Joachim, Ole, Morten, Are
Kristoffer, Kjell, Ole Magnus
Daniel, Fiske, Tommy
Subs; Kenneth, Tom Juvi, Tom Erlend, Håkon (mye spilletid på alle innbyttere)

Rene halleluja-stemningen på Ekkobanen, som for anledningen badet i sol! Dog var det en kiip inngang til kampen, da kretsen hadde rotet det fælt til og ingen dommer dukket opp. Odd Gøran måtte gå fra dør til dør på byggefeltet til ha hanket inn en som kunne ta på seg å dømme. All ære til Sveinung Røsok, som gjennomførte en meget god kamp!

Når sant skal sies, så var det en kamp med et labert tempo. Gjestene hadde en sjanse som gikk i tverrliggeren i 1.omgang, og forutenom reduseringen var det også det eneste de produserte.
Tommy satte Ekkol i scoringsmodus etter å ha puttet 1-0 på corner. Fiske økte ledelsen før Daniel scoret sin første for dagen. Morten scoret vår 4. før Daniel igjen får kreditert scoring selv om Kjell muligens kan gjøre krav på målet.

2. omgang bærer igrunn og bunn preg av at kampen er avgjort. Det er lenge status quo, før Kristoffer øker til 6-1 på en glimrende lobb etter et perfekt fremspill av Kjell. Kristoffer putter like etter på straffe før Daniel setter punktum med sin 3. for dagen.

Resultatmessig en meget bra serieåpning. Selv om vi scorer åtte mål idag, burde vi faktisk scoret attskillig flere. Vrient å trekke frem enkeltspillere idag, skryt til Daniel som putter jevnt og trutt og Kristoffer jobber meget bra kampen gjennom.