Sunday, October 7, 2007

Feiende flott avslutning


Siste kamp for sesongen endte med en imponerende 5-0 seier for Ekko.
Begge lag stilte relativt svekket, følgende 11 startet for hjemmelaget;
Kristian Arve
Trond, Morten, Andreas, Håkon (bildet)
Ole M, Reidar, Idar, Øystein
Rolf, Ørjan
Subs; Tommy, Joachim, Ronny, Nils Ivar
Ekko tok tak i kampen fra start av, og bare noen få minutter ut i matchen kunne Idar stange inn 1-0 på bakerste stolpe etter et flott innlegg av Øystein.
Flere scoringer ble det ikke denne omgangen, som tross alt var rimelig jevnspilt. Gjestene skapte vel strengt tatt ingen farligheter før pause, Ekko presterte vel heller ikke noe festspill og ergo var det relativt kjedelige 45 minutter.
Eneste underholdningen var det vel dommeren som stod for. En pratemaker fra Kristiansund som presterte å ta et innkast på vegne av Elnesvågen. Er første gang noen sinne undertegnede har sett en dommer delta så aktivt, bokstavlig talt, i en fotballkamp!!
Etter pause tok Ekko over kampen, mest som følge av at gjestene ikke presterte å holde oppe noe som helst form for tempo. Elnesvågen2 var vel faktisk det mest uorganiserte laget som har besøkt Ekkobanen på fryktelig lenge...
Rolf og Nils puttet begge hver sin gang, mens banens beste, 16-åringen Øystein fulgte opp sine 2 mål fra forrige kamp og scoret to nye i tillegg til sine 2 assist.
Spesielt moro for Øystein med tanke på at storebror og ex.Ekko Magnus Valle Dahl stod i gjestenes mål. I tillegg var to andre ex.Ekko spillere i askjon for gjestene i form av Maule og Stig Reidar.
Kristian Arve hadde lite å bryne seg på i målet, men får skryt for to fantastiske reaksjonsreddninger i 2. omgang. Ikke spesielt ofte Ekko har holdt nullen bakover denne sesongen...
Stranna har forøvrig spilt 3 kamper for Ekko denne sesongen, alle har endt med seier!
Merker oss ellers at Malmefjorden gikk på en ny smell, denne gang mot H-K :)
Ellers har Gossen slått Bryn2 hele 29-0. Sistnevnte har fortsatt 3 utsatte kamper tilgode, kan bli en rimelig stygg målforskjell ute på skotten etterhvert...

1 comment:

Anonymous said...

haha, e d muli? 29-0 fy fan, tippa gossen he dei 4 første på toppscorerlista etter dn kampen der..