Tuesday, February 12, 2008

Elnesvågen støvsuger markedet for keepere...

Ørjan e steikgo i mål....
Omtrent slik lyder mottoet til Ørjan, og Elnesvågen svelger både krok og agn. Dermed er keeperfantomet den andre keeperen klubben signerer på to dager...
Bryn-keeper Kristoffer Hagset signerte først for Mørkøre & Co, og etterlot farstadværingene noe svekket før seriestarten i 3. divisjon.
Nå er ettersigende også Ørjan klar for spill i Elnesvågen, som dermed burde være godt forspent på keeperplassen.
Litt synd for Ekko, men med både Tommy, Aurin og Stranna i bakhånd skal vi alltids greie oss.
Vi velger derfor å ønske grapungen fra Jendemsvorpa lykke til videre, og håper virkelig han greier å tilrive seg en plass på laget til fordel for både Hoem og Hagset.

Litt ironisk er det vel likevel, med tanke på hvor mye keeperfantomet har hauset opp viktigheten av at de gjennværende lokale spillerne tar i et tak for Ekko denne sesongen......

Ønsker deg uansett tilbake til Øyra om du skulle føle for å returnere igjen!

3 comments:

Anonymous said...

når du en gang blir lei av å vare baker, og slitn av all jobb som en ekstrem 70 talls trener for ekko, bør du begynne som skribent! for RB:-) du e flenk t å skrive morten..
men kjem nok fort tbake når i ik fer stå i mål :-........ men takk for støtten, va ik samme orda bryn keepern fekk på bryn sia :-)

å t alle som he løst å rakke litt ned på me ppga. d i skreiv i sta om å je t bake t klubben: i je fan i dåkker:-) he vore på flær dugnada enn dei aller fleste på a-laget dei siste åra! såg ingen som gadd å hjelpe t med kunstgressbanen for eksempel! kun to nygårdbrør.. dr den ene ble sterkt rammet av solbrennthet:-)

Nygård= dugnadsånd og god holdning!

dn som sei nåkka anna kan gå en roli tur uti skogen å bli der ei god stund! veeeeeeldig god stund!


Og en ting t folkens, dere har i år en ny hulk, som kan ta over roret som keeper. møtte tommy hol på gymmen, i sin svarte singlett og nystrøkne shorts gjorde han et bra intrykk, med sine svulmende muskler og gode biris:-) rett og slett fantastisk!


keeperfantomet takker for seg!

Anonymous said...

Du bli savnæ Nygård.
Ikkje først å fremst fær det sportslige, men primært fær din oral-diare. Kæm fan ska stå fær bauskingæ no :-)

Anonymous said...

Mange som va savna på trening i går au. Bære kjernen som møtte.