Tuesday, June 15, 2010

Pen i tøyet

De rosa herrene fra Molde Vest inntar Ekkobanen som opprinnelig oppsatt, dvs kick-off torsdag kl 19.00, i det som er et realt bunnoppgjør mellom to lag som pr idag nærmest er tabellnaboer.
Gjestene står foreløpig poengløse etter seks spilte kamper og 7-33 i målforskjell. Minner likevel om at de forrige sesong slo Molde4 som endte på en sterk 4. plass.

Ekko på sin side står med fire poeng og 14-20 i målforskjell etter fem spilte kamper. Verdt å merke seg her er at klubben så langt har møtt de fem øverste lagene på tabellen, og at det tradisjonelt bortesvake Ekko-laget har spilt fire av sine fem kamper på bortebane.

Ekko bør kunne hente 12 poeng på sine fire siste kamper før sommeren, og da vil man heller ikke være ute av kampen om en plassering blant de tre beste.
.
Uvisst hvorvidt forrige sesongs Ekko-trener Stig Arnøy spiller, men både hjemme -og bortesupporterne har nok store forhåpninger til at ballvirtuosen fra Verktøyløa stiller fra start. I motsatt fall vil følgelig kampen være en attraksjon mindre.
Dagens quiz; hvor mange Meek-spillere er pr idag yngre enn Kjell A?

3 comments:

Anonymous said...

Tippa sånn cirka 0!

Reidar :)

Tommy Hol said...

ingen e yngre enn Kjell A.

Anonymous said...

Da konkluderer altså Tommy da Gangsta med at Kjell A er yngst i verden?