Kenneth Bøe serieåpnet med to scoringer, og er mildt sagt fornøyd med egen innsats!

Kenneth Bøe
Andre Hoem Hansen
Jan Tore Hoksnes
Frode Vikhagen

En mann på benken var noe snaut mot et brukbart Elnesvågen-lag. Likevel var det Ekko som var det resultatmessig førende laget gjennom hele matchen. Ingen av lagene var spesielt imponerende spillende før hvilen, gjestene slo stort sett langt, og oppnådde en god del cornere.
Oppvarming? Wtf? Det neste blir vel uttøying...
Kenneth Bøe førte midtveis i omgangen an en kontring, og løftet ballen kontrollert opp i nettaket alene med keeper.
Ledelsen ble øket ikke lenge etterpå etter at Ekko tok et hurtig frispark høyt oppe i banen. Bøe sentret til Vikhagen som pirket ballen i mål bak en forfjamset Elnesvågen-keeper.
Omgangen ble avsluttet med et straffespark til gjestene etter knuffing inne i feltet, og dermed 2-1 til pause.

Etter hvilen kom Elnesvågen fort inn i kampen og snudde resultatet til 2-3, før Ekko scoret kampens flotteste scoring. Frank satte igang til Morten, som slo hardt og lavt opp til Bøe som flikket videre  til Vikhagen som dundret ballen i buret, og 3-3.
Frank Iversen og Svein Aure prioriterte egentrening ikveld, og tok en joggetur før kveldens oppgjør. Ble belønnet med en plass på benken. Eilif skadet og Steinar fraværende grunnet CL!
Kampen var etter dette jevnspilt i en lengre periode, før Bøe scoret sitt 2. for dagen på et langskudd. Like etterpå ble kampen punktert da hjemmelaget fikk frispark like utenfor målgården. Ballen havnet til slutt hos Andre, som satte den kontrollert inn i lengste.
På overtid nikket Elnesvågen inn et hjørnespark.
Frank imponerte med stor rekkevidde i buret. Lars kontant bak i midten, Bøe som vanlig løpsvillig og Andre alltid spillbar. Vikhagen Ekko´s beste i en vrien jobb alene på topp.