulle en ha gjort som på bryn sien, at en he nødd å logge inn med navn for å komme med en kommentar:-)

Anonymous said...

Snakker vi om pingler? Ørjan Nygård som var med Elnesvågen på helgatur til Ålesund og hadde på seg en maske om at han hadde det godt og hyggelig, men på insiden hadde han bestemt seg om overgang til Malmefjorden. FANTASTISK

Anonymous said...

steike mykje pisspreik her no væl ??!!

Kutt sytinga å vær mæ på ein positiv trend....uansett..!!

STØTT DEI SLITARAN SOM YTE NÅKKÅ!!!

PS... Go juniors!!!
NotKent

Anonymous said...

du som skriver negativt om alt, det er vel samme mann? skriv navnet ditt da, så får vi se hvor tøff du er...
PS: Juniorene er et godt lag til tross for alderen til halve laget.

Anonymous said...

haha,, i e fan ik pingle:-)

snakka m dei som trengtes å snakke med i, treng ik brette ut om alt lenger. d he i smertelig erfart fra tidligere..

keeperfantomet

Anonymous said...

koking koking

idol-trond

Anonymous said...

Kor kjem all bitterheten og nedrakkinga av egen klubb frå då Ørjan? Syns du bør halde de fær god te all dritslenginga mot A-laget. Trur ikkje det hjelpe oss te å få det bedre i klubben.

Anonymous said...

støtter sistnevnte 100%

på tide å roe rekå, ørjan.

Anonymous said...

fær faen. koke du au no, idol-trond! trøkke te!

Anonymous said...

Sei mæ..koke vanne når de boble ????

Idiot-Tord

Anonymous said...

På tide å slutte med surmuling.Vi er i samme klubb og må dra i samme trådene.Denne siden,løser ingenting.Oppfordrer Klagenemda til å ta på seg oppgaver i klubben.Dere har tydligvis opplegget klart,men tørr ikke stå frem.Dere skal være glade for at Morten tar jobben som trener og oppmann`s jobben gratis.Personlig har jeg brukt mange,mange timer som trener for juniorlaget og andre aldersbestemte lag.Med den negative holdningen,sure oppstøt,mange kommer med,så er det kanskje på tide å slutte.Det er slik man brenner ut folk.Håper at dere som fortsatt er positive,blir med videre.Vi skal vise klagenemda,men vi trenger litt tid.

Oddy.

Anonymous said...

fint å slenge med leppa når en ik tør å skrive kem en e..

looooosers sei i bare

keeperfantomet

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Baker'n said...

en ting er å opptre anonymt,
noe helt annet er å signere med falskt navn.

dersom det ikke blir en innskjerping på dette, vil en måtte registrere seg for å kunne legge inn en kommentar, event fjerner vi all mulighet for å legge igjen kommentarer.

Anonymous said...

Ørjan Nygård. En skam for lokalfotballen. Håper han og Malmefjorden får et år i bunnen av 5. divisjon som dem alltid gjør!

Anonymous said...

Må slutte no. Ørjan trengte et miljøskifte for å holde oppe motivasjonen og det må alle respektere. Det e mellom 20-30 spellera dei siste 15 sesongan som he spilt BÅDE for Malmefjorden og Ekko så overgangen til Ørjan kan vel ikkje kallast sensasjonell...
Malmefjorden e et lag me vil gjer alt for å slå , men Ørjan ønskes lykke til frå me i alle andre kampa. Å så håpe me selvfølgelig at du mistrives slik at du kjem snart tilbake..!

Frank

Anonymous said...

Støtte Frank 100% på detta der!!!

Respekter andres valg og meninger.

NotKent

Anonymous said...

savnet av me bli nok for stort ørjan, du kjem nok tilbake ska du sjå :P

idol-trond

Anonymous said...

hmm..

skam for lokalfotballen du da ørjis? koffer d?

Anonymous said...

Enig med Frank.Enig med Morten også.Oddy har vært kalle navnet mitt fra jeg starta med a lags fotball,men skal fra nå av,skrive navnet mitt.
Odd Gøran.

Anonymous said...

Har Ørjan sluttet på Elnesvågen? Hvorfor?

Anonymous said...

Mye mugla skriving her. 9/10 som skriver innlegg har sannsynligvis strøket i Norsk på skolen.
"Freninga asså!"

Aleksander Gunderstad said...

Hahah, Trur kanskje folk ska konse meir på å kommentere kampen i asso;)

Kan me ikkje bære ta å starte ei kjeften sie elns da?, hadde passa bra fer ørjan osv;)