Frank I
Eilif
Kenneth B

The Crazy Gang fra stemmå som gjestet Ekkobanen ikveld. Det endte med en ny hjemmeseier for Ekko.
Hjemmelaget stilte ikke bare sterkt, men mannsterkt, og stilte sågar med to innbyttere.
Ekko klart best den første halvdelen av 1. omgang, og Frode puttet 1-0 etter et glimrende gjennomspill fra Kjell.
Rossi kontret inn utligningen for de gule like før pausen.
Bryn tok over mot slutten av omgangen, og Ekko benyttet hvilen til å justere noe.

2. omgang var Ekko det spillemessig førende laget gjennom stort sett samtlige 30 minutter. Morten satte inn 2-1 på straffe etter at Lars Hoftun ble felt innenfor 8-meteren. 3-1 ble elegant satt inn av Eilif. Ekko fortsatte å produsere en rekke sjanser og Frode satte inn ikke lenge etterpå inn 4-1.
Siste fem minuttene ble preget av mye rot, og gjestene fikk to mål ut av intet.

Fullt fortjent seier for Ekko. Neste match er mot forøvrig mot Malmefjorden.