Tuesday, December 28, 2010

Ingen stor suksess i Frænahallen

En uavgjort og noen tap ble fasiten i Romjulscupen 2010.
Tradisjonen tro åpnet Ekko med en spillemessig svak kamp, og et av de svakere lagene i gruppen, Bryn, vant komfortabelt 4-1 mot Ekko.
Et spillemessig godt Gossen-lag slet innledningsvis i neste kamp mot Ekko, og futsal-ekspertene lå en stund under mot Ekko før de snudde matchen og vant med klare sifre. Elnesvågen2 var vel trolig gruppas svakeste motstander, og Ekko ledet 2-0 og hadde full kontroll før matchen fikk en rotete avslutning og etter Øysteins utvisning røynet det på med tre mot fire og vertsklubben utlinget til 2-2 på tampen.
Eide, med Søbstad i spissen, ventet i neste oppgjør som ble svært målrikt. Nils Ivar scoret tre for Ekko, som i perioder spilte med tre stk Røsok på banen. Molde-laget Inter ventet i siste oppgjør, og de selvutnevnte favorittene til cupen vant til slutt 4-1 i en kamp som i store perioder var jevnspilt.
Nevnte Inter, med en rekke Træff-spillere i troppen dro det lengste strået i finalen og vant romjulscupen.
Nils Ivar 3, Morten 2, Øystein 2 og Fredrik stod for scoringene idag. Øystein plukket også flest kort med sine tre gule og et rødt.




Følgende spillere var i aksjon; Ørjan, Sveinung, Nils Ivar og Daniel Røsok. Kjell, Steinar, Morten, Fredrik, Kristoffer samt brødrene Magnus og Øystein V.D.
Alle bilder er fra matchen mot Gossen.

49 comments:

Anonymous said...

Ekkje rart gamlekarn på Nygård bli sjuk når han ser kor mykkje mål sønnen slepp inn:) hehe!

hilsen den unge Lyngstad

Anonymous said...

kem ska trene ekko neste år? når starte treningan igjen? spillera inn og ut?

Anonymous said...

Håpet var å ha treneren klar i romjula. Ikke fått det endelige svaret.Ikke sjans å få trener utenfra,jobber med internløsning og trener/trenere som står på linja.
Regner med at vi starter opp med treninger ca 10 januar.
Har ikke hørt om noen som forlater laget,håper at Emil Hollingen skriver under med det første,han har iallefall nevnt at han vil tilbake.

Odd G.

Anonymous said...

e vel flære som e skikkelig usikker før neste år om en ska tru på ka dei sei.. blandt andre ødegård gutta, e.vårdal, j.lyngstad, kvalsnes, andre, skånes+++

Anonymous said...

slutte alle dem så he me et problem då d ikje kjem opp nåkken nye som kan ta deira plass!!burde få ei avklaring frå dem som e tvilsom omgående slik at d går ann å planlegge neste sesong....

Anonymous said...

Enig,med siste innlegg.Ikke lett å skaffe trener,når vi ikke vet om vi klarer å stille lag.Blir ett møte snart,der vi forlanger en avklaring på hvem som blir med.

Odd G

Anonymous said...

E grett nok d...men e lei av at enkelte fer "faste plassa" uansett kor mykkje dæ e på trening! Andrè he faktisk ikkje vore så gale han:) men no bli d da ikkje han i år. Da vil i gjerne sjå kam me he mæ å jær før i vurdere om i ska gidde å kjøre 1 time 2-3 gånge i vekå fær å komme me på trening! Så vil i gjerne vete om me ende opp me et lag me snittalder på 16år eller ka me jær! Iver? Stig? GEIR INGE?! Jani kan dra se på trening, å kor i svartaste e hagås?!

Så over te en anna ting: Cupen!
I å Fredrik prøvde faktisk å få ihop ett lag, men d endte me at me ikkje vart nok folk, me måtte melde oss på i elite-gruppå, å d kræsja me en familiesammenkomst! Skulle gjerne vore me å spælt fotball inne i halln når d te å me e 5min å jogge dit. Men haurte ingenting før d va fær sænt!

Vil gjerne vete kem som ska trene, kem som bli me å korti d bli treninga!

Hilsen den savnede lyngstad;)

Anonymous said...

Enig i noe av det 'den savnede lyngstad' skriver her.
Enkelte fikk for mye spilletid på kamper ifjor enn de burde hatt, selv om de var mindre på trening, eller selv om de rett og slett var ræva!
Ingen bør ha fast plass på laget, å det bør de nye lederne slå fast med!

Anonymous said...

Ang treninga starta vell dem på rundt 10.Januar ? som alltid?

I bli vartfall med i år! Sjøl om i må stå over dem første treningan pga en oprasjon!

Fredrik G Lyngstad!

Anonymous said...

Kem hva det som fikk fær mykje spælletid forrige sesong?

Anonymous said...

Når og kor e det trening på mandag ?

Anonymous said...

Går ikke ut med navn, blir bare krangel!

Anonymous said...

tek ikkje en time frå eidem t jendem vettu joachim.. dommaste i he haurt!

Kris

Anonymous said...

nei d tek 25min! så ganga du d me 2 sia i ska hæmat...så he du timin din;D

ser ut som dommaste du he haurt du:P

Lyngstad

Anonymous said...

vist du virkeli e interessert i fotball å ekko lyngsta so kjøre du lett na timen. vist d kjem en umotivert lyngstad på trening som må kjøre na stakkars timen so kan no du bære sitte på eidem å sjå på na damå di :) mæna i da....

Anonymous said...

100% enig mæ han over me!

Kris

Anonymous said...

Læs ka i skriv før du snakka, å skriv gjerne navn under! Umotivert e i aldri på trening fær å sæ d! Å i kan no sæ soppas at ka i driv på mæ uti her ana du ingenting om, så d kan du halde fær d sjøl...E faktisk på treningssenter uti her i, å trena ilag me en kompis! Å da vil i gjerne vete navne dett, sia du e så jævli motivert å interresert i ekko....få høre kem du e, så ser vi fort kor mykkje du he vore på trening så lang væg som du sekkert he...E ingen som he vore så mykkje på trening opp gjennom åra som me ska i sæ d! Deffær vil i gjerne vete koss folk som bli mæ i år, va mange som sa at dæ sku satse i fjor au, d va faan ikkje mange som stilte opp ofte! Kris klaga i ikkje på, han va mykkje på trening! D som e e at i ikkje orka å kjøre 1 time 3 gånge i vekå om d ende me at vi e 5stk på trening, fær slik va d faktisk MANGE gånge i fjor! He au stilt opp på kvar ænaste dugnad fær ekko...d e d heller ikkje mange andre som he! Men skriv navne dett under d du skriv i staan fær å uttale d anonymt...

Joachim

Anonymous said...

Det e ikkje derfor sitronen e gul!
hæ?

Anonymous said...

Fær å starte litt oppi her da, så e både Kriss å Jokke like dårlig å regne! du sei 25 min kvar væg, så he du timin din jokke, men 25 + 25 e væl 50? å i he lert at det e 60 min i en time? eller?

Når det gjelds ta å være umotivert så ska i ikkje ta parti pga slekt, men i e faktisk enig me joachim! Han e faktisk å trena i vågen, å ta han sæ om treningan e å sant.
meget mulig du skræv den bare for å fyre opp, det ha nå i gjort:)

men he du balla nokk, så skriv du navnet dett under, eller så bli d haulaust å diskutere me dg!

Fredrik G Løngstad

Anonymous said...

Å fær å legge te da...Så kunne i hoppa over te elnesvågen, færi vil verkeli spælle fotball! Men d jær i ikkje færdi i helst vil vare i ekko...Men da må d bli færandringa

Joachim

Anonymous said...

Visjonen til Romsdag VGS: 'sammen skaper vi framtida'

SÅ du må ta del du au jokke, om du vil ha forandringa!

Lillebror!

Anonymous said...

Hoppe over til Elnesvågen og ende opp på 2. laget, som trener og spiller kamper i Bud ja.
Sikkert mindre reisetid dit.

Anonymous said...

Tosk! Poenge va at i verkeli vil spælle fotball! Men d skjer ikkje i andre klubba enn ekko! Skriv navne dett fær faan...Ikkje var slik ei kjærring!

Joachim

Anonymous said...

He du løst å bli Buar Joachim?

Anonymous said...

hehe. mest for å fyre opp ja :) virka d. da veit ihvertfall at du e motivert :) det e bra!! da bli d ekko da. ikkje skreve nåkkå etter den umotivert meldinga.

Anonymous said...

Ikke meningen å blande meg inn i diskusjonene på denne siden, men dette mener jeg er en usaklig diskusjon i forhold til tema. Det at man henger ut lagkameratene sine er veldig leit å lese. Jeg er ikke i noens side ved denne saken, men jeg synes folk faktisk burde se sannheten i sine øyne før de faktisk uttaler seg om andre menneskers private liv.

Om det er bare noen få som stiller til trening, kan man da kalle seg ett lag?
Noen mener "ditt" og noen mener "datt", men jeg personlig mener at om noen skal spille sammen, skal man ikke henge ut sine medspillere, noe som faktisk gjør at mange ikke vil stille opp.

Stå på Ekko, dette greier dere:)


- Janita Elnes

Anonymous said...

Syns likavæl du kan skrive under me navn...

Joachim

Anonymous said...

Hvorfor blir ikke Ekko slått sammen med Malmefjorden? Hvis Ekko har så lite spillere å ingen trener på plass, hvorfor ikke slå sammen?

Anonymous said...

Skal Jan Ragnvald (slengende slange) Rød gjør comeback?

Lisa Småsund

Anonymous said...

syns d e på tide å innkalle t et møte der neste sesong bli diskutert. ekko har hatt framgang dei siste åra, sett vekk fra fjor åre som va skuffende i forhold t ka mange forventa. problemet slik i ser d me ekko e at spiller gruppa har et delt syn på kor hardt me ska satse. nokken vil satse knall hardt på opprykk mens nokken e me for å ha d arti. me kjem frå en liten plass å me tanke på d så he me prestert bra dei siste åra. et lag meina i vi må ha uansett kordan hardt me velge å satse neste år men i syns mange her inne he litt for høge tanka om kordan ting ska vare. joakhim: du e ikkje go nok for a lage t elnsvågen. syns du ska bli i ekko. trusla om å slutte pga dame og lang reise bli litt for domt. oppfordre alle t å samle seg rundt d me he å støtte han/dei som tek på seg ansvare for å trene lage neste år.

lykke til. i ska vertfall være me :-)

Anonymous said...

Har to sønner som har vært ivrig på denne sida,idet siste.
På tide at "far"også kommer på banen.
Først vil jeg si,at det Janita skriver,bør dere lese opp til flere ganger.Spiller dere ikke på samme lag?
Har helt siden jeg kom inn i a laget,beundra de som kommer fra byen og utenfor,for at dere kommer til ekko for å spille fotball.(spesielt de som har fam).Når det gjelder Joachim,så har han ett poeng.Han er vel den spilleren i dagens a stall,som har flest trenings oppmøte,de siste 3 åra.
Har selv pendla 1.5 time,3 ganger i uka på trening.(gikk lei,da det bare var 7-8 stk som møtte.)
Hvorfor skal folk forlange at spillerne skal pendle 1 time,3 ganger i uka,når de som har 5 min til trening,ikke offrer det?
Mr.anonym,er en av dem og lite på trening!
Joachim blir nok på ekko,viss han fortsetter med fotball.Stiller folk på trening,så pendler joachim også.
Jeg stiller IKKE som oppmann,viss ikke spillergr.kan være lojale mot hverandre på denne sida.

Odd G.

Anonymous said...

Du som ville ha møte!

Greit du skriv at du skal være med, men kem e diu?

Anonymous said...

Va aldri en trussel å slutte pga dame osv! He heller aldri sagt at i e god nok for a-lage te elnesvågen!
Men kan me ikkje ta na diskusjon her på trening eller møte? eller e du litt redd fær å sæ kem du e?
Bryr me ikkje så voldsomt hardt sia i VÆT at i he vore på mykkje mær trening enn d:)

Joachim

Anonymous said...

Det å la se bli provosert på den sida her må være toppen av oppspart innestengt "kok".
Når det gjelder kommentarer om å rakke ned på lagkompiser , så vet vel alle tre Lyngstad at dette er en åpen side og at den som vil kan gå inn her å ødelegge moralen i laget med tåpelige kommentarer.
Da treng dere kansje ikke å legge alle følelser i utsagn fra denne forbaska sida.
Bare ett godt råd fra en fornuftig person.

Anonymous said...

haha, teit av dg å si at i/ vi legg alle følelsa osv inn i ta her!

I har hørt kritikk inne her før, men sjå kor i bryr me? bruke det som motivasjon på å jobbe hardere i, å det som bli sagt inne her bryr i em ikkje særlig om, vartfall ikkje når personan som kjem me kommentaran ikkje tørr å skrive under med navn, vise bare kor lite balla det e på folka;)

Hadde i bestemt, sku ta her vore ei side der dumåtte hatt en konto! så ha vi sluppe ta her.


Fredrik

Anonymous said...

konto e for pyså

Anonymous said...

tydlig at du bryr de når du e så fortvila at du blanda inn dama inn i saken...slutt å rakke ne på kvarandre.still opp på trening.støtt den/dei som bli trenera å blø for drakta.ikkje rart folk ikkje skriv navn under kommentara når dei bli angrepe eller rakka ned på.forstår dei godt i.i vil at vi ska ha et lag neste år.å i vil at dei som e ivri på å sei meiningan sine her inne ska tør å sei dei på møte å.der hell dei fleste kjeft.men her inne tør dei å ha meininga...

Anonymous said...

Dette synes jeg blir for dumt. Etter at jeg ble omtalt på denne siden som "NY FOTOGRAF I EKKO", vil jeg selv si at jeg har blitt en fast leser hos denne siden. Du kan ikke komme med dette utsagnet "tydlig at du bryr de når du e så fortvila at du blanda inn dama inn i saken".
Dette skriver du bare for å kverulere.


- Janita Elnes

Anonymous said...

Og for å tilføye dette da, "tydlig at du bryr de når du e så fortvila at du blanda inn dama inn i saken...slutt å rakke ne på kvarandre.still opp på trening.støtt den/dei som bli trenera å blø for drakta"
Hva er det du gjør her? Først rakker du ned på "lagkamerater" så sier du at man ikke skal gjøre det.

Gå inn i deg selv og tenk nøye gjennom det du dikterer før du kommer med utsagn som ikke henger sammen.

Det er ikke du som blir rakket ned på i denne sammenhengen, men det er du som rakker ned på din medspiller.
Samtidig sier du at man skal si hva man mener på møtene? Andre reagerer for at du ikke engang kan skrive navn på denne siden.

-Janita Elnes

Anonymous said...

Og for å tilføye dette da, "tydlig at du bryr de når du e så fortvila at du blanda inn dama inn i saken...slutt å rakke ne på kvarandre.still opp på trening.støtt den/dei som bli trenera å blø for drakta"
Hva er det du gjør her? Først rakker du ned på "lagkamerater" så sier du at man ikke skal gjøre det.

Gå inn i deg selv og tenk nøye gjennom det du dikterer før du kommer med utsagn som ikke henger sammen.

Det er ikke du som blir rakket ned på i denne sammenhengen, men det er du som rakker ned på din medspiller.
Samtidig sier du at man skal si hva man mener på møtene? Andre reagerer for at du ikke engang kan skrive navn på denne siden.

-Janita Elnes

Anonymous said...

"konto e for pyså" ??

hahahah! Det artigste i har fått med me sia Aalesund brant!

Du e nå faen me dom du au da! væt ikkje ka som e mest pysete i? sei ka du mæna, å stå bak det MED navn! eller skrive å sei ka du mæna uten å ha balla nokk te å stå bak det!

Å du blanda nokk me å jokke, for i har ikkje nåkka dame å blande inn;)
Fredrik

Anonymous said...

Makan til sutring det er på dette ekko laget

Anonymous said...

Dette såkalte "laget" ja..

Anonymous said...

Melde me hælt ut av diskusjon å kranglinga! Om nåkken he nåkkå å klage på angående me så kom te me på trening i staan fær å uttale d anonymt...

Joachim

Anonymous said...

Tydelig at nåkken he misforstått totalt. Det e ikkje lagkamerata som rakka ned på spillera på laget! Det e idiota utenfor laget som laga kvalme inne her og lykkes så godt at sida bør nedlegges med umiddelbar virkning.

Anonymous said...

hadde 3 blad lyngstad og kjærest, ikje tatt inn på seg det som står her så lett og argumentert ltt bedre, hadde det vel ikke vært nåken diskusjona inne her. (det hadde vært kjedelig)
men det e jo arti for oss andre da :-) hehehe. i synes det e rimelig arti lesning vertfall

vegard n.l.

Anonymous said...

eni løk :)

Anonymous said...

greit det du sier vegard, men så er det ufatterlig unødvendig av de andre og da! de er ute etter å plage/ hause opp! å de skal vel bare holde på så lenge at kanskje han som har mest å si for dette a-laget ikke orker med! for det må ikke spillerne/ de andre glemme! at Odd G er utrolig viktig for dette laget! å de flyter ikke av back/ midtstopere eller keepere på dette laget heller. Så synns diskusjonen skal ende her, før det skjer noe!

Hilsen en som følger med

Anonymous said...

trenin kl halv 9 på jendem skolen idag. for de som vil.

andrè