Friday, September 21, 2007

Solid match av Ekko

Meget bra gjennomført kamp hjemme på Ekkobanen i regnværet. 3-1 til pause ble til 6-1 ved full tid, og seieren var aldri i fare. Tvert imot så burde et lite effektivt Ekko-lag puttet atskillig flere utover i kampen!
De som åpnet var;
Tommy
Morten, Andreas, Idar, Håkon
Pragass, Stig, Kjell, Øystein
Rolfinho, Jokke
Subs; Idol-Trond, Ole M, Ronny.
Kjempeåpning for Ekko, som fikk et hjørnespark etter bare 2 minutter. Øystein raget høyest på bakerste stolpe og headet tilbake i feltet hvor lille Jokke setter hodet på ballen og 1-0.
Etter dette er det igrunn relativt tamt en periode, hjemmelaget har dog ballen klart mest.
Langfjorden/Isfjorden kommer etterhvert sterkere inn i kampen og skaper noen halvsjanser før utligningen kommer. Et innleg havner midt innen vår 16-meter, Tommy feilberegner totalt og noe ufortjent står det 1-1 etter snaut 20 minutter.
Ekko fortsetter å spille ball, og ikke lenge etterpå er Ekko nok en gang i føringen. Strålende forarbeid fra Pragass som spiller fri Jokke. Innlegget kommer flatt inn foran mål og Rolf setter ballen i det tomme målet, muligens fra en off-side posisjon.
3-1 kommer ikke lenge etterpå. Tommy gjør en kanonreddning, vertene kontrer og Kjell (bildet) snurrer noen ganger for mye for gjestenes forsvar før ballen settes i det lengste hjørnet for keeperen.
Pause.
Ingen endringer på laget som starter 2. omgang. Ekko tar føringen også nå, og det går ikke mange minuttene før Jokke bruker farten sin og blir feid i bakken av stopperen som er sistemann. Korekt rødt kort, og gjestene kolapser sakte men sikkert etter dette. Rolf, Kjell og Stig scorer alle utover i omgangen, sistnevnte med et overraskende bra langskudd!
Ekko eier kampen totalt de siste 20 minuttene, og med litt mer skjerping hadde det utmerket fort kunne blitt to-sifret!
Likefullt en bra kamp av Ekko, som nå bare ligger to poeng bak nettopp Langfjorden/Isfjorden.
PS. Dommer Roald Mordal greide som vanlig å sette sitt preg på kampen. Til tross for at begge lag spilte pent og pyntelig, og at kampen var totalt blottet for ufine tacklinger, så får spillerne så øra flagrer. Iflg dommer Mordal var dette den verste grisekampen han noensinne hadde sett! Selv nøytrale tilskuere var sjokkert over Mordal's gjenntatte utbrudd!