Sunday, February 14, 2010

Hat-trick Daniel herjet med Skåla

Årets første treningskamp endte med en fortjent 3-1 seier til Ekko over Skåla. Daniel Ødegård scoret alle målene for Ekko.
Odd G. teiper foten Daniel scoret 3 mål med.
Lagoppstilling: Fredrik - Joachim, Stig Reidar, Knut, Kenneth - Andre, Kjell, Kristoffer - Fredrik, Iver , Daniel

Subs: Tommy H, Tommy S, Ole M, Are, Erik F & en ukjent prøvespiller

Kampen begynte bra for Ekko. Vi så tidlig at laget var sulten og ivrig på å vinne kampen. Duellstyrken i nærkampene var veldig bra og pasningsspillet satt. Bakover hadde vi stålkontroll hele kampen. Stig Reidar herjet i reneste Rune Bratseth stil med lange Elg-klyv framover i banen og Knut tacklet opptil flere Skåla spillere til egenmelding fra jobb i dagene fremover. 1-0 og 2-0 kom før 1. omgang var midtveis på gode lagprestasjoner hvor Daniel var sikker i avslutningene. Skåla reduserte en gang før Daniel nok en gang herjet med Skåla forsvaret og satte den siste ballen i Skåla-nota.

2. omgang var roligere, det skjedde veldig lite foran målene, men også den omgangen var Ekko det beste laget. Alle innbytterne kom inn i løpet av kampen og samtlige kan være fornøyd med dagens innsats. Verdt å nevne er det også at det var opptil flere tilskuere som hadde tatt den lange turen for å heie på vårt Ekko-lag. Odd G. gjorde som vanlig en fantastisk innsats som oppmann, og krydret det hele med å fortelle historier fra egen fotballkarriere. Absolutt noe for Rorbua på NRK.