Monday, March 12, 2007

Gossen IL trekker A-laget fra 3.divisjon


Da har den siste tids rykter blitt en realitet... Jævlig surt for gossingene...
Hentet fra Gossen's egne hjemmesider;



Gossen IL trekker A-laget fra 3.divisjon

Gossen IL sitt hovedstyre har i dag vedtatt å trekke sitt seniorlag i fotball. Laget var plassert i 3. divisjon avdeling 18. Vedtaket er grunnet i mangel på spillere.
Av: Geir Are Nautnes

Skrevet:
12.mars 2007 - kl.15.11
Den siste tiden har det fra GIL sin side vært forsøkt å få nok spillere som var villige til å satse såpass mye som det kreves for å henge med i 3. divisjon, men dessverre uten å lykkes.Beklageligvis må vi derfor trekke laget, og vil i stedet forsøke å stille med et seniorlag i 5. divisjon. De siste årene har A-laget hatt særdeles lite rekruttering fra egen stall, og med noen spillere i avgang foran årets sesong, så har vi ikke nok spillere til å konkurrere i 3. divisjon. Vi føler derfor at det er mye bedre å trekke laget nå, i stedet for å måtte gjøre dette senere uti sesongen.
Barne og ungdomsgruppen i Gossen Idrettslag er stor, og med kunstgressbane på vei, så ser vi ikke mørkt på fremtiden, heller tvert i mot. Vi vil som sagt stille lag i 5. divisjon i år, og med en blanding av nåværende A-lagsspillere og mange guttespillere, så vil vi forsøke å bygge opp et nytt lag og et bedre treningsmiljø i årene fremover.

2 comments:

Anonymous said...

Kas 5.div.pulje ska dæi stille i då?

Baker'n said...

Godt spørsmål, tipper vår avdeling...