Håkon, Steinar, Morten, Trond
Torgeir, Øystein, Kjell, Gard, Ole M
Fiske

Ikke uventet stod det mye prestisje på spill da naboene i Søre Fræna barket sammen på en regntung Ekkobane ikveld.

1. omgang var preget av relativt lite sjanser begge veier, to lag som begge var solide defensivt. Lokalfotballens største grisespiller, en slemming, utmerket seg likevel ved å bokstavlig talt slå ned Torgeir etter bare 15 minutter. En solid forsmak på hva som skulle komme fra den kanten...

Da det for et par år tilbake ble foreslått av vittige tunger at det burde vært innført 18-års grense på kampene til Malmefjorden, så burde faktisk kretsen slått til! Det som ble vist etter pause fra gjestene har overhodet ingenting å gjøre på en fotballbane!

Men starten på 2. omgang var fin. Torgeir kom tidlig gjennom, og vær nær ved å bli felt av Ørjan som bakerste mann. Spillet gikk videre og Ole Marius plukket opp ballen og testet tverrliggeren!

Bare minutter seinere var det Øystein som herjet, og hele forsvarsrekka til MIL ble gjort til statister da yngste blad Dahl imponerte med fart og teknikk før han satte ballen mellom beina til en hjelpesløs Malmefjorden-keeper.

Etter dette la et fysisk hardtspillende Malmefjorden om, byttet inn Helge og Robin, før de gjorde det eneste de kunne for å vinne denne kampen. Nemlig å bokstavlig talt sparke Kjell ut av kampen. Inntil det 70 minutt hadde ringreven styrt midtbanen på elegant vis, men en særdeles stygg to-fots-tackling av sistnevnte innbytter reduserte Kjell før "slemmingen" fullførte jobben og sendte Kjellemann av banen!

1-1 kom etter et feil idømt frispark, som på fint vis gikk over muren og bak en sjanseløs Stranden.

Så kom vel det øyeblikket folk flest prater om. "Slemmingen" er på sedvanlig vis involvert, og sparker brutalt et Ekko-spiller helt ute ved sidelinja. En tilskuer går inn på banen og foreleser for malmefjordingen hva han mener om dette, og dermed bryter helvete løs! Malmefjordingen reagerer med en kraftig dytt før han tar kvelertak på Torgeir. 8-9 spillere er involvert i et regelrett slagsmål, der gjestene fra Malmefjorden er klart tyngst involvert. Ronald og en utbyttet Torgeir blir korrekt nok utvist, men burde hatt følge av både Erlend Holmen og Robin Bratseth.

Emil må av banen som følge av at vår reserve blir utvist. 10 mot 10 og fullstendig kaos på slutten. Gjestene får et frispark fra kanten, som heades i mål, og det som hadde vært en fortjent seier til Ekko glipper på slutten.
Ar Ekko har sine svin på skogen skal ikke benektes, men det Malmefjorden viste idag er vel trolig det verste undertegnede har sett fra denne kanten, og har lite å gjøre på en fotballbane!

En vrien kam for dommeren, som egentlig kom greit ut av det.