Thursday, June 28, 2007

Ekkobanen åpnet med uavgjort

Serielederne fra Oppdøl var de første gjestene som fikk gleden av å møte Ekko på "Nye Ekkobanen".
Resultatet endte 1-1, greit nok sjanser og spill tatt i betraktning.
Nær sagt som vanlig var det mange navn som manglet i lagoppstillingen til hjemmelaget. Kjell (bildet) oppdaget f.eks seint igår kveld at guttungen hadde lagt opp til stor bursdagsfeiring, ellers var bl.a Bøe, Olaf, Andreas, Idar, Joakim, Tore, Vidar, Stranna, Ørjan og Frank ute...
Forsterkninger fra guttelaget og old-boys, samt en keeperdebutant i buret gjorde likevel susen.
Stefan ble vår 8.(!) keeper for sesongen, på 9 spilte kamper...
Vi startet slik i en 4-5-1 formasjon;
Stefan
Svein, Morten, Kenneth M, Håkon
Ole M, Reidar, Stig, Rolf, Øystein
Nils
Som avtalt la vi oss rimelig kompakt bakover og lot ungguttene på Hjelset løpe fra seg. Få sjanser ble skapt, og Stefan ble svært sjeldent satt på noen prøver. Vår eneste baklengs for dagen kom midtveis i omgangen etter et flott Kleive-angrep der innlegget ble ekspedert i mål fra første stolpe. Hjelset trodde nok etter dette at de skulle kjøre over oss, men tvert imot så var det vi som gradvis tok over. Ståle kom forøvrig inn for en skadet Reidar i denne perioden. Rolf ble snytt for et soleklart straffespark etter overdreven holding fra bortelaget, forøvrig en av svært få forseelser en god dommer, Hallgeir Talstad, ikke fikk med seg.
Nytt hjørnespark ikke lenge etterpå, og Kenneth M av alle drar seg elegant fri innenfor 16-meteren og klippes kontant ned av en noe klomsete forsvarsspiller.
Straffen ekspederes med den største selvfølgelighet i mål av Morten, og omgangen ebber ut med 1-1.
Etter pause forsøker vertene å skru opp tempoet, og det blir mye defensivt arbeid for Ekko sin del. Likevel greier aldri serielederen å skape noen farligheter, med unntak av et skudd som sneier stolpen vår kvarteret før slutt. Etter dette er det faktisk vi som skaper sjansene, og Rolf setter først et skudd i stolpen før han minutter seinere har en heading som stryker hårfint utenfor.
Alt i alt en god kamp for vår del, tatt i betraktning motstanderen og alle forfallene. Stefan gjorde jobben sin i mål prikkfritt, forsvaret fungerte godt og midtbanen jobbet i store deler imponerende, spesielt i den defensive biten!
Bryn2 - Malmefjorden spilte forøvrig 0-0.