Wednesday, March 14, 2007

En latterlig parodi


Gossen's avgjørelse om å trekke laget fra 3. divisjon er i seg selv grei nok, men når avgjørelsen kommer bare 5 uker før seriestart burde kretsen satt foten ned! Hadde gossingene fortsatt stått for avgjørelsen sin og trukket seg, burde de hvertfall ikke fått stille i 5. divisjon.
Når i tillegg det ene laget etter det andre i 4. divisjon blir spurt om å spille i 3. divisjon, men takker nei, så bør kretsen heller stille med 11 lag i 3. divisjon.
NFF og kretsen har to felles ordspråk; "fair play" og "det handler om respekt for hverandre!"
Kan vel med hånden på hjerte si at Gossen har handlet hverken fair eller med respekt ovenfor alle andre lag i Nordmøre & Romsdal Fotbalkrets!
Ekko kunne nok til nød ha stilt lag i 4. divisjon, men å få beskjed om dette 4 uker før serien sparker igang blir ikke rettferdig ovenfor spillerne i klubben. Vi gikk dessuten runden ang dette temaet forrige høst. Nå får vi heller konsentrere oss om å knuse gossingene når 5. divisjon sparkes igang!
Har forøvrig også sendt kretsen en mail, der det i relativt klare ordlag blir forklart hvilken parodi dette faktisk er i ferd med å utvikle seg til....

3 comments:

Anonymous said...

Du må ikkje tærge på de kretsen , sjef. Det e dei som ska sette karantenen våre , vettu. Bære greie folk der !!

Innkjøper'n said...

Dette er dårlig av Gossen ja. De syter over at de har så få spillere, og at de derfor ikke kan stille i 3. div. Har de i det hele tatt forsøkt å styrke stallen?? Vært aktiv på markedet?? Nei. Dette lukter det sovepille av lang veg. At de skal få så mye govilje med kretsen er utrolig, og jeg synes det er på sin plass å si fra. Flott Morten!!

Anonymous said...

helvetes ekko, ka fan ska dåk ik spælle i 4 for da? håplaust ta der kara!!!!!!!!!!