Tidvis godt spilt av Ekko, da Skåla ble slått med 4-2 i dag!

Ørjan
Joachim, Andreas, Frank, Trond
Morten, Kjell, Rolf, Håkon
Torgeir, Tommy (Ronny 2. omg)

Drittværet til tross, Ekko spilte endelig offensiv fotball. Morten slo an tonen etter bare fem minutter med en snadderscoring av de virkelig sjeldne! To mann ble dradd av litt inn på Skåla's banehalvdel før en perfekt utført lobb fra nærmere 40 meter føk inn like under tverrliggeren! En god kandidat til "årets mål" i Nordmøre og romsdal fotballkrets!
Ekko fulgte opp med mye bra spill, og motstanderne slet i motvinden. Likefullt fikk de sin ufortjente utligning på en retur fra Ørjan, som forøvrig stod sin siste kamp for Ekko før overgangen til hardtsatsende Elnesvågen.
Ekko svarte imidlertid på tiltale, og Rolf puttet på et velplassert skudd fra 20 meter etter et hurtig igangsatt frispark.
Unggutten Tommy Skånes øket like etter til 3-1 etter en retur fra Skåla-keeperen, men ble korrekt avblåst for off-side.

Etter pause var det Ekko sin tur til å spille i motvind, og i takt med at kreftene etterhvert tok slutt for et Ekko-lag som ennå ikke er på topp rent kondisjonsmessig, så tok oransjetrøyene mer og mer over. Inntil vi slo til med en perfekt kontring. Langt utspill fra Ørjan, Rolf vant i lufta, Kjell spilte gjennom Ronny som lobbet over en utrusende keeper. 3-1. Enkelt og greit.
To minutter seinere hadde imidlertid Skåla redusert igjen og skapte ny spenning 10 minutter før slutt.
Men Ekko var nok en gang giftig på kontringer, og denne gang var det Rolf som dro seg fri på kanten. Innlegget var presist og Morten steg høyest til værs og headet inn seiersmålet!
I tillegg til dette hadde vi noen svært store sjanser på dødballer mot slutten, og seieren kunne fort vært større uten at noen kunne protestert på det.
Alt i alt en flott kamp av Ekko med tanke på at vi ennå bare er i februar!