Thursday, April 16, 2009

Mye bra tross tap

Ekko - Gossen 1-4 (0-2)

Til tross for resultatet, en solid oppreisning fra forrige kamp!
En del tunge forfall til kveldens kamp, men et svært ungt Ekko-lag skapte betydelige problemer, spesielt i 1. omgang, mot gjestene som holder til en divisjon høyere opp.
De første 20 minuttene hadde vi flere gode forsøk, og spesielt Daniel var nære frempå med flere gode forsøk, inkl en lobb i tverrliggeren.
Mot spillets gang tok Gossen ledelsen etter litt klabb og babb foran mål, og ballen trillet såvidt over streken. Ikke lenge etterpå øket de ledelsen, også denne gangen var det noe kaos foran buret før ballen ble puttet i nota. Her burde også Ekko hatt frispark før scoringen ble satt inn.
Skryt til juniorene som spilte midtbane idag, spesielt før pause. Glimrende innsats av samtlige!

Etter hvilen var laget om mulig ennå yngre grunnet et par skader, og tre guttespillere spilte fremover på banen. Reduseringen kom ikke overraskende ved Daniel, forøvrig etter glimrende fremspill fra Fiske.
Gossen øket til 3-1 ved en perle av en scoring, før punktum ble satt ved 4-1 scoringen.

Mye positivt av Ekko idag, og laget hevet seg flere hakk fra sist opptreden!