Monday, June 18, 2007

Tap mot Gossen...

Hjemmelaget som så langt står med bare seire ble for sterke for Ekko,og vant tilslutt 3-1 (0-0).
Troppen som tok ferga ut på Gossen bestod av 12 mann, inkl 2 skadde spillere og en innbytter som helst ikke ville spille... Forutsetningene var dermed kanskje ikke de beste før avspark mot laget som forrige sesongen endte midt på tabellen i 3. divisjon og som så langt i sesongen utelukkende bare har 3-poengere...
(Alle tre på bildet var forøvrig fraværende....)
Laget som startet i 4-4-2 var;
Ørjan
Steinar, Morten, Kenneth M, Håkon
Ole M, Stig, Kjell, Reidar
Nils, Idar
Hele 1. omgang var trolig et eneste langt gjesp for publikum som hadde tatt turen. Ekko lå kompakt med hele laget, og Gossen hadde faktisk ikke et eneste skudd på mål. Nils Ivar med et langskudd som keeperen fistet over var vel også det eneste vi hadde å by på. Det som vakte størst oppmerksomhet denne omgangen var vel Steinar som fikk totalt kolaps etter 10 minutter og måtte ut for regelrett å tømme magesekken til innbytter Stefan's store irritasjon!
To smultringer til pause gir et helt greit bilde av kampen.
Etter pause åpnet vertene sterkere, og skapte et par store sjanser men vi hadde vår beste spiller i Ørjan som vartet opp med et par redninger i "Schmeichel-klasse"...
1-0 kom som følge av en kontring der vi unødvendig mistet ballen høyt oppe i banen etter en corner, men Ekko greide å heve seg etter scoringen og tok over litt av føringen. Utligningen var slik sett fortjent når Stig slo et innlegg til umarkerte Nils Ivar som greit satte ballen i buret.
Etter dette holdt deg seg jevnt frem til Håkon var noe uheldig med en klarering, vertene snappet opp ballen og satte inn 2-1 sju minutter før slutt. Både Steinar og nevnte Håkon tok etter dette for seg i tacklingene og et par spillere måtte ned for telling, dog uten at dette var noen stygg kamp. Dommer Dale dømte forøvrig meget bra idag!
3-1 kom i det 89. minutt, og kampen ebbet ut etter dette selv om det ble lagt til 5 minutter i den sterke vinden som herjet ute på øya.
Surt for Ekko å tape en slik kamp, siden vi absolutt hadde 1-1 inne. Nå venter serieleder Hjelset-Kleive i vår-sesongen's siste kamp hjemme på Ekkobanen.