Tap 4-2, etter en 2-0 ledelse ved pause!
Mange forfall grunnet jobb, skader og karantener førte til noen uvante posisjoner ved dagens bunnoppgjør på Skotten. Følgende 11 startet i 4-4-2.
Morten, Kenneth M, Idar, Steinar
Reidar, Stig, Kjell, Øystein
Rolf, Olaf
En knallhard bane som møtte oss i 22 plussgrader. Setter karakteren "stryk" på Bryn's vanningsannlegg!
Kampen ble innledet noe rotete, uten at noen lag virkelig tok tak. Men Ekko fikk gradvis styrt kampen inn i sitt spor, og hjemmelaget registrerte 1 skudd på mål de første 45 minuttene!
Debuttant Øystein Valle Dahl som gjorde en meget fin figur gjorde forarbeidet da han sørget for å skaffe gjestene straffespark etter en usedvanlig klønete tackling av en Bryn-spiller. Straffen ble ikke uventet perfekt ekspedert av Morten.
Minutter senere ble Olaf spilt gjennom av Rolf, og enkelt og greit 2-0 før pause!
Etter hvilen løp et meget sterkt hjemmelag regelrett Ekko i senk de første minuttene og etter 48 min var stillingen 2-2. En svak forestilling av Ekko som ikke kan unnskyldes. Men all honnør for at vi jobbet oss inn i kampen igjen, og det var helt klart rødtrøyene som både hadde ballen mest og skapte de fleste sjansene! Olaf ble felt som sistemann og alle ventet på det røde kortet 10 min. før slutt. Dommeren feiga ut, og ga meget uforklarlig det gule... Et minutt seinere kontret Bryn inn 3-2 etter en skikkelig bærtur av Jan Kjell Røsok!
Idar ble flyttet opp som spiss og flere fete sjanser fulgte for Ekko, Kenneth M kom vel nærmest med et skudd i stolpen før de gule avgjorde kampen med 4-2 mer eller mindre på overtid.