Saturday, December 8, 2007

Ekko satser på juniorlag


Kommende sesong blir det endelig å finne et juniorlag i Ekko/Aureosen igjen.
Et trenerteam på hele 5 stk, men Odd Gøran Lyngstad og Stig Arnøy blir de to med ledende beslutninger. Iflg den nevnte duoen skal de nå råde over en stall på hele 20 spillere.
Interessant også med tanke på A-laget, da spillere som Øystein V Dahl, Kristoffer Hustad og Tommy Hol garantert tar steget opp og holder seniornivå. I tillegg lurer det flere andre unggutter i bakhånd som helt sikkert vil få prøve seg.
.
Et utpreget samarbeid mellom A-lag og juniorlag vil dermed legge grunnlaget for Ekko's videre eksistens på seniornivå, og allerede kommende sesong vil vi forhåpentlig vis se en foryngelse av A-laget.
.
Nytt for kommende sesong er det også at klubben har ansatt Kjell A Hestad som trener-koordinator. Han blir dermed en sterk støttespiller for trenerne på samtlige aldersbestemte lag i klubben. Han vil samkjøre et opplegg som skal følges helt fra knøttenivå og opp til juniorene.
Et meget bra tiltak fra klubben som vil øke kompetansen for alle trenerne/lederne på alle nivå i klubben, og som vil fremme utviklingen til hver enkelt spiller i klubben.
Mer info om dette vil komme seinere.

No comments: