Sunday, December 16, 2007

Brødrene Nygård herjet i Sunndalen!


Lørdagens kompiscup i Sunndalen ble en suksesshistorie for brødrene Nygård som stilte med sitt Gormelag.
Etter en parademarsj i innledende runde mot jevnt over gode lag, danket de ut halve KBK i første sluttspillkamp med bare en innbytter.
I kvart'n mot Ramsli & Co leda de 2-0 før sunddalingene snudde det til 3-2. Steinar med sitt livs treff fra 25 meter i siste sekund berga uavgjort, og i sudden death stod tilslutt bare Ørjan og Søbstad igjen på banen før Gormelaget prikket inn seiersmålet.
En midlertidig nedtur i semi'n mot The Players, før bronsemedaljene ble sikret med en 3-1 seier. Nok en gang kom målene ved Steinar og Søbstad.
Ørjan kåret til turneringens beste keeper.
-"ha 4 syko redninga. Helt sjukt ka me spella", skriver en overentusiastisk Ørjan i sms, før han fortsetter;
-"Steinar imponerte stort. Alder spronge så mysje han før!".
.
Litt seinere på kvelden følger Psycho-Steinar opp med sine sms'er, før avsluttende melding kommer;
-"bli take-off ikveld!!"

6 comments:

Anonymous said...

må presisere at d va keeperfantomet som donka inn seiersmålet mot ramsli og co. i kvartn.. (meget skrått hold) he vel alder sett et mer utslitt lag, eller ei slik jubel cene for en seier i kvartn nåkken gang i sunndalen!

søbben va en klasse spellar av dimensjoner i na cuppen der, utrolig god!

keeperfantomet

så solheim: du kan bare bli med 5.januar.. da ska me på papiret stille et sterkere lag, men da må alle følge nygård sin eminente taktikk, som ble fulgt til punkt å prikke..
det blir vel den største utfordringen, med "stjerner" som bertil på laget, og forhåpentligvis søbb å hustad..

Anonymous said...

spillerne:
ørjan, spillte samtlige minutter
andre, spillte samtlige minutter
søbben, spillte samtlige minutter
steinar, he aldri sprunge så mysje før.
kristoffer hustad, satt litt på benken.
svein "stein" erik spillte imponerende bra.

med så få spillere va det utrolig at dette laget fikk bronsje,
motstand som roma garazzi eller et eller annet."vinner av rauma futsal cup sist" helg. å finalelaget for sunndal cup i fjor, njål " meget bra lag" i puja, trodde vi at gorme ikke hadde en sjans.
men med kynisk stil kjempet de seg til seier over ramsli å co. imponerende, å motstanden i bronsja var av faste spillere fra sunndal og omeng.. helt klart stor prestasjon av gorme laget,,

futsal eksperten!

Anonymous said...

Fy faen for en gjeng med skrytepavå!! D va to lag som va god i sunndalen å dei spellte finalen!

Anonymous said...

Tapte ikke "kongelaget" ditt 7-0 i semien for The Players da Ørjan??

Latterlig hele gjengen...

Anonymous said...

hehe, avensjukå på høgt plan her eller?

tapte 7-1 ja, men når du spelle med samme spelleran i 4 kampa på rad, blir d vanskelig og man må se sine muligheter og begrensninger..
så da gjorde me d sjakk trekket å tape med vilje mot players, for at de skulle ta hjem pokalen i år og, noe de ikke klarte:-( samtidig fikk vi kvilt oss til bronsje kampen, dette var taktikken vår. vi fulgte den fullt ut og vi var ekstremt gode!
si meg et lag som har sluppet inn 4 mål på 5 kamper innenndørs. med spilletid 13 min i gruppespillet og en 15 min kamp i kvarten mot kvalifisert motstand. og en bronsje kamp, med mye på spill. med en halv mann som innbytter!!!! (du kom ikke på noen nei?)

til sammenligning slapp players inn 4 mål på to kamper mot de samme lagene som vi møtte! det sier vel sitt??

i gruppespillet møtte vi roma ragazzi, og de som følger med har sett at de har gjort d meget godt i det siste! og så møtte vi finalelaget fra i fjor. den siste gruppespill kampen måtte vi et labert lag, som vi lett slo 7-0. i kvarten slo vi ut ramsli og co. til sammenligning klarte players kun uavgjort mot disse..

skryting? ja det er vel d, men når vi gjorde d så ekstremt bra, er det lov! rushden skryter vel mest av alle av futsallagene?!?!?!?!?!

i tillegg stilte vi med 1 14-16 spiller, 1 junior, 1 som ikke spiller fotball, 1 som har spilt 7 kamper i 5 div og to brukbare fra 4og3 div..

det sier sitt at vi spillte ekstremt bra defensiv fotball. fikk skryt av samtlige i sunndalen, ingen hadde sett så god defensiv organisering før. sitat: ramsli..

takk for meg.. keeperfantomet

ps. latterlig å gå ut med sterk kritikk og ikke tørre å skrive navnet sitt.. pyse!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ørjan kåra te turneringens beste keeper??

Han sjøl som he stått for den kåringa regna i me! fy faen for en latterlig gjeng!

-Hoås