Friday, July 6, 2007

Ingen skadefryd i Ekko

Bortimot samtlige Ekko-spillere har vært skadet siden nyttår. Trenerteamet sier de aldri har opplevd makan til skadesituasjon!

Skadellista til Ekko er lang som et vondt år. Eller rettere sagt som et vondt halvår. For siden tidlig i vinter har skadene florert som aldri før, spesielt i perioden etter seriestart.
Samtlige av dem som nevnes under har vært ute av drift med kortere eller lengre avbrekk, mange av dem i flere perioder.
Andreas, Arve, Frank, Håkon, Idar, Jim Roar, Joakim (bildet), Bøe, Kjell, Nils, Olaf, Steinar, Tore, Idol-Trond og Ørjan.
I siste hjemmekamp var 14 mann ute, inkl alle 4 keeperne.
Spørsmålet er vel hvorfor?
Det medisinske apparatet i Ekko har gjort et forsøk på å evaluere hva som har gårr galt.
-vi trener hvertfall ikke for mye. Det er ikke der skoen trykker. Vi har trent mer en dette tidligere år, men hatt mindre skader da. Veldig mye er gjort likt i forhold til ifjor, også med tanke på skadeforebygging. Derfor er det mest snakk om uflaks og tilfeldigheter.
Av statistikken kan vi lese at flere spillere har deltatt på under 50% av fellestreningene.

Hovedtrener Morten Hol slapper denne uka av ved Moldefjorden. Han vedgår at det ikke har vært like lett å plukke ut en startellver fra kamp til kamp. og det å spille inn et "fast" lag har vært umulig.
-noen ganger har det jo vært lett å plukke ut laget, fordi vi har hatt så mange skader at det nesten gir seg selv. Samtidig hadde det vært "kul" å få spilt sammen et lag en gang, sier Hol - som samler spillerne til trening igjen om ikke alt for lenge.

6 comments:

Unknown said...

Copy/paste?




;P

Anonymous said...

Kul den, Holvret :-D

Innkjøper'n said...

Forventer at "det medisinske apparatet" stiller mannsterkt på neste trening for å behandle evt spillere som møter opp skadet, slik at vi står best mulig rustet til den knallharde høstsesongen...

Anonymous said...

Det må ogsåinnføres obligatorisk oppmøteplikt for skadde spillere. Da vil de i alle fall få med seg alt som blir sagt og gjennomgått i sekvensene med formasjonsøvelsene....

Anonymous said...

Slutt å trene, da er det større sjanse for og ikke bli skadet av Rolf Erik på trening!!

Anonymous said...

I ska skade dåkkå i sommarferien.Frank.