Wednesday, December 22, 2010

Romjulscupen 2010

Etter et års hvile er den tradsisjonsrike Romsjulscupen tilbake i Frænahallen. Arrangøren Elnesvågen har plukket opp hansken og kjører igang cupen den 3. og 4. juledagen.
16 lag er påmeldt, deriblant et  par 5. divisjonslag. Ekko spiller såvidt vi vet 4. juledag og selv om ikke gruppene er offentliggjort ennå, så tyder det på at Ekko sin første kamp starter kl 11.30. Iflg primus motor Ørjan, så har vi havnet i gruppe med bl.a futsal-ekspertene Gossen, to gode elnesvågen-lag og Eide1 som stiller med bl.a Søbstad og Nås.
Ekko på sin side stiller med et rimelig utrent trim-lag, der snittalderen er urovekkende høy. Nils Ivar Røsok er blant de som gjør come-back, sammen med storebror Sveinung.

9 comments:

Anonymous said...

Hvem er resten av laget som representerer Ekko?

Anonymous said...

øystein, fredrik kvalsnes, steinar, morten, maule, iver, kristoffer, ørjan, sveinung, nils, kjell (eirik)
er spillere som har sagt ja.

jeg skulle gjerne ønske røvik, preben, pål, pål, freedrik, jokke, daniel tommy og tommy med resten av ungguttene og stillte lag. men siden ekko er på randen av i det hele tatt å eksistere på junior senior nivå, med null grep fra ledere for disse spillerne. meldte jeg bare på et "kompis" lag og kallte det for ekko.

skulle og gjerne ønske at ungdommen var mer intressert og sporte litt mer om disse cupene, de er årets høydepunkt for min del!!!

keeperfantomet

Anonymous said...

Altså, vi kunne gjerne stilt lag, men i tenke jo litt på dg å Ørjan! Komme heilt fra bodø, til sitt årets høydepunkt, å tape for en gjeng med unggutta? Å høre alle unnskyldningan ettepå? neitakk:)

God Jul til deg over steingarden:) hehehehehehe

Mr. Lyngstad

Pønglå said...

Ingen Johan Nås på Eide nei. Han er skadd.

Anonymous said...

kom over et særdeles godt avisutklipp i dag, under ryddesjaua mi..

MORTEN HOEL, TO STRAFFEBOM!
(overskrift, budstikka)

"med Morten Hoel sine 2 straffebom, klarte aldri ekko Aureosen å sikre uavgjort i kampen mot Gossen" (sitat, budstikka)

her er altså beviset på at Morten Ho(e)l bare driv med BAUSK angående sin straffespark situasjon. ;-) t.o.m sjølvaste I ha klart å bomme på to straffespark i en og samme kamp, å det uten noen som helst problemer.

"dommer Edvin Rolland skapte rabalder både på og utenfor banen" (sitat, budstikka)
"Roy "lykketrollet" Helle var i HARNISK over at ekko fikk 3 billige straffespark" (sitat, budstikka)

i tillegg er det et innlimt bilde av en SÆRS amper Idar Kristengård som "gir en klar melding" om hva han synes om dommerstanden sin dømming.

ps. Kenneth Boe står i bakgrunnen og ser fortreffelig forfjamset ut med sin sedvanlige pistrete sleik.
(lure på om han sei: KA E TÅ HÆR DÅ DOMMÆR?

ellers e i såklart på hovedbildet!! og ligg i ei ekstremt upåklagelig rett stilling og "snapper ballen ROLIG framfor beina til Ståle Varhaugvik" (sitat, budstikka)

etter kampen blir det klart at anders "svikern" hustad, har gått over til Træff. noe trener Arnt Roar Gravem er særdeles bitter for. Mr. Gravem skjønner ikke at Træff skal "renske" lokale klubber for spillere når de har en såpass brei stall som HELE 26 spillere. i tilegg fikk ikke Ekko/Aureosen noen kompensasjon (penger) for Hustad, noe Gunnar Valle synes var smålig gjort!

god jul, helsing keeperfantomet

Baker'n said...

Trist å se at også RB driver med tabloid journalistikk og sensasjonsjagede overskrifter. Direkte slett arbeide fra Buidstikkas utsendte.

Faktum er at Ekko fikk tre straffer borte mot Gossen i 3. divisjon. Alle var soleklare. To av de ble satt inn, en av de etter retur fra keeper.

Legger også til at straffestatistikken sier 94 straffer og 86 scoringer for undertegnede. Meg bekjent er det bare Matthew Le Tissier som kan vise til en bedre scoringsrate fra 11-meteren.

Anonymous said...

det verste e jo at du hæte Hoel, ska kalle dg for jørn heretter i. :-) jørn hoel, tromsøs fagre stolthet ;-)

Anonymous said...

ka i helvete?? kam faen er keeperfantomet?? norges svar på mourinho??

Anonymous said...

Syns statistikken din er imponerende jeg Morten.Jeg har tatt 1 sraffe i min kariere og har 1 straffebom.Men jeg slår deg på "kort",statistikken.
GOD JUL.

Odd G.