Monday, November 26, 2007

Spillenekt for gutta fra MFK

Registrerer at en rekke Molde-spillere er annonsert på div. lag i UFC kommende helg i Brynland. Svenske Kjell Jonevret setter imidlertid liten pris på at lokale helter skal sparke Hoseth & Co på anklene, og dermed har de kommende innendørscupene trolig mistet det enkelte vil kalle for trekkplaster.

Ellers så forsøker Espen Floyd i velkjent stil å tone ned alle forventninger til eget lag før oppmøte med Gylne tider, dog uten at noen tar han særlig seriøst. Intet nytt der i gården med andre ord.
Floyd huskes vel uansett best for straffesparkkonkurransen i fjor, da Stig Arne Southall veltet seg ned i et hjørne med et brak og reddet ballen som kom trillende...

7 comments:

Anonymous said...

he du ik fått invitasjon til cup 5 jan? bare så du vet d. hustad og porno e under signing med me!!!

Anonymous said...

Ingen mæ vette i behold som gidda å fare på køpp 5. januar då.

Anonymous said...

nej, gamle skrøpelige kropper er vel heller ikke så interresant for cupen..

dere kan sitte inne til mars å ta dere en joggetur og tru at dere spiller bra i sesongen, men fotballen har utviklet seg, for å holde 3-4 div. nivå nå for tiden må man spille å trene hele året. gampefotballen var ut i 70 åra, men holdt seg i ekko til år 2003.. synd for klubben!!! som nå sliter, og "gamle" spillere motarbeider nye tanker!

Anonymous said...

Interessant diskusjon...
Er vel ingen av gamle-karan på Ekko som er ute etter å holde 3.-4.div.-nivå. Personlig er jeg kun med for det sosiale, og det tror jeg gjelder flertallet av de øvrige gamle skrøpelige kroppene på Ekko.

Dette har vel ingenting med at noen av oss motarbeider nye tanker! Skal ikke være rare idioten for å skjønne at dersom de unge, spreke, flotte ungdommene hadde giddet å trene og spille fotball, så hadde ikke vi gamle trengt å være med en gang for å ha et a-lag! Hvor er alle disse da som vi ødelegger for? Dere må ta litt ansvar da, ikke forvente at vi gamlinger skal legge alt til rette for dere. Kom med de nye tankene, slik at dere får Ekko opp i 3.-4.div. igjen!
Dere skal få plassen min. Jeg er uansett ferdig som gampe-spiller.

Når det gjelder påstanden om at fotballen har utviklet seg, så stemmer nok dette. Men har treningsmoralen og treningsmengden økt? Din påstand er sikkert, ja.
Når vi spilte Ekko oppover i divisjonenen så hadde vi 4-6 økter i uka, og det var stort sett minst 90% oppmøte på alle økter. Også da trente vi gjennom hele året.

Nei, gå og ta deg en tablett. Ellers kan du ta med deg jålefotballen din og alle de unge lovende, samt de nye tankene dine, og gjøre et krafttak for å spille Ekko oppover i divisjonene. I steden for å sitte på et internett-forum å kritisere en årgang som faktisk greidde dette, på tross av at vi spilte drepende kjedelig, men effektiv, gampefotball.

PS! Mener du virkelig at nivået i årets 3./4.div. var spesielt imponerende?

Anonymous said...

Tvila sterkt på at det blir A lag på Ekko neste år. No he me prøvd å halde i gang ett lag i påvente av at det ska komme opp yngre krefter , men det kjem nå ingen. Skulle vore fullt av 14-16 spællæra på a laget no så dei ha fått vennt se t tempoet å fysikken. Men nåkken vet tydeligvis bedre.

Anonymous said...

en del gode innspill her,
synd ungguttene på 14-16 nektes spill på a-laget. mye av nøkkelen til å kunne fortsette med et seniorlag ligger nok her...

forøvrig så støtter jeg opp om kilkenny's påstander hva treningsmengde/moral angår. gutter godt opp i 30-årene spiller neppe for ekko av sportslige årsaker...

Anonymous said...

hehe,, gamlekaran bynnt å hesse se opp, d e godt å sjå:-)

kan vel heller ikkje sjå kem av gamlekaran som motarbeide nye tanka.. he d igrunn komme nåkken nye tanka?? tja,to herrer har tatt insiativ nå til å satse på et juniorlag for ekko, ble selv spurt om å vare med i et trener team,men som jeg ser det, jeg har ikke nok kunnskap føler jeg selv, til å gi de disse gutta noe nytt og spennende som gjør at de kan vokse som spiller.(forutenom keeperplassen :-)men de har jo ingen fast keeper.. et problem spør du meg!) det samme mener jeg og om de som skal være trener for disse gutta, når du kommer opp i 17-18 års alderen stilless det større krav til det meste. men! ekko er ingen stor klubb og en trener jobb for et junior lag er kanskje ikke det mest innterresange. så i det store og hele er det bra at de "gutta" vil satse på ungdommen.

er og enig med at det er for mange som ikke gjør en stor nok innsats på hjemmebane for at de kan ta steget opp i a-stallen.. det finnes kansje 4-5 stk som trener utenom treningene, det er IKKE nok for at ekko igjen skal opp i 3.div og gjøre en god innsats som i "gamledager"

men har stor tro på at ekko en gang skal klare det, men da tror jeg vi må vente til 12-14 spillerne blir gamle nok, den gjengen kan vel sammenlignes med gamlerekka, og de har flotte trenere, og de har flere spillere som er innom aker akademiet, dette kan gi den enkelt spiller nye impulser, pluss at de kan videre formidle dette til de andre på laget.

litt av tankene til keeperfantomet på en torsdags kveld i bodø..