Steinar (bildet!)
Joachim, Frank, Morten, Håkon(Jarle 45)
Jarl(Pragass 45), Reidar, Øystein, Emil(Trygve 45)
Fiske(Aleks 45), Gard(Kjell 40)

Etter den begredelige kampen på Eide sist uke, så stilte vi mannsterkt ute på skotten, og troppen telte 18 spillere.

1. omgang var ikke preget av noe storspill, men hjemmelaget skapte vel ikke en eneste sjanse mot Ekko, noe vi kan si oss godt fornøyd med. Vi på vår side hadde imidlertid noen, og det var full fortjent da Øystein satte inn ledermålet på hel volley etter et frispark-innlegg fra Emil.

Fiske og Gard var også helt alene gjennom, men dommer Solnørdal dømte tilslutt for off-side og underkjente scoringen. Også tidligere i omgangen fikk vi en uforståelig annulering av et mål, etter at Frank fikk frispark mot seg etter å ha blitt lagt i bakken. Forøvrig så gjorde Solnørdal en grei innsats som dommer i dag.

I pausa gjorde vi en rekke bytter, og det tok tid før spillet satte seg igjen. Det løsnet imidlertid etterhvert, og Reidar scoret nærmest som vanlig et dødballmål, denne gangen var det Jarle som var servitør. Nevnte Jarle hadde ikke lenge etterpå et volleyskudd i tverrliggeren.

Midtveis i omgangen rokerte vi nok en gang på laget, og brødreparet Gard / Jarl kom inn på topp. 20 sekunder seinere sørget de for 3-0, med Jarl som sikker avslutter. Noe seinere snudde de om på rollene, og Jarl serverte et lekkert innlegg til Gard som headet vakkert i mål.

Etter dette dabbet det litt av, og Bryn kom høyere på banen. Steinar hadde en knall reading på en suser fra Heimen, men kunne lite gjøre med reduseringen som knallhardt fra skrå vinkel. Men viste likevel at han er den beste keeperen i Nygård-slekta...

Håkon noe heldig som bare fikk gult etter en småvill tackling midt på banen som hindret kontra på oss på overtid.

Mye bra idag over hele fjøla. Dersom noen skal nevnes spesielt så må det bli Joachim som igjen imponerer på høyrebacken med solid spill! Øystein viser som vanlig et fantastisk løpskapasitet og samspillet mellom Gard og Jarl var akkurat som mot Nordlandet meget bra!