Wednesday, October 10, 2007

Bryn2 trekker laget


Fotballkretsen har i dag besluttet å trekke Bryn 2 fra 5.div Menn avd 2 ihht. Kampreglementets kapittel 13, §13-2 (3).Bryn 2 har fortsatt 3 kamper igjen som ikke er spilt og motstanderne har så seint i sesongen problemer med å stille lag og av den grunn vil ikke disse kampene bli spilt.Motstanderne har forøvrig forsøkt flere ganger å få kampene spilt, men uten å lykkes å finne nye datoer.
For Ekko sin del betyr dette at vi avanserer på tabellen, siden Bryn2 i stor grad har plukket sine poeng mot nettopp Ekko.
Vi ender nå opp på en 4. plass i 5. div, avd 2.
Interessant nok så er Ekko et av de klart svakeste bortelagene i 5. divisjon, med 1 fattig poeng. Hjemme er vi imidlertid blant de aller sterkeste, og siste 30 mnd står vi med et tap på hjemmebane. Vi er også mestscorende hjemmelaget i 5. div for 2. sesong på rad!
Toppen av tabellen ser dermed slik ut;
1 Gossen
2 Malmefjorden
3 Hjelset-Kleive
4 Ekko/Aureosen
5 Langfj/Isfjorden
6 Elnesvågen 2

2 comments:

Anonymous said...

Steike! Avanserte stort!
Ta må me feire.
I England.

Anonymous said...

Bra vi oppførte oss skikkelig etter kampen på Skotten da de spilte med A-laget. Det var Fair Play takter og synes det er rart ikke Bengt Eriksen har denne med i sin Fair Play kåring. Den hadde vært en suveren vinner:)
Viktigst for oss er ta fra de beste og gi til de dårlig. Spesielt hyggelig å gi poeng til Skotten som til syvende og sist ikke blir tellende............