Saturday, May 26, 2007

Deja vu i Malmefjorden

Ekko tapte 3-1

Akkurat som for to sesonger siden startet oppgjøret i Malmefjorden med en feilaktig idømt straffe svært tidlig i kampen, etterfulgt av en scoring som burde vært annulert for off-side.

Dommeren var akkurat som for to sesonger siden Geir Hoel!

Just for the record, så gjorde dommeren en god kamp de siste 75 minuttene dersom en ser bort ifra de fire-fem gul-kortene som Ronald Slemmen aldri fikk...

Ekko stilte følgende i en 5-4-1 formasjon;

Vidar,

Arve, Morten, Frank, Steinar, Håkon

Reidar, Stig A, Kenneth M, Idar,

Joakim

Som nevnt en katastrofal åpning på møkkabanen i Malmefjorden. Hjemmelaget fikk et straffespark allerede i åpningsminuttene da Vidar slenger seg ned og fister ballen unna, MIL-spilleren løper på skuldra til en liggende Vidar og en særdeles feilaktig straffe er faktum.

1-0.

Få minutter seinere kommer et innlegg inn i boksen vår, som heades ned til en MIL-spiller som står i off-side og feier ballen inn i målet. Nok en feilaktig avgjørelse, og 2-0.

Ekko hver seg etter dette og kommer mer med i kampen, og får et par enorme sjanser på dødball uten at det gir tellede resultater.

Pause.

2. omgang startet som den første avsluttet, og kampen er preget av mange harde dueller. Reidar må hjelpes av banen som et resultat av dette, og når Arve Berg putter hjemmelagets tredje scoring så legger vi om til 4-4-2 og setter Idar opp som spiss sammen med Joakim.

Nevnte Idar header inn vårt eneste mål etter et hjørnespark, men nærmere kom vi aldri. Stig A blir hektet innenfor 16-meter'n like etterpå, men vi blir snytt for straffen som kunne gitt kampen en nerve de siste 10 minuttene.

Alt i alt en jevn kamp der de første minuttene preger hele kampen.