Saturday, December 1, 2007

Ikke fullt så gylne...




3 poeng på 3 kamper ble beholdningen idag.
Det hele startet mot et svekket Team Floyd, og selveste Håkon Solsvik scoret kampens eneste mål. 7 heller rustne herrer kom aldri skikkelig igang, og først på slutten av kampen tok vi skikkelig føringen i kampen. Desverre greide vi ikke å omsette sjansene i mål, og det hele endte med et heller svært unødig tap.
Neste kamp var mot Tvilsom FK eller noe lignende. Kristoffer Hustad ledet an disse ungguttene, men Gylne tider feide fullstendig over disse jyplingene og stoppet ikke før tavla viste 7-0. Periodevis bra spill.
Siste kamp var mot en av foråndsfavorittene, the Players.
En jevnspilt batalje som ble avgjort i sluttminuttene. På stillingen 3-1 til the PLayers scoret Kjell sitt 2. for kampen, men dommeren på motsatt side annulerte og vinket innspill fordel motstanderene til tross for at dommeren som stod nærmest vinket fordel Gylne tider. Det totale kaoset som oppstod utnyttet the Players godt, og kontret inn en scoring. Like etterpå puttet vi nok en gang, og 4-2 tapet burde strengt tatt vært et 3-3 resultat!
Dermed endte vi noe unødig på 3. plass i gruppa, med nevnte 3 poeng og 9-5 i målforskjell.
.
Følgende stilte for Gylne tider;
Kristian A, Morten, Kenneth M, Frank, Kjell, Reidar og Kurt Mørkøre.
.
Team Floyd som endte på 2. plass i gruppa måtte trekke laget foran sluttspillet grunnet lite folk, og 3. plassen i den siste innledende gruppa gikk dermed videre.
Høydepunktet for Floyd og gutta kom vel da 45 kg tunge Floyd himself gjorde et helhjertet forsøk på å tre Thomas Berg Hestad gjennom ribbeveggen. Well done!
.
Team Laffen røk desverre 2-0 i 8-delsfinalen.
.
Interessant å se AC Milan benytte seg av samme garderobe som Gylne tider i gruppespillet. 5 gedigne bager fylt av div utstyr. Alt fra sokker, vester, luer og streng-truser for menn med Milan-logoen.
Siste finish tar de foran speilet. Ikke bare med brylkrem, men gutta har med den største selvfølge handlet inn ansiktskremer på Bodyshop og ser ut til å kose seg i eget selskap mens de smører alskens kremer på tildels intime plasser på hverandre.
I stor kontrast sitter Gylne tider og deler ut skjorter med "Inger's rugbrød" på brystkassa fra en plastposa fra Ica. Ingen av oss har sågar shampoo med oss. Hvertfall ikke Kjell A som ikke har benyttet seg av slike produkter siden 1994, da han på Jendemskolen fikk gjennomgå for den delikate Dr. Greve, sensitiv intimvask, han hadde fått pakket ned i bagen av sin bedre halvdel, Hanne. Banna bein, siden den gang har Kjell knapt nok brukt tannkrem hva hygieneprodukter angår!
.
"Ørjan e steikgo i mål" gikk ubeseiret gjennom en heller svak sportslig gruppe, men måtte gi tapt i kvart'n. Tapte 3-2 etter ekstraomganger. Kiipt.

4 comments:

Innkjøper'n said...

Haha.. Utrolig bra artikkel. Vil gjerne vite mer om Kjell A. sin historie med hygieneprodukter hvis det er mulig.

Anonymous said...

Team laffen var serdeles uheldig i 8 delsfinalen, å tape 2-0 mot "the pride" var en ren arbeidsulykke da dette lag kunne nådd iallefall en semi. dette var en av cupens store overraskelser, at disse gutta kunne vinne sin gruppe var stort, kjempe innsats av gutta på team laffen!! At disse guttene som er både fiskere, bønder og langtransport sjåfører spiller så god fotball er helt utrolig!!

Anonymous said...

""Dermed endte vi noe unødig på 3. plass i gruppa, med nevnte 3 poeng og 9-5 i målforskjell.
.
Følgende stilte for Gylne tider;
Kristian A, Morten, Kenneth M, Frank, Kjell, Reidar og Kurt Mørkøre.
.
Team Floyd som endte på 2. plass i gruppa måtte trekke laget foran sluttspillet grunnet lite folk, og 3. plassen i den siste innledende gruppa gikk dermed videre.""



Med andre så gikk egentlig Gyldne tider vidre fra gruppespillet elr?

Anonymous said...

Dersom du faktisk leser teksten du selv har limet inn, så står det relativt tydelig forklart at 3. plassen i den siste innledende gruppa gikk videre.
Gylne tider spilte IKKE i den siste innledende gruppa.

Konklusjon: Gylne tider gikk ikke egentlig videre fra gruppespillet.

Vi fikk forøvrig en henvendelse fra Joppe om vi ønsket å overta Team Flyod sin plass i sluttspillet, men forespørselen kom såpass seint at det aldri ble aktuelt å steppe inn.