Friday, September 14, 2007

Stormfull aften på Oppdøl!

Et nærmest usedvanlig svekket Ekko gikk på et 4-0 tap mot Hjelset-Kleive i sesongens siste bortematch.
Kampen i seg selv ble mest preget av et forferdelig uvær, som til tider gjorde sitt til at det var i grenseland til hvorvidt det faktisk var forsvarlig å gjennomføre en fotballkamp der ute!
Med uttallige forfall, både dagene før avspark og ikke minst i timene før avspark, så dro vi utover med 11 mann. En stakkarslig innbytter møtte prisverdig nok opp litt ut i kampen. To unggutter fra 14-16 fikk sin debut på dette nivået. Laget var;
Ørjan
Arve, Morten, Frank, Håkon
Svein, Idar, Pragass, Ole M
Tommy, Jokke.
Idol-Trond kom inn på venstrebacken litt ut i 2. omgang.
Kampen startet jevnt nok, selv om det var hjemmelaget som skapte de få sjansene som var. Vind, regn og haglbyger gjorde denne omgangen til kanskje den mest ufyselige undertegnede noen gang har vært med på! Ekko hadde sine sjanser gjennom Jokke, Idar og Arve før pause, men H-K tok føringen kvarteret før pause da etter å ha satt ballen imål fra 5 meters hold på et innlegg. I forkant til scoringen ble imidlertid Ekko snytt for et soleklart frispark da Morten ble lagt i bakken, og den unge dommeren la seg da også flat for dette i ettertid.
Samtlige spillere var nok glade da dommeren etter noenogfemti minutter endelig blåste for pause.
Problemet med Oppdølbanen er imidlertid at det ikke finnes garderober der! Stiv kuling og pause utendørs er en dårlig kombinasjon!
Et par raske scoringer fra hjemmelaget etter pause ødela vel det som måtte være av spenning, før de puttet den 4. i sluttminuttene.
Fortjent nok hjemmeseier for et fysisk hardtspillende H-K.