Thursday, June 17, 2010

Null baklengs!

Ekko - Meek 7 - 0 (3-0)

Tommy H
Joachim, Morten, Knut, Kenneth
Kris, Andre, Kjell, Ørjan!
Tommy S, Daniel
Subs; Frank, Are, Pål Erik, Fredrik R, Andre H.H. med pep-talk i pausa. Ørjan veldig fokusert, Kris også interessert mens selveste Tommy H fortsatt sikler etter muse-vitsen til Ørjan forrige uke. Foto: Grønnis.

Småsurt på Jendem ikveld, likevel varmet det å se Frank tilbake i Ekko-trøya etter hvilen idag! Gledelig også å se laget holde nullen for første gang denne sesongen. To nye unggutter debuterte også på a-lagsnivå ikveld.

Ingen spillemessig højdare på kunstgresset, men skryt for at vi holder sånn nogenlunde ut hele kampen.

Et par store sjanser innledningsvis før Daniel slår et innlegg som gjestenes keeper noe umotivert setter ballen kontrollert i eget mål med innsiden av høyrebeinet. Prov på flott avslutningsteknikk! Ekko leder 3-0 ved halvtid, gjestene med en enorm sjanse på overtid etter en kontring, men misser alene med keeper. Deres andre sjanse i kampen kom halvveis ut i 2. omgangen ved et direkte frispark.

2. omgang bar utover i kampen preg på at en del spillere ønsket å komme på scoringslista selv, og det kollektive spillet kan umulig ha imponert veldig mange. Dagens mest overraskende scoring stod vel Ørjan for. Den eminente venstremidtbanespilleren utmerket seg som en smart bakromsspiller og fikk sin velfortjente scoring fra svært spiss vinkel. Banens beste spiller. Sett ut fra forventningene.

Tommy S puttet tre mål, Daniel, Kris, Ørjan og et selvmål ble fasiten ikveld for et Ekko-lag som klatret to plasser på tabellen.

Øvrige resultater; Molde4-Rival2 3-1, Fiks/Rek-Bjørset 2-3 og Bryn-Eidsvåg2 4-1.

10 comments:

Anonymous said...

steika fin sie som he vorte årna.. :-)

saker!


keeperfantomet

Tommy Nerland said...

med rett keeper i buret vettu så holder Ekko nullen!

godt å høre T. Hol vokter buret igjen.

Anonymous said...

ekko he sonke lavt når de å halde nullen mot meek bli omtalt som en prestasjon!!!

Anonymous said...

hahaha. hadde ik t.hol holdt nullen mot meek da.... han prøvde så godt han kunne å skaffe meek mål, men heldigvis så fikk ikke meek for mange sjansjer

Anonymous said...

Enig med Ørjan, blitt en imponerende bra side for Ekko dette!!

Anonymous said...

liker ikke den nye sia.. Gå tilbake til den gode gamle!

Anonymous said...

Siterer til Tommy Nerland!

Tror ikke det har så veldig mye med keeperen og gjøre. Og Med tanke på hva Ekko møtte, er det større prestasjon å slippe inn mål, enn å holde buret rent.

Anonymous said...

Stakkars Tommy Nerland,du sliter ennå ja!

Anonymous said...

Skjønner ikke hvorfor du legger ut en sånn kommentar Nerland. Tommy Hol holdt jo på å gi bort mål til Meek ved flere anledninger.
Et innlegg som strøyk stolpen og en klarering rett i egen stopper.

Flaks at Ekko endelig fikk en smultring til slutt.

Tror tilogmed du Tommy Nerland hadde holdt nullen i denne kampen...

Hvorfor kommenterer du om kampen når du selv ikke var tilstede?

At du faktisk stiller opp og støtter denne Hol er greit. Men diskusjonen om hvem som bør vokte buret i Ekko er dermed ikke over.

Har fortsatt til gode å se en trygg, stabil og engasjert keeper i ekkoburet denne sesongen.
Fredrik og Tommy har begge potensiale til å bli gode keepere i fremtiden. Men de må trene mere målrettet og se på hvordan de virkelig gode keeperne der ute i verden trener om fremstegene skal komme.

Tommy Hol er fortsatt litt for tung og Fredrik litt for beskjeden på banen til keeper å være.


-Lassemann-

Anonymous said...

Kan ikke folk være litt fornøyd her inne for en gangs skyld. heller skryte litt av disse unge guttene. herregud så patetisk mange er her inne. Gjør en spiller en bra kamp MÅ noen finne noe negativt å si uansett. Tommy og Fredrik, ikke bry dere om disse taperne. dere står på, og er flinke.

HEIA EKKO!!