Monday, June 28, 2010

Kampen sett med Eidsvåg-øyne

Tekst og bilder hentet fra Eil-fotball.no

Etter begredelige 1-8 borte mot Kjetil Rekdal og co sist søndag stilte bruntrøyene revansjelystne til kampstart mot Ekko/Aureosen. Hjemmelaget hadde bra tak på det innledningsvis, men fikk ikke omsatt sjanser i mål. DET gjorde imidlertid gjestene, midtveis i omgangen ble nok vertskapet en smule ukonsentrerte og fikk smake den berømte ketchupflaska : 3 baklengs på 9 minutter - fra å være godt inne i kampen såg det plutselig SVART ut resultatmessig. Men vi hadde sjanser til å score - 2 mann alene med keeper, en ball i aluminiumen etc... Det kunne like gjerne stått 1-1 som 0-3 til pause. Ubønnhørlig er det måla som teller... Etter pause bølga det fram og tilbake, 8 min ut i omgangen fikk gjestene tildelt straffespark, men EIL-keeper Kjetil Sandnes var nede ved stolperota og redda mesterlig. Ett mål til hvert av laga på overtid, Ola Einar Stolsmo satte inn bruntrøyenes trøstemål sekunder før slutt.

-Bra første halvtime. -Det siste kvarteret fram til pause ble vi for puslete. -I 2.omgang ble det mye "Hawaii", sa trener Jostein Hindhammer til eil-fotball.no etter kampen
Merker oss at Maule stilte ukorrekt antrukket med røds strømper. Dermed havner også han på lista over bøtelagte.