Friday, May 18, 2007

Jokke's store kveld

Endelig kom seieren, da gjestene fra Langfjorden/Isfjorden ble sendt hjem etter en solid 5-2 seier til hjemmelaget. Lille Jokke ble kampens store spiller med fire mål og en assist!
Nok en gang hadde vi store skadeproblemer før kampen, og spillere som Kenneth M, Kjell, Nils, Håkon og Rolf måtte melde pass. Dermed stilte vi med følgende 11 i en 4-4-2 formasjon;
Vidar
Morten, Andreas, Frank, Idar
Reidar, Stig A, Bøe, Olaf
Joakim, Tore
Tung og bløt bane på Øyra, og ingen av lagene kom spesielt godt igang. Første store sjanse kom etter drøye fem minutter da Frank sender avgårde en lang avklaring der Jokke stikker inn mellom stopperne og keeper og header ballen elegant i lengste. Også 2-0 ikke lenge etterpå kom etter et langt oppspill fra keeper der Jokke løper fra stopperne, runder keeper og scorer fra spiss vinkel. Gjestene har vel absolutt ingenting å by på i 1. omgang, og scoring nr 3 kommer etter at Jokke drar seg ned på kanten og legger hardt inn foran mål, og en hardt presset forsvarer setter ballen inn bak egen keeper.
Pause, 3-0 og total kontroll til Ekko.
Etter hvilen tar gjestene, som forøvrig stilte sitt sterkeste mannskap idag, over og slår mye langt. Ekko kommer ikke skikkelig inn i kampen, og det blir skapte en del halvsjanser foran Ekko's mål. En god kontring fra hjemmelaget ut fra intet gjør vondt verre for de gulkledde og Jokke setter likesågodt inn 4-0.
Skryt til gjestene som aldri gir opp, og de har faktisk sin beste periode i kampen etter dette. Spiller enkelt, slår langt og utnytter det faktum at Ekko slurver i markeringsspillet sitt. To ganger får de redusert, og tilreisende fra Rauma øyner sjansen for en skrell på Øyra.
Ekko ligger noe ufrivillig lavt, men skaper farligheter på kontringer og kunne med hell scoret både en og to ganger før Jokke avslutter showet sitt med en perfekt lobb fra 2o meter.
5-2 og endelig er kampen punktert. Arve, Stefan og Steinar kom alle inn på slutten for å tette igjen bak i en kamp hvor seieren i realiteten aldri var i fare.
Midtbanen fungerte idag langt bedre en tidligere, og la ned grunnlaget for dagens tre poeng. Skryt til alle fire der!
Gossen, som vant med samme siffer som oss mot Lanfj/Isfjorden i sin forrige kamp, har forøvrig slått vår kommende motstander, Malmefjorden med 3-1 ute på øya ikveld.
Ellers så gikk Bryn på sin første smell i 4. divisjon, og ga fra seg noe av initiativet i toppen av tabellen etter 4-2 tapet mot Molde3.