Ørjan forbanna etter en unødig baklengs, men ellers var alle enige om at det hadde vært en fin dag på Ekkobanen. Alle foto: Grønnis.

Joachim, Morten, Knut, Røvik
Fredrik, Kjell, Kris, Preben
Daniel, Tommy S
Subs; Kenneth Bøe(!), Pål A, Pål E, Even V. Ikke brukt; Tommy H, Fredrik L, Andrè.

Strålende vær for fotball, som Arne Scheie ville sagt. Ekkobanen badet i sol, og selv dommer Ersnes var i godt humør. Odd Gøran serverte kaffe, og spillerne koset seg med boller og dots i garderoben.

Et ikke veldig sterkt Rival-lag hadde lite eller ingenting å stille opp med, og vertene tok føringen allerede i det 2. minuttet da Tommy S la inn hardt og lavt fra venstre. Lillebror Preben styrte ballen inn fra tre meter, og hjemmelaget så seg aldri tilbake etter dette. Tommy S serverte lillebror nok en gang et par minutter seinere, og 2-0 var en ren reprise av den første.

Ved pause stod det 5-0, Ekko meget bra spillemessig og hadde bl.a et treff i treverket. Gjestenes eneste sjanse i første omgang traff tverrliggeren. Guttespiller Røvik herjet på venstrebacken, spesielt i 1. omgang, og hentet hjem sjampisen og tittelen som bb.

Etter hvilen gikk bylaget i ytterligere oppløsning, og hadde Ekko kjørt på ville det fort blitt 15-16 mål. Det stoppet imidlertid på 9-1, etter at gjestene fikk en scoring og et par halvsjanser de siste minuttene.
Scoringene idag kom ved Daniel 3, Lillebror Preben 2, Kristoffer, Maule, Fredrik og Pål A.
Kenneth (t.h. våken og opplagt? Gutten hater kamper med tidlig avspark). Pål E (under) gjør seg klar til et innhopp i 2. omgang).

Ekko tar ferie på 5. plass, med en kamp mindre spilt enn de fleste andre lagene og tre poeng opp til 3. plassen. Med ett par viktige spillere skadefri til høsten, så bør vi ha som målsetning å gjennta bedriften fra forrige sesong; å bli høstens beste lag.

Ekko er pr idag det mestscorende laget i 5. divisjon - avd 2, mens fire lag har sluppet inn færre mål. Tar vi med 5. div - avd 1, så har bare serieleder Gry/AK2 såvidt scoret mer enn Ekko.
Bjørset holder fortsatt koken, vant hele 7-1 mot Molde4 og holder følge med Bryn på toppen.