Thursday, April 30, 2009

Return of the Stig

Stig Reidar Grønland til Ekko



Ekko er virkelig i siget på overgangsmarkedet i disse dagene. Stig Reidar Grønland returnerer til Ekko etter noen sesonger for lokalfotballens kanskje beste lag, Elnesvågen.

25-åringen er supergira på å spille Ekko opp til 4. divisjon, og går alt som planlagt blir han spilleklar for Ekko til kamp allerede 1. mai.

I verste fall må han vente på debuten til neste fredag.


Løpssterk, teknisk god, utrolig hurtig og ikke minst et skuddbein som få matcher. Med andre ord, nok en god signering for Ekko!
.
Foruten Stig, så har da Andrè, Iver og ikke minst keeper Jørgen Sporsheim alle signert for Ekko den siste uka. Sistnevnte kommer fra MFK, og stod i mål for 4. divisjonslaget deres forrige sesong.

Er vel ingen hemmelighet at også Maule står på ønskelista til Ekko, men inntil videre får en si seg meget godt fornøyd med spillerstallen til Ekko!

.

Kan vel også legge til en forventet retur til Ekko fra keeperfantomet Ørjan...

6 comments:

Anonymous said...

Ken e maule?

Anonymous said...

maule = bausk

baker'n said...

Knut Andrè Lien Johansen

Anonymous said...

Jaja, kem e d som tek over rollen som 3. divisjons bruneste spiller nå da? No som Brun he meldt seg ut av det gode selskap?

Ellers bra nytt for Ekko at dei he fått kvinnebedåreren Grønland med den gyldne og fine brunfargen over. Uten tvil den bruneste spilleren i 5. divisjon, han der Søv.

Anonymous said...

Hører rykter om at Ekko skal betale solkortet til Stig ut året.

Anonymous said...

Det kan fort bli diiiiiiiiirt