Friday, February 26, 2010

Grei gjennomkjøring

Ekko - Midsund 3 - 4 (0-3)

Fredrik
Joachim, Morten, Knut, Håkon
Andre, Kjell, Kris
Fredrik, Fiske, Tommy
Subs; Iver, Tore, Preben

Kaldt og vanskelige spilleforhold på Ekkobanen ikveld, men kampen mot 4. divisjonslaget Midsund gikk likevel som planlagt. Noen tunge forfall som bl.a Grønnis, Daniel, Kenneth og Are, men likefulllt et slagkraftig Ekko-lag.

Kampen åpnet forsåvidt greit nok, og de første 7-8 minuttene gikk greit for Ekko, inntil gjestene scoret litt for enkelt fra 16-meteren. Derifra og ut omgangen fikk hjemmelaget en real leksjon av et lekent Midsund-lag med stor bevegelse og få touch på ballen.
0-2 kom på straffe og ble etterfulgt av 0-3 ikke lenge etterpå. I bestefall hadde vel Ekko tre halvsjanser de første 45, og ledelsen til midsundingene var fullt fortjent!

Etter hvilen tok Ekko tak i kampen, og hevet seg betraktelig! Iver kom inn på topp og sammen med Preben på venstreflanken bragte de langt mer bevegelse inn på topp. Tore erstattet også Håkon på venstrebacken.
Ekko hadde langt mer aggresivitet og bevegelse de siste 45, og Iver satte inn reduseringen etter målgivende fra Preben. Midsund svarte imidlertid relativt kjapt etter rot i Ekko-forsvaret, men Iver var frempå igjen og puttet fra kloss hold etter ypperlig forarbeid fra Fredrik på høyreflanken! Nevnte Fredrik satte selv inn den neste scoringen i et nesten tomt bur etter aggresivt press høyt oppe i banen.
Midsund var alvorlig ute og kjøre mot slutten, og Iver hadde en gyllen sjanse alene med keeper like før slutt. Gjestene berget seieren ene og alene pga dommer Atle Oterhals blåste av kampen seks minutter før full tid siden Midsund måtte rekke en ferge...

31 comments:

Anonymous said...

"Noen tunge forfall som bl.a Grønnis, Daniel, Kenneth og Are, men likefulllt et slagkraftig Ekko-lag."
ka med Tommy Hol da?? takk for den da gutta! e ikkje viktig i nei =(

T. Hol

Anonymous said...

stå opp tidlig. kom d på trening å var seriøs som alle andre på lage

Anonymous said...

Du må lese hva som står Tommy,FORFALL.Grønnis,Daniel,Kenneth,Are og Ole Magnus,har gitt beskjed at de ikke kunne stille.Har ikke fått noe forfall fra deg,hvorfor?
Alle som spiller for Ekko,er viktige.2 omg.i går ,viser at blir kamp om plassene og ingen skal føle seg sikker i start elveren.
Blir kamp om plassene,så det er viktig å stille på trening og TRENE.

Odd G.

Anonymous said...

I 2. omgang viste me at me kan spælle go fotball sjøl om me mangla folk, lova godt t sesongen starta : )
Kris

Anonymous said...

fredrik hadde litt uflaks i går... et stort talent men skal vi krige om oppryk kan d bli tynt med bare fredrik og tommy... en talentfull keeper er ikke nok til å rykke opp!!!

Anonymous said...

Trenerne som tar ut laget,men etter min mening,er Fredrik ett KLART første valg.Tommy er 2 keeper.

Anonymous said...

Er vel ingen klubb i 5 div,som har så mange keepere som Ekko.
Fredrik,Tommy,Ørjan,Kristian Stranden.
Ørjan er på plass i slutten av mai.
Kristian,stiller når han er hjemme og vi trenger han.(habil uten trening,det beviste han ifjor)
Fredrik har sitt første år som a- spiller og vil helt sikker svinge litt.
Tommy er inne i sitt 3 år som a spiller.Viktig at keeperne er på trening.
Andre og Knut tar ut laget og jeg er sikker på at de tar ut de 11 som som er best og fortjener det.

Odd G.

Unknown said...

Vil først og fremst takke for det positive som blir sagt om meg, det er godt å vite at folk har tro på meg, og det gir meg mer lyst til å "vise meg frem". Hadde et par svake situasjoner igår som jeg beklager, har gått igjennom de litt i hodet, og vet hva jeg skulle gjort, og hva som skal gjøres neste gang i slike situasjoner. Når det er snakk om bredere keeper "stall" så har jeg også lyst at det skal være flere keepere på trening, og at det er flere valg. Jeg har selvfølgelig som alle andre spillere lyst å spille, men det er bedre/ morsomere og stå i mål om du står fordi du er god/ best av keeperene som er der, og ikke fordi at trenerne ikke har andre valg en deg som keeper. Føle sjøl i har blitt bedre på fleire punkt ette at vi starta i januar, å har fortsatt tenkt å utvikle me. Da hjelp det mykkje med slike tilbake meldinga.

Fredrik G Lyngstad

Anonymous said...

hadde ekko hatt bare litt forståelse av at en keeper også trenger trening, hadde de hatt kanskje den beste keeperen i fræna.

dere kan le og svare hva faen dere vil, men jeg mener det. hadde noen tatt hånd om fredrik og visst hva de holder på med, hadde ekko hatt en glimrende keeper!

tommy har jeg ikke sett for mye av, han har sjøltilliten på plass og et keeperhode, som er meget viktig. men innstillingen til trening har kanskje ikke vært den beste. og det er etter mitt skjønn helt forståelig, for NÅR ble tommy TRENT på en trening sist?

får keeperne trening møter de opp og blir bedre keepere, men først må noen forstå hva som er trening og hvordan man skal trene en keeper!

har selv vært en ok keeper i min ungdom, men ALDRI i verden om jeg har hatt en keepertrening som har vært bra.. derfor har jeg og sluttet mer eller mindre med å stå i mål, for når ingen gir deg noe. hvorfor i all verden skal man da gidde å holde på?

dette bør ekko tenke på, for om noen år til uten noen form for trening på keeperne har vi ingen som vil stå.

bare så det er sagt så vil en god keeper kansje være forskjellen på 10-15 poeng i en sesong!


keeperfantomet

Unknown said...

Mykkje sant i det du skriv Ørjan, i savne å en som kan keeper faget. En som kan rettlede me rikrig osv. Derfor i håpe du snart kjem hjem! Du har tatt ansvar og greid å pusha me til å satse meir, sa treningan vi har hall kl 11 om lørdaga / søndaga har hjelpt me mykkje, å ser fram te å fortsette med det da du kjem!

Fredrik G L

Anonymous said...

Vanskelig å trene Tommy når han ALDRI har vært på trening Ørjan! Når han kommer å tror han er best uansett hva, sier gang på gang at han skal komme på trening...Men dukker ALDRI opp, er det vits i å få en keepertrener til ekko når vi har en keeper som orker å trene, mens en av de bare tror han er best UANSETT hva folk sier?

Anonymous said...

Skal ikke starte noen diskusjon her Ørjan,men skal en keeper bli trent,så er det litt viktig at keeperen er på trening.
Veldig lett å sitte i nord å vite hva vi driver med på trening.Ja,jeg blir litt frustrert og forbanna.
JEG vet at trenerne har lagt opp til keeper trening.
Mener du at en 5. div klubb skal ansette egen keeper trener?
Skal Andre gi blaffen i de 10-15 andre spillerne,for å trene 1 keeper?
Skulle sagt mere,men du vet hva jeg mener.Det får vi ta når du
kommer hjem.

Odd G.
Blir ordning på dette,fra mai og utover.
Skulle sagt mere og du vet hva jeg mener,det skal vi ta når du kommer nedover,for det vil jeg ikke gi ut på denne siden.

Odd G.

Anonymous said...

har ingen intensjoner av å lage kvalme, men vil ekko ha keepere må man satse litt på de.
her er det ikke snakk om å ansette noen som helst bare prioritere annerledes.

jeg blir og ganske oppgitt og forbanna, for det er mye mangel på kunnskap i ekko og tips til at ting kan bli bedre blir aldri tatt imot med åpen hånd!

altså, om tommy velger å vare vekke. så gi f i det.. dere har en god keeper, tren ham da!! er det vanskelig? NEI..

altså, det er to trenere og 10-15 spillere. da har du i teorien 17 keepertrenere.

1 spiller/trener de første 20 minutter på hver trening er alt som trengs.. man har da utallige øvelser og ta av , som både er gode for utespillerne og keeperen.
jeg fatter ikke hva som er vanskelig med å lage et lite opplegg som kommer HELE laget til gode..

dette er rett og slett mangel på kunnskap eller at det gis f.. i keeperne. rett og slett.

da ser du odd g. at det overhode ikke er snakk om at andre skal kun trene en keeper, men lage et opplegg som både spillerene, keeperen og laget får godt utbytte av. dette er simple greier ikke noe vanskelig i det hele tatt!!!


viss mangelen på kunnskap om hvordan man enkelt kan tilrettelegge trening bør man kanskje vurdere å begynne å oppsøke personer som kan hjelpe?



ja jeg er krass, men står rett og slett fullt inne for deg jeg skriver. for det som blir sagt om dette temaet er igrunn en ikke sak. det skal være på plass!

et lag er et lag, alle på laget krever individuell behandling fra posisjon til posisjon. klarer man ikke tilrette legge for dette, er man kanskje ikke rette mannen for oppgaven?

nei, jeg vet ikke ALT som foregår i ekko, men jeg spør om hvordan ting er og vet hvordan folk er i klubben. og enkelte ting er veldig lett å endre på med litt ny tankegang.

mine broer til ekko er vel brent etter dette innlegget. så vi får se på hvordan ting er i mai..

Anonymous said...

Odd G!!! i sa ifra til Knut for faen!! at i va borte på tur, derfor har i vært borte heile uke. det e vinterferie. i har vært bortreist. å i det siste så har i vært "rammet" av veldig mykje sjukdom. det veit Andrè og Knut. så faen med takk for støtten gutta! SATAN ASSO!!!

og snakk om keeper trening?? veit du kem som har styrt keeper treningan hver gang?? ja, nettopp, i. det e i som har trent både me sjøl å Fredrik når vi e på trening sammen! så takk for den!!

T. Hol

Anonymous said...

ro d til helvete ned tommy.

Anonymous said...

Neida Ørjan.Dine broer er ikke brent.Du er hjertelig velkommen,trenger slike som deg i klubben.Vi har bare litt forskjellig syn på ting.
Den diskusjonen skulle vi ta i jula,men vi får prøve igjen i mai.
Ekko er en stor breddeklubb,med mange forskjellige meninger,alle skal ha sitt,alt koster penger og pengene skal skaffes.
Valgkomiteen jobber på spreng,for å få folk til å ta verv.
Hvis ikke folk tar ansvar,så har vi ingen klubb om noen år.
INGEN AKTIVE=Ingen klubb,men de aktive trenger en klubb også.
Noen må holde i tøymene.
Sammen er vi sterke.
Ikke ha angst Ørjan,Du er VELKOMMEN hjem til Ekko.

Odd G

Anonymous said...

Jamem tommy, har vært på mange treninger...hvem er det som virkelig gir noe i selve treningsøkten?det er ikke du! du sparer deg til det eventuelt blir fotball til slutt...da skal du vise deg, når fredrik kanskje er litt mer sliten etter at han gir alt i TRENINGEN! om du styrer det, så er det i alle fall ikke du som ligger best an!

baker'n said...

godt å se at det er mye aktivitet her inne.

men til de av dere som gir tyn til andre, eksempelvis tommy, så bør dere ha baller nok til å signere på innlegget deres.

Anonymous said...

herregud Tommy. Du må tåle litt kritikk når vi ser på oppmøtet som har vert. At du reise bort isteden for å være hjemme og på trening e kun DI egen prioritering.
å plutselig dra på guttetur til sverige forran å være hjemme og trene/spille kamp sende ikke akkurat ut dem riktige signala og du blir oppfatta deretter.
Du kan iallefall ikke forvente nokka plass på laget me en sånn innstilling.
Språket du formidle ut på bloggen her kan du også spare oss for.....

Kem som kjem med i første 11'ren avgjøres på trening. I år e det faktisk ingen som kan føle se for sikker på plassen sin, derfor e det viktig at folk ikke legg til se dårlige holdninga og droppe ut av treningan. Det straffe bare heile laget med at treningan blir dårlig.
Ekko har ikke hatt et så friskt lag på sikkert 10 år, så da må vi være flink og stille opp. Vi har absolutt et potensiale som bør utnyttes!

Iver.

Preben said...

Hey! Rett ska være rett; det va i som hadde målgivende på 1-3 til Iver. Kjell kan ikke få æra for alt heller! ;)

Preben

Baker'n said...

er korrigert, preben :)

Anonymous said...

i e best derfor bør i spelle!!

T. Hol

Anonymous said...

ette de i ser som står her tommy så må du vell komme på trening å bare vise at du e best da, å ikkje bare sei d. så får du spille fast :) skjønne at du he vore masse sjuk osv, de e slek som skjer. men no som du e frisk så e de bare å dra se på trening å vise at du e best som du sei :)

sel

Anonymous said...

heilt mongolid å komme me den påstanden der Tommy i og med at du bare sitt på latraua å sutre og ikkje vise d på trening. (i veit du har vore på nokken få treninga..)

du av alle persona som prata om oppmøte i på møtet i høst burde være flau.

"vi må satse gutta" " i e mæ å satsa i"...
nøyakti d som står ovenfor sa du ifjor. gidd ikkje en gang spør om kem som hadde minst kryss i blokka t Odd G når d kjæm t oppmøte. D va vel enten du eller Alex. Alex har lagt dei hålete skoa sine på hylla, så da står i kun igjen me ett navn.

slutt me sippinga å vis heller ka du e go for..


Are K

Anonymous said...

Godt skrevet Are!

Anonymous said...

ka faen? i har ikkje lakt ut ta i e best. dra deg til helvete din fakeè faen!!! den sia her e jo bare piss, kem som helst kan jo legge seg ut til å være kem som helst?? det sku ha blitt gjort om til at folk må ha en bruker!!

den ekte T. Hol!

Anonymous said...

Den diskusjonen her vil bare utvikle se til en konflikt, så la oss bare avslutte før det går utover lagmoralen...
Tommy. Du bestemme sjøl om du vil komme på trening eller ikke... men for laget sin del håpe iallefall i at du kommer fremover.

Møt opp på trening i kveld, så tar vi det derifra :)

Iver.

Anonymous said...

Legg fram et forslag! Kenneth i mål;*

Joachim

Anonymous said...

I stille me enkelt å greit der i blir fortalt å stå, trengs d en mann me elefant-refleksa i mål, så stille i me gjerne der.

Kenneth "the real hunk" Hagås

Anonymous said...

Flott Kenneth:) men ikkje legg vekt på STÅ, du spring som oftast når du e uttpå? å du står ikkje i mål, me dine spiderman-refleksa bli du 2010's keeperfantom;D

Joachim

Anonymous said...

Veldig bra oppmøte på trening idag:) Fortsett slik!

Fredrik G.Lyngstad