Sunday, December 9, 2007

Solid forsterkning på vei...

En særdeles solid forsterkning ser ut til å være på vei til Ekko, da vår tidligere midtbanestjerne Iver Johansen ser ut til å returnere fra 3. divisjonsspill med Rival.
Siden julsundingen er på vei inn i millitæret ser det vrient ut å kombinere dette med satsning på fotballen, og dermed blir det mest trolig et gjennsyn i Ekko-trøya for Iver i sesongen 2008!
.
Ellers så jobbes det med å få den teknisk elegante angriperen Ståle Brenden klar for spill til neste sesong, forhåpentlig vis så går også denne overgangen i boks da angripere for tiden er mangelvare i Ekko...
Andre Hoem Hansen er en annen spiller klubben har vært i kontakt med, og pr idag er alternativene til Hardporno enten Elnesvågen eller Ekko. Her spiller både jobb og husbygging inn på hvilken avgjørelse hoemingen tar.
.
Når det gjelder spillere i avgang så er det først og fremst Rolf Erik Gjendem som forsvinner. Pr idag så tyder det på at det blir Lørenskog som drar det lengste strået i kampen om det storvokste angriperen.
Ellers så har som kjent Nils flyttet nordover til Trondheim, mens Idar har en noget skrøpelig kropp og teller på knappene hvorvidt han blir å satse til neste sesong.

2 comments:

Anonymous said...

he roffe fløtta t oslo???

kem i alle dage e ståle??

bli d møte før sesongen? slik at me kan ta opp kossn me vil trene i år.. slik som i gamle gode dager...

kem ska vare trener neste år? på tide å få inn krefter som kan lage en skikkelig trening, og får med seg spillerne?

kem e d som styre med a-laget?

e d kun morten som gjær nåkka? he løst å satse litt mer i år.. e d ik rå å få litt mer engasjement i na klubben her??

ka e d med å ikke trene, verken på jendem skolen eller i fræna hallen??? ekko he treningstid i fræna hallen, om den bli brukt til ungdommen i klubben, bør me få treningstid en anna plass.. me he en ekko bane som kan brukes..

syns d rett og slett e forferdelig slapt, hele systemet!!! ingen vet nåkka, eller bryr se, med unntak av morten som i ser d.. og det holder ikke!

he vore å trent med e.vågen og m. fjorden en del i år.. og det e mye mer givende enn å sete i sofan som ekko spellar..

ska klubben holde på spillere som iver, som no kjem tilbake og kan vare med å bygge opp ekko, samt kansje få tilbake andre hoem, må ting begynne å skje..

i e rimelig pissed av at ting bære rakna mer og mer for kvart år!



keeperfantomet..

Anonymous said...

I trur nok det at det e fritt fram å ta tak i ting , Nygård. Versågod roret e dett!