Monday, June 30, 2008

To tapte poeng


Ekko - Bryn2 2-2 (2-0)

Tommy
Håkon, Morten, Reidar, Trond
Jarl, Iver, Øystein, Gard, Emil
Fiske

Benytte innbyttere; Aleks, Ole Magnus, Joachim.

Egentlig en bra gjennomført kamp fra Ekko sin side. Vi førte kampen i 75 minutter, bare ødelagt av en dårlig start det første kvarteret etter pause.
1. omgangen hadde vi full kontroll på, og tok da også tidlig ledelsen etter et frispark som gjestenes keeper ga retur på. Fiske var fint frempå og puttet fra nesten en halv meters hold. I sterk motvind hadde Bryn litt av spillet, og kjørte ofte frem mye folk uten at de greide å skape noen sjanser. Derimot var det fullt fortjent da Fiske steg til værs og headet inn et godt slått corner fre Emil.
Etter hvilen datt vi desverre ned et hakk, og slapp gjestene inn i matchen. Et billig straffespark og en horribel off-side avgjørelse seinere stod det plutselig 2-2. Like etterpå var de også alene gjennom med keeper, men avslutningen gikk rett på keeper.
Den siste halvtimen dreide det seg imidlertid utelukkende om Ekko, men et hardtkjempende Bryn-lag stod imot et tidvis massivt press.
10 minutter før slutt greide gjestenes keeper, den godt voksne Harald Fedje, å pådra seg et rødt kort etter å ha slått ballen i brystet på en motstander. Etter at dommer Jan Lodve Olsen dro opp kortet gikk keeperen til regelrett angrep på dommeren, og medspillere måtte gå imellom. Etterfulgt av trusler mot dommeren mens han gikk av banen, så var dette en stygg sak som fort kan ende i noen kampers karantene.
Kampen hardnet noe til på slutten, og spesielt unggutten Aleks fikk unødig mye juling på vår høyrekant før han bokstavlig talt ble bært av banen.
7 minutters tillegg til tross, så fikk vi aldri den forløsende scoringen.

4 comments:

Anonymous said...

kor ble dei av? forsterkningan.. va det ikkje nødvendig å styrke stallen, med folk som møtte opp på trening og kamp da? så hvor er prag og den gode venstre fot spilleren.?.?

Anonymous said...

ikke bare skriver du dårlig,
men du beviser sågar at lesekunnskapene dine holder et bunnivå!

står da vitterligen lengre ned på ekkosia at magne/pragass er klare til HØST-SESONGEN.
meg bekjent, så starter høst-sesongen ikke før til høsten...

blir nesten trist og lei av slike som du, kun ute etter å kritisere.
ta i et tak for klubben på en positivt måte, eller gi faen!

s.a.

Anonymous said...

hehe, bra me he gamlekaran t å stramme opp på klaginga:-)

bli bra med magne på laget, her he ekko fått en skikkelig playboy, som kan dra opp tilskuersnittet på ungdamene på kamp. kansje noen eldre også:-)

keeperfantomet

Anonymous said...

\å+6933