Steinar
Trond, Morten, Reidar, Håkon
Ronny, Torgeir, Ole Marius, Gard, Emil
Fiske

Særdeles stort forfall før denne kampen gjorde sitt til at bare 13 mann var tilgjengelig til dagens dyst på Atlanten Stadion.

Men som i Smøla-kampen, så jobbet samtlige mann meget bra gjennom 90 minutter! Spesielt defensivt tok samtlige ut mye krefter, noe som bidro til et høyst ufortjent poeng.

Allerede tidlig i 1. omgang tok vertene ledelsen på et knallhardt skudd fra spissen av 16-meteren. Hjemmelaget spilte uventet mye langt, og Ekko måtte som en konsekvens legge seg relativt lavt i banen for å stenge bakrommet. Dette førte til overganger for oss, og selv om vi ikke var hyppig frempå, så var vi farlige stort sett hver gang vi fikk til noen kontringer.

Kort frispark fra Reidar til Gard, som la perfekt inn til Fiske midtveis i omgangen førte til utligning, men Enga tok ledelsen bare minutter seinere på et frispark som gikk i tverrliggeren og ned før den spratt ut på banen igjen. Dommeren dømte mål.

Men Ekko reiste seg også denne gangen. Fiske raidet fint på høyresiden, og la knallhardt inn foran mål. Ballen gikk via hånden til en Enga-forsvarer og til Gard, som puttet enkelt inn 2-2.
Dommeren hadde imidlertid en annen oppfatning, og pekte på straffemerket.
Morten fikset greit nok 2-2.
Torgeir kom like etterpå alene med keeper, men satte ballen til side for mål.

Pause, og litt heldige som har uavgjorten.

I 2. omgang legger vi oss om ennå lavere ned i banen, og har som mål å berge uavgjorten. Hjemmelaget kjører kraftig på til tider, og to ganger smeller det i tverrliggeren. Steinar i målet spiller mesterlig, og Ekko er relativt flinke til å bruke tid der det er hensiktsmessig.

Utover i omgangen har vi tre gedigne sjanser ved Fiske, men avslutningene går desverre ikke i mål. Men en seier idag hadde vel kristiansundingene sett på som ran!

De siste minuttene er det fullstendig hawaii innenfor 16-meteren vår, men vi ror av stormen!

Godt jobbet av alle mann idag. Gard viser at han kan gjøre en jobb sentralt på midtbanen og Steinar overbeviser igjen i buret!
Resultatet idag betød forresten også at Clausenenga ikke kan rykke opp, siden Smøla og Malmefjorden nå har tatt de to første plassene. Likevel skryt til et CFK som var godt samspilte, og helt klart det beste laget vi har møtt så langt denne sesongen. Øvrige resultater ikveld;