Monday, November 12, 2007

Trekningen i Umbro Futsal Cup



The Bad boys, som Steinar omdøpte Team Laffen til i Manchester, havnet i gruppe med Wannebe Stars, United og Accera. Bør være grei skuring for laget som neste sesong vurderer å melde seg på under navnet Team Brøstlars.


Gylne tider, eller Golden times som Steinar omdøpte oss til i en het samtale med en eldre irsk herremann, har muligens havnet i den enkleste gruppa og møter The Players, Stemsjenten og Team Floyd.


Slik er deres respektive staller presentert;


The Players (8)Kim Holmen, Kirstian Talstad, Ketil Hoem, Cato Valøy, Asbjørn Strand, Peter Berg Hestad, Kai Sildnes, Vegar Forren og Toni Thouiri Kvam


Stemsjentene Robert Kjørsvik, Patrick Thomassen, Martin


Team Floyd(9)Thomas Evensen, Bendik Hareide, Jan Sindre Bergsvik, Espen Floyd, Kristoffer Moen, Arild Moen, Rolf Strandebø, Toni Kvam, Iver. Den siste plassen står mellom Tarje N. Jackobsen og Per Olav Inderhaug.


Merker oss her at Toni Kvam blir en aktiv spiller i denne gruppa!
ps. På bildet ser vi Espen Floyd himself. Enten til høyre eller venstre på bildet. mod er noe usikker.

19 comments:

Anonymous said...

Synd at gamlegutta må slå ut ungpløtan fra julsundet i år også

Anonymous said...

altså herr brødhol, det er et lag med flere tidligere aktive ekko spillere. det laget heter: ørjan er steikgod i mål så me spælla for han. føler oss noe oversett på denne sia når det gjelder denne cupen. dette fører bare til et sterkt hat forhold til deg som person!og til "blyge tider" viss du liker dette kan du fortsette å behandle oss som dritt, eller du kan nevne oss på samme måte som du gjør med din hæslige bror, å min hæslige bror.. vi er tross alt et av favorittene og har spillere som magnus valle dahl, stig "skuddfot" grønnland og keeperfantomet ørjan "the boss" nygård..

Anonymous said...

magnus v.d.?
er det han som ble rundlurt av lillebror Øystein opptil flere ganger i Ekko's storseier siste seriekamp...?
stig grønnis... svimmel aureosing som deltok i samme kamp....aldri sett siden!
ørjan who?

e ikkje nokkå te lag ta der!

Anonymous said...

I syns sa karanj der hærea skremmende god ut. Det e kun psykologisk spæll frå "One of the Holes" at dei ikkje bli nevnt. Det e faktisk utpsyking på høgt plan!
SAKER!!

Anonymous said...

e bære en ting å sei: gleda me t å løfte pokalen over haue med sa guttan mine;-) så slepp i å irritere me over at i bli vraka av blyge tider i romjula, dei satsa som vanli kun på kompissa og ikke kvalitet!!

Anonymous said...

glemte å skrive at d va keeperfantomet så va inne å la igjen en sofistikert uttalelse..

Anonymous said...

å t folk som ik TØR å skrive navne sett etter dei he komme med ukvemsord: piss off!

Anonymous said...

Bli nok ikkje nokko pokal mæ ta laget, Nygårdsnæs. Fær monge penglo.

Anonymous said...

CUP ER CUP!

FLOYD ER FLOYD!

Dokker ska bli floyda til helvete ;-)

-Floyd-

Anonymous said...

Når i tenke FLOYD så tenke i ett tynt , kalvbent merakels som liogg vannrett i lufta på veg opp i tribunå. som en tegneseriefigur faktisk! Ja , i ser det fær me!

Anonymous said...

Når i tenke på ØRJAN,så ser i for me en tjukk,utrent,kalvbeint,bleik tegneserie figur som har begynt å mista håre!!!

You're a scouser,
A ugly* scouser,
You're only happy on giro day.
When your dad's out stealing,
Your mum's drug-dealing,
But please don't take my scouser away.

Anonymous said...

heldivis ik bynt å fått måne, men deilige viker;-) i motsettning til mr.bean (brødhol) :-)

å til dn tullingen som mener at d er for mye pingler på nygå`rds mafian: bedre med fart/ teknikk/ skudd. Enn halt gampe fotball, som var inn på 70 tallet og sent 90 og tili 2000 tallet i aureosen området.

keeperfantomet

Anonymous said...

Måkje glæmme d at d va gampefotballn så gjor Ekko så go og suksessfull på na tia. Aldri vore go Ekko sia dagens ungdom kom å skulle læke feinsmekker-driblepingle-fotball.
Ja te effektiv ein-touch-steinknusær-fotball!

Anonymous said...

Det haurtes arti ut ! Det va lov å ta ei finte eller to då au skjønna dåkkå. Å me va i alle fall såpass godt trent då at me klarte å fløtte oss litt rundt om på banen uten at me

Anonymous said...

sjøl hadde ballen i føten. Jobba som et lag den tida. For kvarandre. Tok ut sekring. No e det bare om å gjør å gå mest runda rundt se sjøl før`n slår ei feilpasning. Ungdommen no ( dei under 30 ) e mest sytepava å færståsepåara.

Anonymous said...

JAAAAAAAAAAAA,alt va mykje bedre i gamle dager. Dummeste i har hørt. Dokker må ikkje sitte på nett å være bitter for at dokker snart e 50 år og har høyt hårfeste. Slik e live!

Anonymous said...

kan no ikkje klage på oss som e ung! Skjønna ikkje at dokker ikkje vil prøve å få te et lag som kan spille som før. Mange unge gutta som kjem opp no og som vil spille fotball. Ikkje sånn oldboys pol å spring stil som ekko hell på me no.
Må tenke utvikling å vættu! No må ekko satse på ungdomen før alle bynne å spella på nokre andre lag..(!)

Anonymous said...

Hehe... åsså lar dæi se provosere så lett sa ongsauin.
Arti.

Anonymous said...

Me må vel pole na ball n te hælvete i mål et par sesonga te ser i fær me. ungdommen fer nå ikkje lov å spælle på A LAGET før dei he fløtta hemafrå og kvinnfolka he byggd reir opi haua dera. Treng nok å få prøvd se på nåkkå trege gamle råskinn før dei e klar t å erobre fotball-Romsdal. Vanskelig å spælle fint hvis de ikkje fer låne balln.....