Saturday, February 14, 2009

Fin gjennomkjøring på Eide

En seier, en uavgjort og et tap ble beholdningen på Eide.

Den første kampen mot Bud/Elnes endte med 1-1 i en kamp vi burde ha vunnet. Straffe av Morten førte oss opp i ledelsen, og selv om vi gjennomførte en bra kamp fikk vi en utligning mot oss i kampens siste minutt.
Kamp nr to gikk mot et godt spillende Eide-lag, og her var Ekko regelrett sjanseløse. Dagens siste gikk mot Malmefjorden, og kampen bølget fint frem og tilbake. 1-0 ved etter en kanon fra Håkon ble til 2-3, før vi snudde kampen og vant 4-3. Utligningsmålet ved Kristoffer var forøvrig en krydderscoring av de sjeldne, en kanon fra 25 meters hold.

Ekko stilte et meget ungt lag, der bare Kjell, Fiske, Morten og Håkon var over junioralder. Men mye positivt idag, dersom en ser bort ifra Eide-kampen.

3 comments:

Anonymous said...

Enig med Morten.Vi har noe på gang i Ekko/Aureosen nå.Viktig at dere eldre drar lasset,sammens med ung gutta.Noen treninger i hall,mens ekkob er snødekt,så får vi kjøre på med treningskamper.Tror vi skal være godt forberedt til serie start.
De to laga som gikk videre fra vår gruppe,møttes i finalen,der Eide vant.Eide tapte forøvrig 2-1 for samme laget i gruppespillet.
Odd G.

Anonymous said...

http://www.trenerforeningen.no

her e d mysje rart å lese for inntresserte:-)



det viktigste fokuset ekko kan ha er å se fremgang i det arbeidet de gjør, ekko/spillerne kan lære seg alt bedre en hva de kan i dag!!!

en spiller/ett lags fokus er å ville/kunne bli bedre i morgen/neste uke i forhold til hva de kan i dag.
de som har raskest utvikling er de som sammenligner seg med seg selv, ikke med andre:-)


keeperfantomet

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.