Wednesday, March 28, 2007

Solid 1-0 seier til Ekko!


Et utall av forfall gjorde sitt til at et svært svekket Ekko-lag dro utover til Midsund med bare 12 mann. Vi stilte med følgende 11;
Tommy
Morten, Steinar, Frank, Håkon
Tore, Rolf Erik, Reidar, Idar, Michal
Joakim
Sub. Brice.
Med tanke på at vi møtte et omstendig, spillende lag som holder til to divisjoner over oss, så valgte vi å gå noe defensivt ut i en 4-5-1 formasjon, med bare hurtigtoget Joakim på topp.
1. omgang gikk vel omtrent akkurat slik Ekko hadde håpet på, Midsund trillet mye ball i midtbaneleddet uten å komme til de helt store sjansene. Unntakene var da vi mistet ball på vei fremover og fikk unødige kontringer imot oss. Tommy tok seg imidlertid glimrende av de sjansene Midsund skapte, og tre ganger reddet han sjanser der Midsund kom alene med keeper i løpet av matchen. 16-åringens klart beste opptreden for a-laget så langt!
I den andre enden kom også Joakim seg fri ved et par anledninger uten å lykkes i gode posisjoner, mens debutant Michal hadde et skudd i stolpen fra relativt kloss hold.
Pause og 0-0.
2. omgang ble på mange måter lik den første. Ekko lå kompakt og bra defensivt. Frank ryddet opp i stor stil, og tapte ikke en eneste hodeduell idag!
Kampens eneste scoring kom også ved nevnte Frank på corner. Michal slo et perfekt hjørnespark som ble headet knallhardt og kontant i mål av den eldste av brødrene Malmis!
Etter målet fulgte en 20-minutters periode der svært lite skjedde. Ekko la seg lavere, og Midsund va rett og slett ikke i stand til å skape noe særlig.
Siste 10 ble det imidlertid noe Hawaii-fotball, og off-side reglene ble lagt helt til side av en ellers ok dommer. Et par feite sjanser til hjemmelaget ble fulgt opp av Tore som likegodt løp fra forsvaret til Midsund og kom alene med keeperen, dog uten å lykkes...
Alt i alt en meget god gjennomkjøring for oss, og i tillegg et alldeles strålende resultat.
Flere spillere med godkjent innsats idag, men Frank og Tommy fortjener ekstra skryt!

3 comments:

Anonymous said...

ryktes at midsund stillte med sitt sterkeste mannskap... stemmer det?

Anonymous said...

midsund manglet noen, ekko manglet mange...

Anonymous said...

Dei va i alle fall helveta god!!!!