Wednesday, February 25, 2009

Oppsett 5. divisjon

Fotballkretsen har kommet med et forslag til oppsett for 5. divisjon 2009.

Heldigvis så har de gått vekk fra det komplett idiotiske oppsettet med play-off og trippel serie slik tilfellet var forrige sesong. Det ser nå ut til å gå mot to avdelinger, bestående av 12 lag og vanlig dobbel serie der mest trolig vinnerne rykker direkte opp.

Det ser også ut til å gå mot en "romsdalsavdeling", noe som betyr at vi slipper alle turene til Smøla, Kristiansund og omegn.

Vår avdeling ser pr idag slik ut;

Ekko
Bjørseth
Vestnes/Varfjell2
Fiks/Rekdal
Rival2
Tomrefjord
Skåla
Molde4
Meek
Eide
Måndalen2
Bryn2


Lagene står oppstilt i tilfeldig rekke, men er liten tvil om at Eide stiller som de aller største favorittene til å vinne avdelingen. Ellers blir nok både Skåla, Rival2 og Bjørseth sterke motstandere.

23 comments:

Anonymous said...

Blir litt artig med andre lag.Forøvrig blir det treningskamp mot Elnesvågen junior onsdag 11.mars kl 19.på ekkobanen.Serie åpningen blir hjemme mot Bryn 2 25 april.
Odd G.

Anonymous said...

Når blir garderobene ferdig oppusset?

Anonymous said...

et utrolig viktig poeng. la oss klage litt på garderobene....!
event. konsentrere oss om fotballen...?

it's your call!

Anonymous said...

Garderobene er klar for maling og vi trenger dugnadsfolk.Så viss du skriver navnet ditt,så kan jeg kontakte deg.

Odd Gøran.

Anonymous said...

Nå kan folk begynne å dra seg på trening! Er bare 5-6 personer som er der nesten hver trening! De fleste vet hvem de er, men for å nevne noen, Fiske, Joachim er vel blant de som har vært på flest, overraskende av deg fikse:) Resten kommer når de selv har lyst!!!

Ivrig ekko-spiller:)

Anonymous said...

Det burde være unødvendig å si det også. Vi synes vel at det er moro å spille fotball ? Det er jo noe vi selv har valgt. Da burde det være motivasjon nok for å komme på alle treninger.

Anonymous said...

Beklager så mye for spørsmålet angående garderobene. Spiller ikke i Ekko selv, men kan gott stille opp på dugnad viss dere føler at spørsmålet mitt var ett kraftig overtramp.

Anonymous said...

hvem har snakket om kraftig overtramp?
trenger ikke spille den uskyldige part for å oppnå sympati. ta heller kontakt med odd gøran, stig eller morten, så kan de sørge for å gi besjed til deg den dagen det blir dugnad!

f

Anonymous said...

Viss du leser svaret som ble levert litt lenger oppe her så skjønner du hva jeg mener.
Jeg stilte ett enkelt spørsmål om når garderobene ble ferdig, kan ikke være så vanskelig og svare på dette uten og slenge uti seg med sarkasme. Hva er begrunnelsen for og kalle meg den uskyldige part???
Stilte ett enkelt spørsmål.

Regner med at det blir informert på denne siden om når det blir dugnad.

Anonymous said...

Nei.det blir ikke noe info om dugnad på denne siden.Jeg vil kontakte personene på forhånd,slik at jeg er sikker på at de kommer og at vi finner en kveld som passer.Ikke mye arbeid,men det må gjøres.Som en liten orientering,består jobben av maling av tak og vegger.Div montering er det fagfolk som tar seg av.Så ta kontakt,trenger 4 stk til maling av tak snarest.
Odd G

Anonymous said...

Spiller ikke for Ekko,men trener på banen? skift hjemme som oss andre,blir ikke bedre fotballspiller om garderobene er ferdige.Men ta kontakt med Odd G,så får du sikkert bli med på jobben.

Anonymous said...

Banen eies vel av Fræna Kommune,så trenger vel ikke spille for Ekko for og trene på denne banen.

Anonymous said...

Det er vel ikke sagt noe om at du ikke har lov å trene på banenen.Men du er opptatt av når du får skifte i garderobene og de eies ikke av komunen.

Anonymous said...

Tror du har missforstått litt.Ekko/Aureosen EIER BANEN,ikke komnunen som du tror.
Fræna komune har en avtale med oss,som i korte trekk går ut på at alle i komunen,kan bruke og leie den gratis,når den er ledig.Uorganisert idrett også.Ekko/Aureosen har første rett,på bruken.foreksempel: A laget til Elnesvågen og andre klubber,kommer bak knøttelaget til Ekko/Aureosen.
Garderobene har ingenting med banen å gjøre,så de må hver enkelt klubb bet. leie for.

Odd G.

Anonymous said...

Tror nok ikke det. I øjeblikket så er det Fræna Kommune som står som eier av banen. Dette pga at Ekko som klubb ikke er mva pliktig. Greit at Ekko har første rett på banen.
Merk at jeg skriver i øjeblikket.

Anonymous said...

Molde 4 kjem til å EIGE alt!!
=)

Anonymous said...

Ro ned no Tommy!

Anonymous said...

Du har ikke forandra deg noe,siden du forlot Ekko.Trodde faktisk du hadde blitt voksen nå,men der tok jeg tydligvis FEIL!

Anonymous said...

Tror ikke Skåla blir noe særlig. Tapte 6-0 mot Bud\Elnesvågen 2 i dag.

Anonymous said...

ja,
la oss for all del legge vekt på en betydningsløs treningskamp to måneder for seriestart.
skåla blir gode i 5. divisjon!

Anonymous said...

Hehe, så treningskamper der et lag bli totalt pisset på av et begrenset Bud\Elnesvågen 2 uten flere av sine antatt spillere er ikke respektabelt?

Merk mine ord. Skåla blir ikke i teten av 5. divisjon i år.

Anonymous said...

så du mener skåla stilte toppet mannskap?
tror du misforstår litt, dersom du vektlegger resultatene i treningskamper. du mener vel kanskje at både hødd, kristiansund og strindheim er bedre en molde også da?

jesus christ!

Anonymous said...

Merk mine ord... Skåla blir ikke i toppen av 5. divisjon denne sesongen. Hilsen en med nok kamper i divisjonen til å vite hva som er duger og ikke.